Jaki inny wloski klub prócz JUVE lubicie najbardziej??
- Johnny
- Juventino
Specjalnie to nie dażę wielką sympatią żadnego włoskiego klubu oprócz JUVE. SOLO JUVE!!! Ale jak miałbym wybrać to mam na myśli 3 kluby:
Piacenza - najbliższy przyjaciel JUVE
Bolognia - skojażenie z sosem bolońskim, który bardzo lubie
Treviso - tegoroczny beniaminek Serie A. Dlaczego?? nie wiem, ale chyba dlatego, że jak niedawno grałem w starego managera piłkarskiego trenowałem jedną z najsłabszych drużyn - Treviso.
Piacenza - najbliższy przyjaciel JUVE
Bolognia - skojażenie z sosem bolońskim, który bardzo lubie

Treviso - tegoroczny beniaminek Serie A. Dlaczego?? nie wiem, ale chyba dlatego, że jak niedawno grałem w starego managera piłkarskiego trenowałem jedną z najsłabszych drużyn - Treviso.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2004, 10:47 przez Johnny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mikołajek
- Juventino
Ja we Włoszech kocham tylko Juve.Z włoskich drużyn kibicuje także Avellinie i Piacenzie bo z tymi klubami kibice Juventusu mają zgode :lol: .
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- Alexa Del Piero
- Juventino
Johnny pisze:Perugia - najbliższy przyjaciel JUVE
Zawsze wydawało mi się że to Piacenza jest najbliższym przyjacielem Juve

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Dlatego poprawiłam kolege Johnny'egoDionizos pisze:Bo jest nim wlasnie Piacenza... 8)Alexa Del Piero pisze:Johnny pisze:Perugia - najbliższy przyjaciel JUVE
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Bad_Magick
- Juventino
Zdecydowanie LAZIO RZYM. Peruzzi, Nedved - pilkarze ktorych bardzo lubie, a obydwaj byli(i sa tylko w owdrotnej kolejnosci) zwiazani z tymi klubami. Poza tym Lazio zawsze mialo ciekawy sklad, wartosciowych pilkarzy,a nie jakis wirtuozow czy bozyszcza nastolatek...
O, jeszcze Salas ktorego bardzo lubie i bardzo boleje ze nie odnalazl sie w Juve.
O, jeszcze Salas ktorego bardzo lubie i bardzo boleje ze nie odnalazl sie w Juve.
- Bob
- Juventino
oczywiscie ze odpowiedz moze być tylko jedna PARMA a to dlatego ze oni nam oddają swoich najlepszych graczy takich jak Thuram Buffon i DiVaio i innych ale jest jeden minus troche za drogo
i pozatym lubie ich oglądać w akcji

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- FOFO
- Laziale
Oczywiscie poza Lazio troszki ale to troszki kibicuje Interowi w konicu Lazio ma z nimi zgode 8)
Moze zabrzmi to głupio ale lubie też Napoli :shock: klub który ma z nami najwiekszą kose :roll:
Moze zabrzmi to głupio ale lubie też Napoli :shock: klub który ma z nami najwiekszą kose :roll:
"ORIGINAL FANS"-IRRIDUCIBILI-FIGHT CLUB
- Johnny
- Juventino
Macie racje. Piacenza...tak zawsze się myli :oops: Zbyt podobne nazwyAlexa Del Piero pisze:Dlatego poprawiłam kolege Johnny'egoDionizos pisze:Bo jest nim wlasnie Piacenza... 8)Alexa Del Piero pisze:
Dobra...poprawiłem
- milosnik
- Juventino
ja kiedys strasznie nienawidzilem intereu poniewaz gral tam ronaldo ktorego nienawidze ale teraz sie odminenilo z wloskich klubow lubie troche wlasnie inter i parme a nienawidze milanu i romy !!! i na tyle papa!!>!>!>!>?
- kubinho 10
- Juventino
JA tesh nienawidze milan i rome :evil: a jeśli chodzi o kluby które jeszcze lubie w lidze włoskiej to troszkę inter :!:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Patryk(IKS)
- Juventino
Atalanta Bergamo.Nie wiem dlaczego, być może ze względu na ich zawodników...
Jeziorak!!!