Z kim zagra Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve w 1/8 LM?

Barcelona
15
10%
Real Madryt
33
22%
Manchester Utd.
15
10%
Werder Brema
11
7%
Liverpool
14
9%
PSV Eindhoven
23
15%
PSV Eindhoven
23
15%
F.C Porto
19
12%

Liczba głosów: 153
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:48

Ja podobnie jak Dragon nie podzielam entuzjazmu tych ktorzy chcieliby juz w nastepnej fazie trafic na zespoly pokroju Barcy czy ManU.Mi nie chodzi o to zeby zobaczyc w TV jak Juve po pieknym meczu odpada roznica jednej bramki z Barca(szanse w poj.z katalonczykami oceniam na 50-50)...moj cel jest jeden:chce po 7latach oczekiwania zobaczyc Alessandro Del Piero wznoszacego Puchar Krajowych Mistrzow
Europy :twisted:

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:57

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:chociaż nie trafimy na Depor, tyle dobrego :D
Szczerze mówiąc też mnie to w miarę uspokaja ,bo mecze z zespołem z La Coruni to zawsze dla nas była wielka udręka.

Dla mnie każdy rywal jest groźny w końcu jest to ten etap rozgrywek ,gdzie drużyny z przypadku nie trafiły. Niektóre mogą przez okres zimowy stracić formę (tak jak nam to się zdarzyło w zeszłym
roku :( ). Najmniej chciałbym trafić na Barcę. Są świetni i nawet nasza obrona (która jednak czasami się gubi) miałaby ogromne problemy z nimi. Najlepiej ,by oni sprawili niespodziankę odpadając np. z kimś.
Po prostu w miarę się ich boję.

A tak wogle to każdy rywal mnie będzie straszyć ,bo nie ma już takich pewniaków. Niespodzianki w LM się często zdarzają (czy ktoś w zeszłym roku się spodziewał ,że takie Porto wygra? ). Ktokolwiek to będzie ,będzie musiał się pogodzić ,że dalej nie przejdzie. Nie damy się :twisted:

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:00

nie chce grac z muuuuu. mimo ze sa slabi jak dawno nie byli, do tego maja bardzo przecietny sklad, to ostatnie lata pokazuja ze nie sa zbyt korzystnym rywalem dla nas.
reszta jest spokojnie do ogrania.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:50

Oczywiście chce abyśmy trafili na Real :-D . Po raz kolejny będziemy mogli pokazać miejsce w szeregu drużynie z Madrytu :-D . Szkoda, że nie gra już Hierro 8) . Oczywiścię marzę o tym, aby Juve wygrało LM i uważam, że Real to jeden ze słabszych przciwników na których możemy trafić. W finale najsprawiedliewej by było, gdyby Juventus zmierzył się z Barceloną/Chelsea. Oczywiście typuję, że wygrają Bianco-neri.

:roll:
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:04

Nie będę zbytnio oryginalny i też uważam że dobrze byłoby trafić na kogoś teoretycznie słabszego (PSV, Liverpool) albo na Real M. Nie mniej jednak takie gadanie dziś nie ma większego sensu bo mecze są w drugiej połowie lutego a do tego czasu wiele się może zmienić (okienko transferowe).
Nawiasem mówiąc chciałbym zobaczyć mecz Chelsea - Barcelona już w 1/8...

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:13

ja bym chcial zeby Juve trafil na real :twisted: i zeby ich rozwalil ... :twisted: :D 2;0 wyjazd 4-1 dom :-D :D 8) :twisted: :twisted:

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:18

a ja na początek bym chciał porto.drużynka do pyknięcia na poczatek a dopiero potem wielke firmy można odprawicz kwitkiem i w maju barca-juve 2-3 po pieknym meczu :D

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:20

Ludzie co wy gadacie :?: real to na finał trzeba odstawić (chyba, że odpadnie już wcześniej :D ), żeby ich po raz drugi dobić. A na pierwsze mecze ja bym wolał PSV bo Barcę nawet lubię (wiadomo - wrogowie Realu to nasi przyjaciele :D ).
Ale i tak to jest mało ważne na kogo wpadniemy bo i tak wygramy z każdym i zwyciężymy w LM :D

