US Lecce 0-1 Juventus Turyn

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 18:51

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Wiemy przecież , że nie zagra Nedved z powodu żółtych kartek. Tak więc, w przypadku gdy mecz się nie odbędzie, kara automatycznie przechodzi na kolejny mecz. Żeby było ciekawiej, ten gramy na San Siro z Interem..
To rzeczywiście problem,przeciez Nedved może jednym bombowym strzałem przeechylić szale meczu, atu miało by go zabraknąć w meczu z Interem??? Jutro w kosciele pomodle sie o dobrą pogode nad Włochami:)
Ten to dopiero ma, finał Ligi Mistrzów opuszczony z powodu kartek, teraz jeszce miałby być Inter :?:

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 19:46

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:W komentarzu na stronie oczywiście deklarowałem, przełożenie meczu, z wiadomych względów.
Jednakże tak sobie teraz myślę i wpadłem na bardzo ważną kwestię, niestety przykrą dla nas.
Wiemy przecież , że nie zagra Nedved z powodu żółtych kartek. Tak więc, w przypadku gdy mecz się nie odbędzie, kara automatycznie przechodzi na kolejny mecz. Żeby było ciekawiej, ten gramy na San Siro z Interem.. :? :roll: Mimo, że Pavel nie jest w oszałamiającej formie, to w takich meczach nie zawodzi.
Czyli i tak i tak na nic. Wypada modlić się o zmianę pogody i rozegranie meczu w jako takich warunakch... :?
Dragon myślisz, myślisz ;)
Rzeczywiście mógłby być to fatalny w skutkach (po Regginie, kto wie ?) zbieg okoliczności. Mimo, że Inter nie może wyjśc z remisowego dołka, to podobnie jak w przypadku wspomnianej Regginy z nami mogą sprawić niespodziankę, oczywiście dla swoich kibiców :x Chcialbym aby Inter zakończył swą passę remisów na Juve, bo remis daje nam tylko 1pkt. Niech już lepiej ten mecz się odbędzie, bo piłkarze są nastawieni psychicznie na Zemana, a na Inter trzeba się przygotować w inny sposób. Poza tym będzie to wybicie z rytmu meczowego co również, niby pozornie nie ma wpływu na kondycję, ale wiemy jak to jest w profesjonalnym futbolu, najmniejsze niedopracowanie, może w konsekwencji skończyć się utratą Scudetto!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 22:59

Zgadza się, Wajron. Mecz z Interem to jest zupełnie inna bajka. Jest to wyjątkowa potyczka, która ma szczególny wpływ na układ tabeli. A to dlatego, gdyż jest to mecz nie o 3 punkty, lecz nawet o 6 punktów ! Może nie jest to do końca prawdą w stosunku do słabo spisującego się Interu, lecz już mecz z Milanem będzie tego najlepszym dowodem. Warto więc włożyć w niego wszystko to, co ma się do zaoferowania. Reasujmując, Nedved musi w tym spotkaniu wystąpić. Nie widzę innej możliwości.
Tym samym liczę jutro na pogodne wieści. Paradoksalnie, osoba Zemana, może nam w tym pomóc..

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:07

Oczywiscie bardzo cieszą kolejne 3pkt. jednak trzeba spojrzeć na to też trochę z krytycznej perspektywy. Wynik 1-0 to nie wynik, ja dziekuję siedzieć i mieć zawał, bo nas cisną w 90 minucie :) Ja wiem, czepiam się. Jednak trzeba patrzeć trochę przyszlościowo, wkońcu limit szczęscia zacznie gasnąć. 1-0 to mnie będzie cieszyło z Interem czy Milanem 8)

Martwi mnie postawa Zltana :? Myślalem, że już złapał trop optymalnej formy, jenak ostanie mecze temu zaprzeczają. Dziś zmarnował świetne sytuacje, moze mial gorszy dzień? Zobaczymy.
Ciekawe jak tam zdrówko Del Piero :) Jak przeczytam, że pałzuje 2 tyg. i nie zagra w meczu z Interem, to tylko się popłakać...jakieś fatum czy co :roll:
Po dzisiejszym meczu jestem już niemalże pewien, iż tracimy Taccha. Niestety ale Capello nie ma go w swych planach i zapewne już w zimie Alessio nas opuści :(

Cieszę się, że utarliśmy nosa Zemanowi, chociaż ten gość i tak nie będzie sobie szczędził jakiś żalosnych opini na lamach prasy. Ciekawe na co zgoni winę za porażkę :lol:

Milan wygrał, tak jak się można było spodziewać. Inter zremisował :evil: Czyli wciąz są jedynym niepokonanym zepołem Serie A :evil: Powinni mieć już przynajmniej ze 3 porażki. Już my to zmienimy :twisted:

GRAZIE JUVENTUS!

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:09

Bardzo cieszy zwycięstwo nad zespołem który bardzo dobrze się spisuje, tym bardziej że trenuje ich Zeman :twisted: , pozatym zatrzymaliśmy Bojinova który podniecał się tym że strzelił bramkę Romie i Interowi, zespołom które mają jedną z najgroszych obrońców w lidze(Inter stracił 20 goli, a Roma 21), ale jednak i tak uwarzam go za świetnego zawodnika który jeszcze mocno namieszz we Włoski futbolu (może nawet jako piłkarz Juve(. Chumor popsuło zejście Alexa z powodu kontuzji, ale ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję że to nic złego.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:13

