CUDOWNY GOL IBRAHIMOVICA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 09:25

zasse.... ANDREWTBG mi na gg wyslał, ja oglądalem tylko początek meczu

Obrazek
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 09:58

Naprawdę gol przedniej marki, może nie tyle co gol, ale drybling w wykonaniu Zlatana :!: :shock:.Świetnie sobie poradził :!:.

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 13:26

Jędruś pisze:Naprawdę gol przedniej marki, może nie tyle co gol, ale drybling w wykonaniu Zlatana :!: :shock:.Świetnie sobie poradził :!:.
Niech Rasiak porusza się z piłką, jak Zlatan, bo nasz reprezentant, grający w Sienie, mógłby się dużo nauczyć od Szweda :D

Nigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve.
Ta charakterystyka pasuje jak ulał do Inzaghiego he, he :wink:

Na zlatanmovie Szwed pokazał, że "bodiki" nie są mu obce ( w końcu to zawodnik Trzech Koron, jednej z potęg światowego hokeja) :P

Czas, aby Zlatan odkupił swój dług za mecz z Włochami 8) :wink:

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 13:31

Niech Rasiak sie nauczy poruszac bez pilki tak jak Zlatan z pilka:D Nasz zawodnik porusza sie jak woz z weglem :lol:

Frodziak89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 10:26

ACMichał pisze:
.. szwed z pilka przy nodze przedryblowal 4 obroncow w polu karnym i ze spokojem strzelil po ziemi obok bramkarza. naprwde gol swiatowej klasy.

Chcialbym zobaczyc, jak Ibrahimovic robi to samo z obroncami Milanu
Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy) praktycznie bez szybkości w miejscu. Nigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve. Naprawdę gratuluje !!!!
Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
My tez sie cieszymy ze Zlatan jest w Juve i zobaczymy jak ta rozkapryszona pseudogwiazda z chorymi ambicjami nastrzela Milanowi bramek... :twisted: :twisted: :twisted:
ps.dziekujemy za gratulacje :D :D :D

Io sono Juventini per sempre!!!
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 12:35

ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )
a ja myslalem ze pilkarza ocenia sie po przydatnosci dla druzyny a zlatan wlasnie nalezy to tych zawodnikow ktorzy jesli zespolowi nie idzie kompletnie nic sam potrafi przejsc 3 przeciwnikow i przyczynic sie do zdobycia bramki co nie znaczy ze musi ja akurat strzelic :idea:
gillardino?? moze i bedzie gral w milanie ale sheva w... chelsea :]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 13:25

ACMichał pisze:
.. szwed z pilka przy nodze przedryblowal 4 obroncow w polu karnym i ze spokojem strzelil po ziemi obok bramkarza. naprwde gol swiatowej klasy.

Chcialbym zobaczyc, jak Ibrahimovic robi to samo z obroncami Milanu
Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy) praktycznie bez szybkości w miejscu. Nigdy nie lubiłem Szweda i cieszę się że przeszedł do Juve bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy przyniesie niewiele pożytku Juve. Naprawdę gratuluje !!!!
Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
Nie wiem czy wiesz ale do tej pory Zlatan oprócz debiutu w serie A zdążył jeszcze rozegrać 3 mecze w lidze Holenderskiej, a wtych trzech meczach zdobył trzy bramki plus jeden gol w Juve daje mu to w spotkaniach ligi Włoskiej i Holenderskeij średnią 1 gol na mecz, a to jest chyba bardzo dobrze, Szewczenk czy Crespo nie strzelili żadnej bramki tylko wyręczać ich musi Seedorf.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:17

poza tym Zlatan nie gra w pilke od dzis i juz nie pierwszy raz udalo mu sie ograc nawet po 3-4 obroncow i strzelic samofdzielnie bramke. Nie licze juz akcji wypracowanych dla reszty zespolu, wiec nie wciskaj mi tu kitu "panie milanista" ze MY widzimy i "uwazamy" Zlatana tylko po tej jednej bramce. Wogole nie o tym temat, poprstu podziwiamy bramke jaka w tym meczu strzelil.A stzrelil juz cinajmniej kilkanascie podobnych ze czliwek w glowe zachodzi jak tak mozna sie popisac :shock: ...

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:20

bramka cudowna, w juve mam nadzieje będą takie same, a nawet jeszcze piękniejsze:) mam nadzieje ze w meczu z ajaxem strzeli taka brame :D było by Super:P

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:32

ACMichał pisze:Nie zauważacie jednej sprawy -piłkarza nie ocenia się po jednej strzelonej bramce tylko po ilości owych bramek( tu Zlatan wypada słabo )
Pozyjemy zobaczymy 8)
ACMichał pisze: Bramka co prawda ładna ale strzelona kompletnym nieudacznikom,( co robili obrońcy ??? nawet ja byłbym lepszy)
Latwo gadac siedzac przed kompem 8)
ACMichał pisze:praktycznie bez szybkości w miejscu.
Znow kozaczysz i udajesz eksperta.Zycze Milanowi aby mial w swoich szeregach zawodnika o takiej technice
ACMichał pisze: Nigdy nie lubiłem Szweda
Twoj problem
ACMichał pisze:i cieszę się że przeszedł do Juve
My takze 8) Swoja droga ciekaw jestem czy nadal bedziesz sie tak cieszyl jezli ten oto pilkarz strzeli bramke Milanowi 8)
ACMichał pisze: bo ze swoim charakterem, chorymi ambicjami i zachowaniami rozkapryszonej pseudogwiazdy
Hmm skad takie wnioski chlopcze??
ACMichał pisze:przyniesie niewiele pożytku Juve.
Hehe zebys sie jeszcze nie zdziwil 8)
ACMichał pisze:Naprawdę gratuluje !!!!
Naprawde dziekujemy
ACMichał pisze:Ciekawe gdzie bedzie grał w przyszłym sezonie Gilardino??
Jezeli Luciano Moggi bedzie go chcial miec w szeregach Starej Damy zapewne zagra u nas 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 16:16

Sory mam problem. Chciałem Was prosić o pomoc w sprawie kodeków. Ściągnąłem sobie bramkę Zlatana i niestety nie mogę jej odtworzyć. Oprócz bramki Zlatana nie mogę odtwarzać filmów. Proszę Was o podanie mi linków skąd ściągnąć pełny pakiet kodeków, tak, aby możnabyło odtwarzać bramki. Z góry dziękuję.

Pozdro dla fanów Juve!!!

ODPOWIEDZ