Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0:3
- BIANCONERI
- Juventino
Juventus wygrał poraz kolejny i to bardzo efektownie bo aż 3-0.Oprócz wyniku cieszy postawa naszych graczy i pewność z jaką grają w tym sezonie.Obecnie bardzo przyjemnie patrzy mi się na poczynania naszej defensywy wzmocnionej takimi graczami jak Zebina i Cannavaro.O ile postawa kapitana reprezentacji Włoch nie jest niespodzianka o tyle gra Zebiny jest małym zaskoczeniem,jak do tej pory były gracz Romy spisuje się u nas bez zarzutu.Słabszym ogniwem meczu był sedzia,który nie zawsze radził sobie z tym co działo się na boisku.Zapewne po meczu będzie krytykowany za karnego,którego podyktował nam(był on kontrowersyjny ale chyba jednak słuszny),a sami piłkarze Sambdorii będą mieli mu za złe odwołanie decyzji z 90 minuty kiedy to po wskazaniu na jedynasty metr po konsultacji z sędzią liniowym odwołał rzut karny.Pomoc również spisywała się znakomicie a atak,no cóż Del Piero zagrał przeciętnie,Trezeguet był mało widoczny ale taki styl prezentuje większość środkowych napastników,ważne,że strzela gole no i oczywiście Zlatan nasz super rezerwowy coraz mocniej zaznacza swoją pozycje w Juve.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Wojtom
- Juventino
Jakże wspaniale grają nasi piłkarze !!
Kolejne wysokie zwycięstwo bez utraty bramki zdecydowanie wskazuje na to, że Juventus jest w wyśmienitej formie !
Napastnicy udowodnili swój potencjał. Każdy z nich wpisał się na liste strzelców ! Ważny gol dla każdego z nich pod innymi względami.
Bardzo dobra postawa bramkarza i obrony. Ogólnie cały zespoł gra znakomicie. 8)
No to teraz się juz chyba ustatkowali i czekamy więc na meczyk już u siebie z Palermo, oczywiście nic innego niż wygrana nas nie interesuje 8)
Później bedzie czas rozprawić się z Maccabi...
Bardzo dobrze, że od razu na początku sezonu potencjalni rywale tracą punkty ! Milan przegrał, Roma zremisowała, Inter i Lazio wygrały ale i tak jesteśmy znowu do przodu i samotnie prowadzimy w tabeli !! 8)
Forza Juventus !! Tak grają mistrzowie !
Kolejne wysokie zwycięstwo bez utraty bramki zdecydowanie wskazuje na to, że Juventus jest w wyśmienitej formie !

Napastnicy udowodnili swój potencjał. Każdy z nich wpisał się na liste strzelców ! Ważny gol dla każdego z nich pod innymi względami.
Bardzo dobra postawa bramkarza i obrony. Ogólnie cały zespoł gra znakomicie. 8)
No to teraz się juz chyba ustatkowali i czekamy więc na meczyk już u siebie z Palermo, oczywiście nic innego niż wygrana nas nie interesuje 8)
Później bedzie czas rozprawić się z Maccabi...
Bardzo dobrze, że od razu na początku sezonu potencjalni rywale tracą punkty ! Milan przegrał, Roma zremisowała, Inter i Lazio wygrały ale i tak jesteśmy znowu do przodu i samotnie prowadzimy w tabeli !! 8)
Forza Juventus !! Tak grają mistrzowie !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Yari
- Juventino
Prosze mnie nie budzić:). Jest pieknie , jest cudownie achhh. Ja chce więcej
Capello ma nosa i to jakiego , sam owczarek niemiecki mu może pozazdrościć
. Nasza obrona gra szokująco dobrze. Gigi jak to Gigi , zawsze fenomenalny , nasza pomoc dosłownie zmiata co tylko stanie jej na drodze:) , a napastnicy strzelają celniej niź najlepsi snajperzy w armi amerykańskiej:).
No co , można sobie idealizowac mimo że to początek sezonu:).