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:33

chyba macie jakis kompleks realu madryt :?
"wrogowie realu nasi przyjaciele" ? smieszne.
czyzby az tak was bolalo ze przez pewien czas byli najlepsi ?
bylo ale sie skonczylo.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:01

uważam że powinniśmy teraz spotkać się z realem ponieważ sa w słabej formie a jeśli sie z nimi spotkamy później to ne wiadomo jak bedzie. Nastepnie moglibysmy sie spotkać np z barcą bo w finale wolałbym trafić na kogoś teoretycznie słabszego od barcy (wiadomo jak to jest z juve w finałach) jednak należy uważać na wszystkich poniważ teraz nie ma słabych zespołow a jedynie można zrobić podział na dobrych i bardzo dobrych (do tych zaliczyłbym juve :-D barce milan i chelsea)

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:06

Shickit, co miałeś na myśli pisząc "teraz"? pierwsze mecze są dopiero w marcu. a do tego czasu forma Realu może się diametralnie zmienić (w co wątpię)...

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:07

No to teraz Rybeq musisz zauwazyc gdzie zaczyna sie pewna ironia. A to ze real byl kiedys "najlepszy" (ja tak nigdy nie bede uwazal :wink:) to nie ma nic do rzeczy. Po prostu to ze lubie Barce jest miedzy innymi efektem tego ze to wrog realu (ja takowym takze jestem), ale ja lubie Barce takze z innych powodow.

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:16

a ja sie realu ani barcy nie boje :D juz im pokazalismy jak gra w pilke w 1/4 i 1/2 lm 2002/2003 nie wygodnym rywalem by byly kluby angielskie zarówno liverpool a zwlaszcza manu chociaz rewanz za pamietne z 2-0 na 2-3 sprzed paru lat byłby na penwo niesamowitym przezyciem. fajnie gdybysmy wylosowali werder stosunkowo slaby rywal a niemców juz pokaralismy dwukrotnie w grupie

Obrazek
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:18

BIGGI pisze:Przed chwilą zrobiłem sobie losowanie i wyszło że gramy z Liverpoolem. :P Najciekawsze spotkanie Milan - Real :D

Nie miałbym nic przeciwko temu zebysmy grali wlasnie z zespolem Dudka. No ale raczej wtedy nie pokazaliby tego meczu w TV.

Na pewno nie powiem ze marzy mi sie Real Barca czy MU , ale i tak bedziemy musieli sie z nimi zmierzyc.Zresztą Juve jak to Juve - z mocniejszymi gra lepiej. Ale jesli mam podac kolejnosc to chce :

psv , liverpool, werder , porto , real , MU , Barca

Widze że nie ja jeden mam takie odchyły :D Zrobiłem też sobie w domu takie mini losowanie LM :D Wycielem karteczki z nazwami druzyn i polosowalem :P Urozmaicilem to tez tym losowaniem kto sie pozniej z kim spotk itp.

Wyniki wyglądają następująco:

1. Man U - Bayer
2. Liverpool - Lyon
3. Werder - Milan
4. Porto - Juventus
5. Bayern - Inter
6. Real - Chelsea
7. Monaco - PSV
8. Arsenal - Barcelona

1/4

1-2 (a)
3-4 (b)
5-6 (c)
7-8 (d)

1/2

a-b (I)
c-d (II)

FINAŁ

I-II

hehehe jak wiec widac mialem szczesliwa reke pierwszym przeciwnikiem byloby Porto a pozniej w naszej polowce sa tez Milan, Werder, Manu, Bayer, Liverpool i Lyon. Tak więc stosunkowo łatwiejsza połówka :D

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 22:30

Bardzo bym chciał zagrać z Manchesterem Utd, żeby zrobić rewanż za porażki w LM. Później fajnie by było jakbyśmy trafili na tą hołotę z Madrytu. W 1/2 finału z Milanem(rewanż za finał LM). A na koniec zagrać z Barcą.

Ti Amo Juve!
ODPOWIEDZ