No i zwycięzylismy !
Moze wynik nie jest jakis szokujący, ale odegralismy sie za poprzedni sezon i Zeman dostal po nosie :twisted: Bardzo cieszą kolejne trzy punkty, oraz gol Alexa :) Miejmy nadzieje, ze kolejne mecze beda wypadac dobrze, bo teraz zaczelo sie pasmo trudnych spotkan. Inter zremisowal i coraz bardziej sie od nich oddalamy, Roma przegrala i mysle, ze juz calkowicie nie jest w stanie nam zagrozic. Milan wygral, choc remisowali. Szewczenko jednak jest glowną postacią w Milanie, bo bez niego nic nie mogą zrobic.
Gratulacje wygranej.
Teraz czas na relax w PW. :wink: Mam nadzieje, ze da zagrac rezerwom. 8)

EDIT: Zobaczylem na 90 minuto i nie moglem uwierzyc ! Powinno byc z 3-0 dla nas... Zlatan nie wykorzystal takiej okazji, ze az sciska... no ale nic. Brawo za wspaniala asyste Zlatana przy golu ! Troche przeszkadzała jednak ta namoknieta murawa. Jednak wygralismy. Jeszcze raz gratulacje. Brawo Alex :wink: :) ładna brama. 8)
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2004, 20:02 przez Wojtom, łącznie zmieniany 2 razy.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:13

Wygląda na to,że Inter ma monopol na remisy a my na wygrane 1-0 8) To może mało efektowny wynik,ale w końcu trzeba być zadowolonym z wygranej.Niemniej jednak licze,że nasi napastnicy,a w szczególności Ibrahimovic,który dziś zaprezentował się słabiej odblokują się nieco co pozwoli Juventusowi na wyższe zwycięstwa.Martwi mnie tylko szybkie zejście Del Piero spowodowane jakąś kontuzją,oby nie była konieczna kolejna przerwa od piłki dla naszego kapitana.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2004, 17:16 przez BIANCONERI, łącznie zmieniany 1 raz.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:14

all bez zmian. ..milan z panem z Ukrainy wygrywa,Inter tradycyjnie remisuje ,Roma. ..hmm sam nie wiem ogólnie tak jakoś powoli reszta staje sie tylko tłem czy mi się tylko wydaje ? w kazdym badz razie +3pkt na nasze konto cieszą. ..ale ja chce krwi interu! :twisted: trzeba ich obudzić z remisowego letargu. ..czas na porażke !!!

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 17:47

1-0 ... i wszystko jasne!
Nie wiem dlaczego śmialiście się z Milanu, że fuksem wygrywają nawet gdy przegrywali 1-0, a mecz zakończył się 2-1 na korzyść mediolańczyków to wg. Was było to szczęście, a teraz ? głosy umilkły ?
Oczywiście cieszą zwycięstwa, ale nie na taki Juventus czekałem :(
Gramy nudziarską piłkę i nie ma sie co tu dziwić, że telewizja nie chce pokazywać spotkań Juve, bo taki mecz interesuje chyba tylko juventinich, a nie zwykłych żołnierzyków, którzy z piwkiem przed telewizorem czekają na ładne widowisko. Szkoda ...

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 19:24

A ja wbrew wszystkich naszych przeciwników, jestem aż nadto zadowolony z rezultatu 1:0. Kolejny mecz bez straconej bramki, który potwierdził nasze olbrzymie możliwości gry w defensywie. Naszym bohaterem okazał się Alessandro Del Piero, który jednak zapłacił za to urazem (miejmy nadzieję, że to nic poważnego). Tym golem chyba udowodnił swoją przydatność do zespołu. Niezmiernie mnie to cieszy. W tym miejscu chciałbym pozdrowić wszystkich tych, którzy 'wspierali' go w początkowej fazie rozgrywek. Nie macie nic na swoje usprawiedliwienie i powinniście w końcu zrozumieć, że drużyna to coś dużo więcej, niż tylko zlepek piłkarzy, którzy w danym momencie prezentują najwyższą dyspozycję.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Aga_Del_Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 19:48

ma ktoś bramkę z tego meczu ?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 19:52

Aga_Del_Piero pisze:ma ktoś bramkę z tego meczu ?
Spokojnie, niebawem pojawi sie na JP. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 19:55

hohoho, kolejna dziewczyna się zarejestrowała. wiedziała co pokochać :-D gratulacje za wpisanie pierwszego postu. a brama będzie pewnie później. cieszy zwycięstwo, ale styl gry niezbyt. jestem pozytywnie nastawiony na kolejny mecz i życzę chłopakom kolejnego zwycięstwa...

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 20:05

Dziś zmarnował świetne sytuacje, moze mial gorszy dzień?
Prawda, nie wykorzystał świetnych okazji do strzelenia bramki, ale za a to wypracował tą, po której padł gol. Jego występ można więc ocenić w miarę pozytywnie, ale skuteczność musi poprawić. Alex ładnie załadował piłkę pod poprzeczkę, przy okazji "tańcząc" z jednym obrońcą :wink: Brawa dla niego, szkoda tylko że uraz uniemożliwił mu dokończenie meczu. Obrona wyszło z tego meczu obronną ręką, ale mocno się napocili, odbijając ataki Lecce. Zambro po jednej z interwencji mógł wywołać rzut karny, ale sędzia na szczęście nie podyktował jedenastki. Inter traci punkty, Sheva ponownie ratuje Milan (niesamowita forma Ukraińca :shock: ), a Juve ponownie (mam nadzieję) rozpocznie długą serię zwycięstw, która umacniała nas na pozycji lidera.

Aga_Del_Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 20:59

już nie mogę się doczekać :-D

niestety nie mogę oglądać meczyków juve w tv, chyba że w lidze mistrzów, bo nie mam żadnego canal +, polsat sport itp. NIC z tych rzeczy. mam tylko podstawowe 6 czy 7 programów :lol:

Zablokowany