Co sie dzieje z kibicami Juve ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2004, 22:43

Ja tez tego nie rozumiem dlaczego tak malo kibicow przychodzi na Juve Moim zdaniem nie mozna tu usprawiedliwiac ich, ze jest tak a nie inaczej usytuowany stadion czy ze trybuny sa za daleko, poniewaz jeszcze kilka lat temu frekfencje byly o wiele wyzsze !!!! Nie wiem co sie teraz stalo..... mnie to wkurza
Frekwencje na delle Alpi w tym sezonie:
Juve-Atalanta 20 tys
Juve-Palermo 27 tys
Juve-Maccabi 6 tys
nie wiem jak Wam ale mnie jest za to wstyd
Nie wygląda to zbyt wesoło- tendencja jest dość mocno spadkowa... Co by się stało gdyby na następny mecz przyszło 5 tys a potem już coraz mniej :roll: :?:

Że tak powiem- aż żal d*** ściska...

Agnieszka

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 03:01

Nie rozumiem ich. Jestem pewny ze spora czesc miasta sympatyzuje z Juve i cieszy sie z kazdego zwyciestwa. Ale na stadion to juz sie nie chce ruszyc. Przeciez te bilety nie sa takie drogie. To jest lenistwo. Gdybym ja mial okazje to bym chodzil jakbym tylko mial kase.
To nie sa prawdziwi fani...

FORZA JUVE!!!

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 04:01

Nie rozumiem ich. Jestem pewny ze spora czesc miasta sympatyzuje z Juve i cieszy sie z kazdego zwyciestwa. Ale na stadion to juz sie nie chce ruszyc. Przeciez te bilety nie sa takie drogie. To jest lenistwo. Gdybym ja mial okazje to bym chodzil jakbym tylko mial kase.

FORZA JUVE!!!
Ale najtańsze też nie są- najtańszy bilet na mecz Serie A kosztuje 25 euro, na mecz Ligi Mistrzów- 30 euro... Może to jest główną przyczyną?

Agnieszka

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 06:49

Rafal Tarnacki pisze:Nie rozumiem ich. Jestem pewny ze spora czesc miasta sympatyzuje z Juve i cieszy sie z kazdego zwyciestwa. Ale na stadion to juz sie nie chce ruszyc. Przeciez te bilety nie sa takie drogie. To jest lenistwo. Gdybym ja mial okazje to bym chodzil jakbym tylko mial kase.

FORZA JUVE!!!
a Ty jaki jestes?? Wiekoszość z nich na meczach JUve było setki razy... A Ty?? ile razy byłes na meczu?? domyślam sie że wogóle. Jakim wiec prawem Ty i inni mozecie mówic, że wstyd wam za nich. Skoro jestescie tacy dobrzi, to prosze jedzcie na mecz. A załoze sie, ze polowa z was jesli by mieszkała w Turynie nie poszła by na wszystkie mecze Juve. Po pierwszych dwóch kolejach( optymistycznie 3) skończyłyby wasm sie fundusze. Co Wy myślicie, że tam są sami Miionerzy... Napewno mozna czuć troche niedosyt ze Tylko 6,4 tys było na meczu, ale nie gadajcie że wam od razu jest wstyd. Moz bilety nie sa tanie na polskie warunki, ale we włoszech to nie jest juz tak dużo.

stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 08:01

Przeciez DELLE ALPI jest usytuowane na obrzerzach TURYNU... i zastanówcie sie czy wam tak bardzo chcialoby sie jechac na obrzeza TURYNU i patrzec jak JUVENTUS gra z taka malo znana druzyna jak MACCABI... a potem sie tluc w korkach przez cale miasto i byc w domu po polnocy........

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 11:46

TO hjest bardzo dziwne klub ktory jest najbardziej lubianym we wloszech i najberdziej lubiany na swiece z wloskich kubow ma problru z kibicami ktorzy nie przychodza na mecze, bardzo dzinwe slyszalem ze w Turynie wola torino ale bez przesady bardzo dziwne to jest

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 16:15

Andrewtbg pisze:
Rafal Tarnacki pisze:Nie rozumiem ich. Jestem pewny ze spora czesc miasta sympatyzuje z Juve i cieszy sie z kazdego zwyciestwa. Ale na stadion to juz sie nie chce ruszyc. Przeciez te bilety nie sa takie drogie. To jest lenistwo. Gdybym ja mial okazje to bym chodzil jakbym tylko mial kase.

