Kto ma dziewczyne/ narzeczoną/żone a kto jest single?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:03

Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona :D :D :D Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +) :D Oficjalnie prosze cie o reke :D Wspanialy material na zone 8)

P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP :wink:

P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty :D

P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-D
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2004, 18:27 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:20

Ja także jestem sam, no i troche smutno mi z tym. :(
Ja miam ostatnio podobny problem co paru kolegów tutaj, tzn. jest taka jedna dziewczyna, ma na imie Marta, jest poprostu wspaniałą dziewczyną, miła, czuła, poprostu wyjątkowa, z nikim innym nie rozmawia mi sie tak dobrze. Znam ją juz jakieś 3 miesiące, na początku jak ją poznałem była w bardzo złym nastroju, przez to, że rozstala sie ze swoim chłopakiem, na początku starałem sie być dla niej poprostu przyjacielem, nie chciałem jej naciskac, spokojnie czekałem. Gdy doszłą do Siebie, próbowałem coś zadziałać, bo miałem nadzieje, ze coś sie z tego urodzi, tylko, że jestem dość nieśmiały i szło mi to bardzo powoli, ale byłem juz na najlepszej drodze do kiedy nie dowiedziałem sie pare dni temu, ze wróciła do swojego byłego. Na początku jak to usłyszałem myślałem, że sie załamie, ale no cóż, może jeszcze kiedyś będe miał szczeście.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:31

DjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona :D :D :D Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +) :D Oficjalnie prosze cie o reke :D Wspanialy material na zone 8)

Ale suuuuuuuuuuuuuper :D Tylko czy ksiądz Martin będzie miał czas;)
Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymie :D hehehe
a już bym zapomniała :D jeszcze nie dopisałeś 4 + ja jestem Qualite :D ( i kurdę tak niesamowicie skromna;))
to powodzenia w znajdowaniu tej jedynej :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:38

Chłopaki! więcej wiary w nas kobiety! Wcale nie jesteśmy takie niedostępne, zimne sercołamaczki. Każdy kiedyś, wcześniej, czy później trafi na swój ideał. Nie warto się spieszyć, bo na dobre naprawdę warto czekać :D

Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
:-D Teraz od Was zależy, czy będziecie umieli to wykorzystać.

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:43

Material na zonke ? hehhe :]
Maggie jest jeszcze 5 + Mozna Cie spotkac na Parc de Roosvelta :]
Moja zonka bedzie podobna :]
Musi byc inteligentna i spontaniczna :] Dobrze zeby byla brunetnka. Bedzie mnie ubostwiac i ogladac zemna mecze. Bedziemy sobie zyli w ladnym mieszkanu z blekitnymi mebelkami i tapetkami :] Zycie bedzie wesole i krotkie :] A potem urodzi sie Junior i sie skonczy ;] Ale do tego jeszcze daleko :]
Pamietajcie "trzeba zyc szybko i mlodo jesli jest sie mlodym i pieknym. zwlaszcza pieknym"
I tym optymistycznym akcentem koncze tego zakreconego posta :]
pozdrowienie dla wszystkich dam :]

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:45

Maggie Del Piero pisze:
DjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona :D :D :D Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +) :D Oficjalnie prosze cie o reke :D Wspanialy material na zone 8)

Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymie :D hehehe
a już bym zapomniała :D jeszcze nie dopisałeś 4 + ja jestem Qualite :D ( i kurdę tak niesamowicie skromna;))
Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu :P
Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty :D :wink:

Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzenia :P mam nadzieje ze przyniosa zadany skutek :wink:

p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos tak :wink: ja juz partnerke znalzlem-Maggie :P :D :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:49

Ja też mam na oku nową dziewczyne, bo aktualnie nie mam nikogo, nie wiem dokladnie czy ma chlopaka ale jest boska!!! wiem tylko ze jak gadalem z jej koleżanką to powiedziala ze podobno jestem u niej na tych swoich listach, ale jakos narazie tylko marze :D moze w wakacje wlasnie ...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 21:46

DjJuve pisze:
Maggie Del Piero pisze:

Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu :P

Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzenia :P mam nadzieje ze przyniosa zadany skutek :wink:

p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos tak :wink: ja juz partnerke znalzlem-Maggie :P :D :wink:
no to Maggie nie masz wyjścia 8) musisz przyjąść oświadczyny Dj-a bo jak każdy zdązył się przekonać jest on uparty jak osioł (bez obrazy) :D :D i jak coś postanowi to tak musi być. Mnie nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć wam wszystkiego najlepszego :D :D
azzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
eeee... nie rozumiem :D można jaśniej :?:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 01:20

UlTrAs pisze:
eeee... nie rozumiem :D można jaśniej :?:
A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!

A i tak jak ktoś to kiedyś powiedział:

"Miłość jest jak sraczka....
...zawsze przychodzi znienacka..."
:D :D :D

I jeszcze jedno: NAPRAWDĘ WARTO CZEKAĆ!!

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 08:05

A ja jestem szczęsciarzem od siedmiu miesięcy. KOCHAM CIE GOSIU!!!!!!!

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 09:26

no powiem wam ze dziwie sie niektórym ze mają dziewczynę starszą dla mnie to niebylo by zbyt dobre mialem dziwczyne 1 rok byla dla mnie wszyskim
ale jej niezalezalo pod koniec zaczeła chciec czegos ale ja juz niechcialem jakos niwidzie laski dla mnie ciezko o fajną i ładną i inteligętną bardzooo ciezko wakacje moze bedzie jakas(wątpie) ale niemysle o tym tak powaznie.... :)

GRANDE JUVE
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 11:27

UlTrAs pisze:eeee... nie rozumiem :D można jaśniej :?:
Johnny777 pisze:A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!
No ja bym dodal do tego jeszcze nie tylko ze mamy uwazac na to co MY MÓWIMY lecz jeszcze na to co MOWIĄ ONE... Najważniejsze jest wysłuchać... Wiec uwazajmy na to co MY FACECI MOWIMY i na to co MOWIA NASZE KOCHANE DZIEWCZYNY...

Kolejna rada ktora podarowala mi moja kolezanka (pozdro dla Judyty) to to zebysmy NIE STARALI SIE ZROZUMIEC KOBIET gdyz KOBIETA ZMIENNA JEST... Mamy je doceniac a nie rozumiec.... akceptowac a nie rozumiec ;-)

I jeszcze jedna rada tym razem ode mnie :P Nie mozna sie poddawac i zalamywac bo to nie ma sensu... do tej pory sam mialem problem i zalamywalem sie... Czasem jest ciezko to prawda i serce boli jednak nie mozna sie zalamywac tylko dzialac... bo zalamywac to najgorsze co byc moze...

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 12:06

DjJuve pisze:
Maggie Del Piero pisze:

A na podróz poslubną koniecznie musicie sie wybrac do Turynu :lol: Dj-u pytałes juz ksiedza Martina o termin cybernetycznego slubu??? Ciekawe ile by chciał 8).Powodzenia w małzenstwie :) .

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 14:36

Heh - miałem wrażenie ,że się jush wypowiedziałem :D

ja jestem samotny :( kto chętny :wink:

Zrozumieć kobiety ... (Juventinie liczę ,że wytłumaczycie jak posiąść tą sztukę :D )

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 14:48

Pawciosss pisze: Zrozumieć kobiety ... (Juventinie liczę ,że wytłumaczycie jak posiąść tą sztukę :D )
Jak to Rai mial kiedys na statusie gg:
"nietrudno przewidziec co zrobi kobieta. trudniej to zrozumiec"

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ODPOWIEDZ