Prosimy o więcej!!!

No co , można sobie idealizowac mimo że to początek sezonu:).
Prosimy o więcej!!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ależ się ciesze
aż przyjemnie pójdzie się dziś spać
mamy kolejne zwycięstwo na swoim koncie i jeszcze na dodatek nie straciliśmy gola. Ciesze się również z faktu, iż swojego drugiego gola w Juve zdobył Zlatan. Mam również nadzije, że po zdobyciu bramki DP zacznie grać coraz lepiej. Milan przegrał, Roma zremisowała... no po prostu SUPER :!: już na początku odskakujemy od najgroźniejszych rywali :!: mam nadzije, że tak już będzie do końca sezonu
lidera mamy, za Ch...a go nie oddamy :!:
:twisted:

lidera mamy, za Ch...a go nie oddamy :!:
- Lypsky
- Juventino
Fantastico!!
Na to co prezentuja nasi pilkarze w ostatnim czasie nie mam slow
Gramy kapitalnie.Dotychczas nie stracilismy ani jednej bramki a co wazne wykorzystujemy sytuacje.To co w poprzednim sezonie bylo minusem dzis jest naszym walorem.Obrona z Canna Liliamem Zebina i Zambro prezentuje sie doskonale.W pomocy tez wysmienicie.Emerson to fenomen o Pavlu chyba nic nie trzeba mowic Blasi gra dobrze podobnie jak Camor i mlodzian Olivera ktory okazal sie fenomenem.W ataku zawodzi troche DP ale coz
Zlatn wkomponowal sie w zespol i potwierdza ze jest wspanialym zawodnikiem a kasa wydana na niego nie poszla w bloto.Razem z Treze tworza duet znakomitych napadziorow
Jezli forma ktora prezentujemy obecnie utrzyma sie moze spelnia sie moje marzenia na ten sezon:
1.CL
2.28S.
Nie ma co popadac w przedwczesny entuzjazm bo w kazdej chwili moze nastapic strata formy badz jakies kontuzje i wtedy moze byc nieciekawie lecz z tak grajacym Juve ciezko bedzie soebi poradzic naszym rywalom.
Nasze zwyciestwo cieszy tym bardziej ze glowni rywale traca punkty.roma remis Milan porazka.Inter wygral ale nie prezentuja sie zbyt dobrze.
Czekam na pierwszy naprawde mocny sprawdzian czyli mecz z Bayernem ale do tego wydarzenia jeszcze troche czasu (za okolo miesiac gramy z roma 8) oj bedzie sie dzialo).Pozostaje mi zyczyc sobie jak i wam aby nasz ukochany klub utrzymal forme jaka obecnie przezentuje
Forza Juve!!

Na to co prezentuja nasi pilkarze w ostatnim czasie nie mam slow

Gramy kapitalnie.Dotychczas nie stracilismy ani jednej bramki a co wazne wykorzystujemy sytuacje.To co w poprzednim sezonie bylo minusem dzis jest naszym walorem.Obrona z Canna Liliamem Zebina i Zambro prezentuje sie doskonale.W pomocy tez wysmienicie.Emerson to fenomen o Pavlu chyba nic nie trzeba mowic Blasi gra dobrze podobnie jak Camor i mlodzian Olivera ktory okazal sie fenomenem.W ataku zawodzi troche DP ale coz

Jezli forma ktora prezentujemy obecnie utrzyma sie moze spelnia sie moje marzenia na ten sezon:
1.CL
2.28S.
Nie ma co popadac w przedwczesny entuzjazm bo w kazdej chwili moze nastapic strata formy badz jakies kontuzje i wtedy moze byc nieciekawie lecz z tak grajacym Juve ciezko bedzie soebi poradzic naszym rywalom.
Nasze zwyciestwo cieszy tym bardziej ze glowni rywale traca punkty.roma remis Milan porazka.Inter wygral ale nie prezentuja sie zbyt dobrze.
