CUDOWNY GOL IBRAHIMOVICA
- Juverulez!
- Juventino
- Lizard
- Juventino
Niech Rasiak porusza się z piłką, jak Zlatan, bo nasz reprezentant, grający w Sienie, mógłby się dużo nauczyć od SzwedaJędruś pisze:Naprawdę gol przedniej marki, może nie tyle co gol, ale drybling w wykonaniu Zlatana :!: :shock:.Świetnie sobie poradził :!:.

Ta charakterystyka pasuje jak ulał do Inzaghiego he, heNigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve.
Na zlatanmovie Szwed pokazał, że "bodiki" nie są mu obce ( w końcu to zawodnik Trzech Koron, jednej z potęg światowego hokeja)

Czas, aby Zlatan odkupił swój dług za mecz z Włochami 8)
- Frodziak89
- Juventino
My tez sie cieszymy ze Zlatan jest w Juve i zobaczymy jak ta rozkapryszona pseudogwiazda z chorymi ambicjami nastrzela Milanowi bramek... :twisted: :twisted: :twisted:ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy) praktycznie bez szybkości w miejscu. Nigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve. Naprawdę gratuluje !!!!.. szwed z pilka przy nodze przedryblowal 4 obroncow w polu karnym i ze spokojem strzelil po ziemi obok bramkarza. naprwde gol swiatowej klasy.
Chcialbym zobaczyc, jak Ibrahimovic robi to samo z obroncami Milanu
Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
ps.dziekujemy za gratulacje

Io sono Juventini per sempre!!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
a ja myslalem ze pilkarza ocenia sie po przydatnosci dla druzyny a zlatan wlasnie nalezy to tych zawodnikow ktorzy jesli zespolowi nie idzie kompletnie nic sam potrafi przejsc 3 przeciwnikow i przyczynic sie do zdobycia bramki co nie znaczy ze musi ja akurat strzelic :idea:ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )
gillardino?? moze i bedzie gral w milanie ale sheva w... chelsea :]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale do tej pory Zlatan oprócz debiutu w serie A zdążył jeszcze rozegrać 3 mecze w lidze Holenderskiej, a wtych trzech meczach zdobył trzy bramki plus jeden gol w Juve daje mu to w spotkaniach ligi Włoskiej i Holenderskeij średnią 1 gol na mecz, a to jest chyba bardzo dobrze, Szewczenk czy Crespo nie strzelili żadnej bramki tylko wyręczać ich musi Seedorf.ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy) praktycznie bez szybkości w miejscu. Nigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve. Naprawdę gratuluje !!!!.. szwed z pilka przy nodze przedryblowal 4 obroncow w polu karnym i ze spokojem strzelil po ziemi obok bramkarza. naprwde gol swiatowej klasy.
Chcialbym zobaczyc, jak Ibrahimovic robi to samo z obroncami Milanu
Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yuwe
- Juventino
poza tym Zlatan nie gra w pilke od dzis i juz nie pierwszy raz udalo mu sie ograc nawet po 3-4 obroncow i strzelic samofdzielnie bramke. Nie licze juz akcji wypracowanych dla reszty zespolu, wiec nie wciskaj mi tu kitu "panie milanista" ze MY widzimy i "uwazamy" Zlatana tylko po tej jednej bramce. Wogole nie o tym temat, poprstu podziwiamy bramke jaka w tym meczu strzelil.A stzrelil juz cinajmniej kilkanascie podobnych ze czliwek w glowe zachodzi jak tak mozna sie popisac :shock: ...
- Lypsky
- Juventino
Pozyjemy zobaczymy 8)ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )
Latwo gadac siedzac przed kompem 8)ACMichał pisze: Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy)
Znow kozaczysz i udajesz eksperta.Zycze Milanowi aby mial w swoich szeregach zawodnika o takiej techniceACMichał pisze:praktycznie bez szybkości w miejscu.
Twoj problemACMichał pisze: Nigdy nie lubiłem Szweda
My takze 8) Swoja droga ciekaw jestem czy nadal bedziesz sie tak cieszyl jezli ten oto pilkarz strzeli bramke Milanowi 8)ACMichał pisze:i cieszę się że przeszedł do Juve
Hmm skad takie wnioski chlopcze??ACMichał pisze: bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy
Hehe zebys sie jeszcze nie zdziwil 8)ACMichał pisze:przyniesie niewiele pożytku Juve.
Naprawde dziekujemyACMichał pisze:Naprawdę gratuluje !!!!
Jezeli Luciano Moggi bedzie go chcial miec w szeregach Starej Damy zapewne zagra u nas 8)ACMichał pisze:Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Alex
- Juventino
Sory mam problem. Chciałem Was prosić o pomoc w sprawie kodeków. Ściągnąłem sobie bramkę Zlatana i niestety nie mogę jej odtworzyć. Oprócz bramki Zlatana nie mogę odtwarzać filmów. Proszę Was o podanie mi linków skąd ściągnąć pełny pakiet kodeków, tak, aby możnabyło odtwarzać bramki. Z góry dziękuję.
Pozdro dla fanów Juve!!!
Pozdro dla fanów Juve!!!