FORZA JUVE!!!
a Ty jaki jestes?? Wiekoszość z nich na meczach JUve było setki razy... A Ty?? ile razy byłes na meczu?? domyślam sie że wogóle. Jakim wiec prawem Ty i inni mozecie mówic, że wstyd wam za nich. Skoro jestescie tacy dobrzi, to prosze jedzcie na mecz. A załoze sie, ze polowa z was jesli by mieszkała w Turynie nie poszła by na wszystkie mecze Juve. Po pierwszych dwóch kolejach( optymistycznie 3) skończyłyby wasm sie fundusze. Co Wy myślicie, że tam są sami Miionerzy... Napewno mozna czuć troche niedosyt ze Tylko 6,4 tys było na meczu, ale nie gadajcie że wam od razu jest wstyd. Moz bilety nie sa tanie na polskie warunki, ale we włoszech to nie jest juz tak dużo.
Wiesz masz troche racji, ale tam jest ponad 1,5 miliona ludzi i nie koniecznie wszyscy muszą chodzić na każdy mecz. Wiem również że w mieście wszyscy nie mogą być fanami piłki ale to jest we Włoszech główna rozrywka i na pewno troche sie znajdzie tego ludu. Ale o dziwo na mecze przychodzi tylko 6 tys. czy to mozliwe że przewaga fanów toro jest aż tak duża? Oglądałem zdjęcia z meczy Torino tam naprawde jest super atmosfera
http://www.torcidagranata.it/photogallery/tifo.htm

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 16:30

Andrewtbg pisze: a Ty jaki jestes?? Wiekoszość z nich na meczach JUve było setki razy... A Ty?? ile razy byłes na meczu?? domyślam sie że wogóle. Jakim wiec prawem Ty i inni mozecie mówic, że wstyd wam za nich. Skoro jestescie tacy dobrzi, to prosze jedzcie na mecz. A załoze sie, ze polowa z was jesli by mieszkała w Turynie nie poszła by na wszystkie mecze Juve. Po pierwszych dwóch kolejach( optymistycznie 3) skończyłyby wasm sie fundusze. Co Wy myślicie, że tam są sami Miionerzy... Napewno mozna czuć troche niedosyt ze Tylko 6,4 tys było na meczu, ale nie gadajcie że wam od razu jest wstyd. Moz bilety nie sa tanie na polskie warunki, ale we włoszech to nie jest juz tak dużo.
Co za bzdury... Skad wiesz czy chodzilibysmy namecze Juve? Nie ma milionerow? A kibice Milanu, a tym bradziej Napoli, to bogacze :D ?? Wiesz co to jest abonament? Jestes smieszny...

Fenomen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 16:31

Najlepiej by bylo jakby sie wypowiedzial jakis Turynczyk.Co tam sie dzieje!!!???

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 16:51

Dionizos.... Ja rozumiem że Ty jesteś najmądrzejszy i w ogóle .... Ale zwracaj uwagę trochę grzeczniej a nie jak jakiś.... Kibic z Turynu co na mecze nie chodzi hehe. Pokaż , że masz trochę więcej kultury i nie bądź taki chamski dla innych , jeśli coś wiesz to podziel się swoją wiedzą wszyscy chętnie przeczytają słowa takiego myśliciela jak Dionizos...

Co do stadionu to lipa lipa .. Ale co my możemy na to poradzić.. Można mieć tylko nadzieje , że z czasem będzie lepiej :) DAMY RADĘ

Go hard, or go home.
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2004, 13:29

Strona oficjalan podala do informacji, jezeli tym razem dobrze sobie przetlumaczylem, ze bilety na mecz z messina beda tansze. Wiecej info na juventus.it.
Mam nadzieje, ze mecz z viceliderem obejzy wiecej fanow i zazwyczaj...

majkel89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 00:05

Rzesze fanow we Wloszech i na swiecie, a obecnosc na stadionie faktycznie do du..y. Czasem, kiedy ogladam mecz Juventusu, mam wrazenie, ze ogladam spotkanie drugiej ligi polskiej(to bylby mecz zespolow ze scislej czolowki). Nie rozumiem, mamy gwiazdy, na Stadio Delle Alpi przyjezdzaja wspaniale zespoly... :( . Ja chodzilbym na kazdy mecz.

don't care about sunshine when Juve looses...
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 11:45

No i znowu kibice Juve sie nie popisali :? W meczu z Messina bylo az .... 12 tys :cry: Nic tylko plakac ..... ciekawe ile bedzie osob na mecz z Bayernem. Oby duzo, bo brat bedzie mnie wysmiewal ze jest tak malo kibicow. A ponoc na mecz FCB-Juve w Monachium juz wszystkie bilety sa wyprzedane !!!!!!!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 12:19

DamKam pisze:No i znowu kibice Juve sie nie popisali :? W meczu z Messina bylo az .... 12 tys :cry: Nic tylko plakac ..... ciekawe ile bedzie osob na mecz z Bayernem. Oby duzo, bo brat bedzie mnie wysmiewal ze jest tak malo kibicow. A ponoc na mecz FCB-Juve w Monachium juz wszystkie bilety sa wyprzedane !!!!!!!
jakie 12 tysiecy????? Chyba cos okolo 40 bylo, albo ja kompletnie slepy jestem. Mniejsza z tym, kibicowali i tak beznadziejnie..

SPETTATORI: 29.622 - z oficjalnej
rybeq

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 12:36

Nie wiem ile było kibiców Juve, ale wiem za to że z Messiny przyjechało około 10 tys kibiców tego klubu

ODPOWIEDZ