Czekam na pierwszy naprawde mocny sprawdzian czyli mecz z Bayernem ale do tego wydarzenia jeszcze troche czasu (za okolo miesiac gramy z roma 8) oj bedzie sie dzialo).Pozostaje mi zyczyc sobie jak i wam aby nasz ukochany klub utrzymal forme jaka obecnie przezentuje

Forza Juve!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Poprostu jest cudownie. Już nie raz to powtarzałem, lecz podkreślę to jeszcze raz. KOCHAM wygrywać :twisted: Wspaniałe uczucie.
Kolejne 3 pkt. zdobyte w pięknym stylu. Kolejny mecz bez utraty bramki! Całkowite, pozytywne odzwierciedlenie poprzedniego sezonu. Mamy solidny ,,hiński mur''. Zebina świetnie się wyrobił w JUVE. Jak oczekiwania po Legro były ogormne i sie nie spełnły, tak każdy skreślał Zebinę, a ten prezentuje się naprawdę solidnie. Cannvaro to Światowa klasa od lat, komentarz zbędny.
Rywalizacja n prawej stronie pomocy jest przeogromna. Znakomity Camor, na jego miejsce czeka wyśmienity Olivera. Dobrze gra Puma. Pomaga w defensywie i świetnie prowadzi zespół do przodu. Nedved, nie ma tyle komplementów by go okreslić 8)
Słabo natomiast znów Alex, gduyby nie karny, znów by nic nie strzelił... Zlatan wychodzi w 1 składzie nie strzela, wchodzi z rezerwy, strzela. To tylko głupi zbieg okoliczności. Treze tradycyjnie, przetruchta cały mec, ale jak ma 1 okzję, niezykł jej zmarnować :twisted:
Dobrze napastnicy. No cóż, jest cudownie. Do tego rywale pogubili punkty :twisted:
GRAZIE JUVE :!: :!:
Kolejne 3 pkt. zdobyte w pięknym stylu. Kolejny mecz bez utraty bramki! Całkowite, pozytywne odzwierciedlenie poprzedniego sezonu. Mamy solidny ,,hiński mur''. Zebina świetnie się wyrobił w JUVE. Jak oczekiwania po Legro były ogormne i sie nie spełnły, tak każdy skreślał Zebinę, a ten prezentuje się naprawdę solidnie. Cannvaro to Światowa klasa od lat, komentarz zbędny.
Rywalizacja n prawej stronie pomocy jest przeogromna. Znakomity Camor, na jego miejsce czeka wyśmienity Olivera. Dobrze gra Puma. Pomaga w defensywie i świetnie prowadzi zespół do przodu. Nedved, nie ma tyle komplementów by go okreslić 8)
Słabo natomiast znów Alex, gduyby nie karny, znów by nic nie strzelił... Zlatan wychodzi w 1 składzie nie strzela, wchodzi z rezerwy, strzela. To tylko głupi zbieg okoliczności. Treze tradycyjnie, przetruchta cały mec, ale jak ma 1 okzję, niezykł jej zmarnować :twisted:
Dobrze napastnicy. No cóż, jest cudownie. Do tego rywale pogubili punkty :twisted:
GRAZIE JUVE :!: :!:

- OskarG
- Juventino
Atak zagrał tak sobie ale 3 bramki są - ogólnie mielismy mało sytuacji.BIANCONERI pisze:... atak,no cóż Del Piero zagrał przeciętnie,Trezeguet był mało widoczny ale taki styl prezentuje większość środkowych napastników,ważne,że strzela gole no i oczywiście Zlatan nasz super rezerwowy coraz mocniej zaznacza swoją pozycje w Juve.
Zaltan był tak samo niewidoczny jak Treze czy Alex który chociaż sie wraca:) - co nie znaczy że grał dobrze.
Do Dobrze im dużo brakuje:P
Ogólnie mało sutuacji - mało dokładnych podań do napastników.
po za tym jednym Nedveda po którym padł gol Zaltana
bo Treze otrzymał podanie od obronców Sampdori co w ładnym stylu wykorzystał.
Obrona grała dobrze - pomoc to samo. Wyrózniał sie Camor który chyba najwiecej biegał, chyba chciał pokazac że miejsce w 1 skłądzie mus ie należy:)

- _Jah
- Juventino
to jest naprawde piekne. jeszcze tuz przed tym ostatnim, sadnym dniem, konczacym mercatto, za bardzo nie wierzylismy w moznosc podjecia walki z rywalami z mediolanu. a tu nagle realia wygladaja w sposob taki, ze po 4 oficjalnych potyczkach mamy na koncie 4 zwyciestwa i zero straconych bramek! informacja ta cieszy tymbardziej, gdyz obrona stanowila najwieksza bolaczke zespolu, ktoy w rezultacie skompromitowal sie w ubieglym sezonie. brawo. ciesza bramki trojki napastnikow, w szczegolnosci ibrahimovica. przyznam sie, ze nieco martwilem sie o jego stan, ale dzisiejsze trafienie w zupelnosci mnie uspokoilo. jest cudownie, fantastycznie. na dodatek rywale, znaczy rywal o nazwie milan po raz kolejny gubi punkty. ba, po raz kolejny gubi punkty na wlasnym stadionie, przegrywajac z rewelacja dwoch ostatnich kolejek, zespolem messiny.
prawdziwa wartosc zespolu brzemie jednak w podejsciu psychicznym, mentalnym. a w tej kwestii musimy zachowywac spokoj i pokore. za nami 3 zwyciestwa, lecz prawde mowiac sa to wygrane nad zespolami nizszej kategorii. dopiero najblizszy mecz z palermo bedzie solidnym sprawdzianem naszej ekipy. powodzenia. a nam jak narazie pozostaje sie radowac z wymarzonego poczatku batalii o wszystko co najlepsze.. aloha
.
prawdziwa wartosc zespolu brzemie jednak w podejsciu psychicznym, mentalnym. a w tej kwestii musimy zachowywac spokoj i pokore. za nami 3 zwyciestwa, lecz prawde mowiac sa to wygrane nad zespolami nizszej kategorii. dopiero najblizszy mecz z palermo bedzie solidnym sprawdzianem naszej ekipy. powodzenia. a nam jak narazie pozostaje sie radowac z wymarzonego poczatku batalii o wszystko co najlepsze.. aloha
Ostatnio zmieniony 22 września 2004, 23:16 przez _Jah, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Capitan
- Juventino
Widziałem i przyznać muszę że nasi grali porządnie. Czyli tak jak lubię najbardziej. Stabilnie, dobrze taktycznie i z wielkim spokojem. Są pewni swych umiejętności i tak trzymać.
Jeszcze jedna sprawa. Pan sędzia nie może zaliczyć tego spotkania do udanych. Ale nie am tego złego :twisted: co by na dobre dla Juve nie wyszło...
Jeszcze jedna sprawa. Pan sędzia nie może zaliczyć tego spotkania do udanych. Ale nie am tego złego :twisted: co by na dobre dla Juve nie wyszło...
- DeeJay
- Juventino
Właśnie wróciłem z meczu i jestem pod dużym wrażeniem. Juventus rozegrał kolejne bardzo dobre spotkanie, w którym świetną skutecznością błyszczeli zarówno napasnitcy jak i obrońcy, którzy czwarty mecz z rzędu nie dopuścili do straty bramki przedłużając tym samym Buffonowi czas bez straty bramki do 360 minut. Nie chcę nikogo wyróżniać - cała drużyna zasłużyła na gromkie brawa. Zagrali mądrze, skutecznie, dobrze w obronie i przede wszystkim zdobyli kolejne 3 punkty. Świetnie spisywał się Zebina, Cannavaro. Jak zawsze świetnie Zambrotta, Nedved, dobrze zagrał Camoranesi. Jak zwykle nie widoczny przez cały mecz Trezeguet zaliczył kolejną bramkę. Świetne wejście Olivery. Patrząc na "wyczyny" innych drużyn, powoli uzyskujemy przewagę. Ktoś może powiedzieć, że to dopiero poczatek sezonu i wszystko może się zdarzyć, jednak w końcowym rozrachunku tych punktów które pogubili, może Milanowi czy Interowi zabraknąć.
Jestem bardzo zadowolony z wyniku, jednak skacząc z radości po pokoju nie chcę popadać w zbyt wielki huraoptymizm. Z końcową oceną formy Juventusu poczekajmy do konfrontacji z jednym z klubów wyższej półki (najbiliżej Roma czy Bayern). W poprzednich sezonach mieliśmy problemy z choćby skromnym wygrywaniem tych meczy. Miejmy nadzieje, że tym sezonie karta się odwróci i będzie "bić" nie tylko ligowych średniaków, z którymi niewątpliwie przyszło się nam zmierzyć do tej pory.
Następny mecz już w sobotę, a będziemy go mogli obejrzeć po raz kolejny dzięki stacji Canal +. Z tego co się orientuje, nie zobaczymy w tym meczu Nedveda, który w dzisiejszym meczu zarobił kolejną żółtą kartkę. To by było na tyle. Teraz jedynie trzeba uważać, by Juventus nie poczuł się za pewny siebie i trzeba wygrać spotkanie z Palermo.
Jestem bardzo zadowolony z wyniku, jednak skacząc z radości po pokoju nie chcę popadać w zbyt wielki huraoptymizm. Z końcową oceną formy Juventusu poczekajmy do konfrontacji z jednym z klubów wyższej półki (najbiliżej Roma czy Bayern). W poprzednich sezonach mieliśmy problemy z choćby skromnym wygrywaniem tych meczy. Miejmy nadzieje, że tym sezonie karta się odwróci i będzie "bić" nie tylko ligowych średniaków, z którymi niewątpliwie przyszło się nam zmierzyć do tej pory.
Następny mecz już w sobotę, a będziemy go mogli obejrzeć po raz kolejny dzięki stacji Canal +. Z tego co się orientuje, nie zobaczymy w tym meczu Nedveda, który w dzisiejszym meczu zarobił kolejną żółtą kartkę. To by było na tyle. Teraz jedynie trzeba uważać, by Juventus nie poczuł się za pewny siebie i trzeba wygrać spotkanie z Palermo.
- Bad_Magick
- Juventino
Cieszy 3-0 ale styl troche mnie niepokoi.
Obrona zagrala dzisiaj kiepsko. To ze nie stracilismy bramki jest spowodowane tylko i wylacznie tym ze Smpdoria zagrala zenujaco. Thuram dobrze ze nie zszedl z czerwona kartka , bo w sumie sedzia mial prawo go odeslac do szatni. Cannavaro w pierwszej polowie mial duzo niecelnych podan, jak zrestza wszyscy obroncy. Troche mnie to na poczatku przerazalo, pozneij zobacyzlem stan murawy i troche winy mozna na nia zrzucic, ale nie cala. Zebina zagral poprawnie, ale jakby nieco zapomnial ze jest Obronca. Kilka razy musial sie wrocic Camor zeby go zaasekurowac, gdyby nie to, to byloby bardzo groznie. Zambrotta niezle, niezle. Nie mial co robic w obronie wiec zapedzal sie w atak. W pierwszej polowie byl jednak wolniejszy od graczy Sampdorri, w drugiej w 3-4 akcjach zobaczylismy takiego Zambrotte jak w zeslzym sezonie, ale to troche malo jak na TEGO pilkarza.
Pomoc
Emerson bardzo dobrze spisywal sie ze swoich zadan, jednak byl moemantami zupelnie niewidoczny. Oby to bylo spowodowane tym ze wiekszosc czasu to my mielismy pilke. Nedved...no coz, ktos mu chyba czegos dosypal do jedzenia. Omal nie pozabijal graczy Sampdorii i to juz po gwizdku sedziego. Malo widoczny od 20tej minuty. Dwa przeblyski tuz przed zejsciem ,z ktorych jeden zakonczyl sie walka. Blasi bardzo dobrze w destrukcji, niewielkie pojecie o kreatywnej grze do przodu. Camoranesi - sila napedowa dzisiejszych atakow. Wygrywal 90% pojedynkow 1 na 1, gdyby nie postawa napastnikow o ktorych zaraz to mogl miec spokojnie dzisiaj na koncie kilka asyst. Bardzo szybki, widac ze w formie, nie bal sie brac ciezaru gry na siebie.
Olivera - ciezko ocenic. Kilka bardzo dobrych zadan, calkiem niezly strzal na bramke. Bardzo dobry zmiennik, kiedys na pewno wywalczy miejsce w pierwszej 11
Atak
Przegapilem prezentacje druzyn i...szukalem Del Piero na boisku. Noi za nic go tam znalezc nie moglem przez baaardzo dlugi czas, Wkoncu blysnal w jednej akcji , pozniej dobre kilka razy go sfaulowano. Na tym koniec. Aha, no jeszcze dopelnil formalnosci z 11 metrow.
Trezeguet - tego pana to ja zobaczylem dopiero w 87 minucie. Gdy wchodzil Ibrahimovic to pomimo kiepskiej dyspozycji DP szczerze sie zdziwilem ze to nie Treze schodzi. Tak malo widocznego zawodnika to juz dawno nie widzialem, naprawde. A grac, przeciez umie, pokazal to strzelajac bramke z trudnej pozycji a przede wsyztski z bardzo trudnej pilki, to go uratow2alo w moich oczach.
Ibrahimovic - dzisiaj najlepszy ze wszystkich napastnikow. Wszedl , probowal pomagac konstruowac akcje, cofal sie do polowy, szukal sobie sytuacji, wreszcie dosrodkowania mialy do kogo trafiac. Strzelil bramke, pieta probowal wbic druga, zachowal stoicki spokoj pomimo tego ze pilkarz Sampdorii z premedytacja dwa razy go kopnal. Pokazal klase.
Obrona zagrala dzisiaj kiepsko. To ze nie stracilismy bramki jest spowodowane tylko i wylacznie tym ze Smpdoria zagrala zenujaco. Thuram dobrze ze nie zszedl z czerwona kartka , bo w sumie sedzia mial prawo go odeslac do szatni. Cannavaro w pierwszej polowie mial duzo niecelnych podan, jak zrestza wszyscy obroncy. Troche mnie to na poczatku przerazalo, pozneij zobacyzlem stan murawy i troche winy mozna na nia zrzucic, ale nie cala. Zebina zagral poprawnie, ale jakby nieco zapomnial ze jest Obronca. Kilka razy musial sie wrocic Camor zeby go zaasekurowac, gdyby nie to, to byloby bardzo groznie. Zambrotta niezle, niezle. Nie mial co robic w obronie wiec zapedzal sie w atak. W pierwszej polowie byl jednak wolniejszy od graczy Sampdorri, w drugiej w 3-4 akcjach zobaczylismy takiego Zambrotte jak w zeslzym sezonie, ale to troche malo jak na TEGO pilkarza.
Pomoc
Emerson bardzo dobrze spisywal sie ze swoich zadan, jednak byl moemantami zupelnie niewidoczny. Oby to bylo spowodowane tym ze wiekszosc czasu to my mielismy pilke. Nedved...no coz, ktos mu chyba czegos dosypal do jedzenia. Omal nie pozabijal graczy Sampdorii i to juz po gwizdku sedziego. Malo widoczny od 20tej minuty. Dwa przeblyski tuz przed zejsciem ,z ktorych jeden zakonczyl sie walka. Blasi bardzo dobrze w destrukcji, niewielkie pojecie o kreatywnej grze do przodu. Camoranesi - sila napedowa dzisiejszych atakow. Wygrywal 90% pojedynkow 1 na 1, gdyby nie postawa napastnikow o ktorych zaraz to mogl miec spokojnie dzisiaj na koncie kilka asyst. Bardzo szybki, widac ze w formie, nie bal sie brac ciezaru gry na siebie.
Olivera - ciezko ocenic. Kilka bardzo dobrych zadan, calkiem niezly strzal na bramke. Bardzo dobry zmiennik, kiedys na pewno wywalczy miejsce w pierwszej 11
Atak
Przegapilem prezentacje druzyn i...szukalem Del Piero na boisku. Noi za nic go tam znalezc nie moglem przez baaardzo dlugi czas, Wkoncu blysnal w jednej akcji , pozniej dobre kilka razy go sfaulowano. Na tym koniec. Aha, no jeszcze dopelnil formalnosci z 11 metrow.
Trezeguet - tego pana to ja zobaczylem dopiero w 87 minucie. Gdy wchodzil Ibrahimovic to pomimo kiepskiej dyspozycji DP szczerze sie zdziwilem ze to nie Treze schodzi. Tak malo widocznego zawodnika to juz dawno nie widzialem, naprawde. A grac, przeciez umie, pokazal to strzelajac bramke z trudnej pozycji a przede wsyztski z bardzo trudnej pilki, to go uratow2alo w moich oczach.
Ibrahimovic - dzisiaj najlepszy ze wszystkich napastnikow. Wszedl , probowal pomagac konstruowac akcje, cofal sie do polowy, szukal sobie sytuacji, wreszcie dosrodkowania mialy do kogo trafiac. Strzelil bramke, pieta probowal wbic druga, zachowal stoicki spokoj pomimo tego ze pilkarz Sampdorii z premedytacja dwa razy go kopnal. Pokazal klase.
- wiwat
- Juventino
Alez ci moderatorzy surowi - ledwo sie chlopak odezwal, a juz go straszaIronman pisze:juve pokonało sampdorie 3 : 0 !!! bramki dla juve zdobyli del piero ibrahimovic i trezege
:-D :-D :-D
Synku, napisz coś od siebie, za nastepny taki post dostaniesz kartkę.
-Dragon-

Bardzo cieszy dzisiejsza wygrana Juve, zwlaszcza, ze do jej stylu moznaby sie przyczepic.Ale jak to mowia - szczescie sprzyja lepszym - i oby tak bylo przez caly sezon.Pozdr.
- IGI
- Juventino
Cos czuje ze jakbysmy przegrali bez kartki by sie nie obylo :lol: A co do meczu nie wiem jak gralismy, a czytajac komentarze bylo albo nijak, albo dobrzeIronman pisze:juve pokonało sampdorie 3 : 0 !!! bramki dla juve zdobyli del piero ibrahimovic i trezege
:-D :-D :-D
Synku, napisz coś od siebie, za nastepny taki post dostaniesz kartkę.
-Dragon-

- Dionizos
- Juventino
Od DP mozna chciec wiecej. Ten meczy bynajmniej nie nastraja mnie specjalnie pozytywnie. Wszyscy sie cieszymy z rzeczy, ktora jeszcze w sezonie 2002/2003 nie zrobila by na nikim wrazenia. Zagralismy tak jak zagrac bylo trzeba. A co do bramek. Zalapalem sie tylko na bramki Zlatan i Treze, ale tej Alexa chyba nie trzeba opisywac 8) . A wiec:IGI pisze:Co wiecej chciec od napastniQw?A tak btw. moglby mi ktos opisac jak padaly bramki?
Zlatan strzelil w dlugi rog po akcji w polu karnym, Nedveda. uderzyl tuz obok Treze.
David strzelil ladna bramke, chyba z rogu pola, z pierwszej pilki, tez w dlugi rog. Asysta czyja, nie pamietam.