Kto ma dziewczyne/ narzeczoną/żone a kto jest single?
- Lypsky
- Juventino
Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona
Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +)
Oficjalnie prosze cie o reke
Wspanialy material na zone 8)
P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP
P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-D

P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP
P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty

Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2004, 18:27 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Polmos
- Juventino
Ja także jestem sam, no i troche smutno mi z tym.
Ja miam ostatnio podobny problem co paru kolegów tutaj, tzn. jest taka jedna dziewczyna, ma na imie Marta, jest poprostu wspaniałą dziewczyną, miła, czuła, poprostu wyjątkowa, z nikim innym nie rozmawia mi sie tak dobrze. Znam ją juz jakieś 3 miesiące, na początku jak ją poznałem była w bardzo złym nastroju, przez to, że rozstala sie ze swoim chłopakiem, na początku starałem sie być dla niej poprostu przyjacielem, nie chciałem jej naciskac, spokojnie czekałem. Gdy doszłą do Siebie, próbowałem coś zadziałać, bo miałem nadzieje, ze coś sie z tego urodzi, tylko, że jestem dość nieśmiały i szło mi to bardzo powoli, ale byłem juz na najlepszej drodze do kiedy nie dowiedziałem sie pare dni temu, ze wróciła do swojego byłego. Na początku jak to usłyszałem myślałem, że sie załamie, ale no cóż, może jeszcze kiedyś będe miał szczeście.

Ja miam ostatnio podobny problem co paru kolegów tutaj, tzn. jest taka jedna dziewczyna, ma na imie Marta, jest poprostu wspaniałą dziewczyną, miła, czuła, poprostu wyjątkowa, z nikim innym nie rozmawia mi sie tak dobrze. Znam ją juz jakieś 3 miesiące, na początku jak ją poznałem była w bardzo złym nastroju, przez to, że rozstala sie ze swoim chłopakiem, na początku starałem sie być dla niej poprostu przyjacielem, nie chciałem jej naciskac, spokojnie czekałem. Gdy doszłą do Siebie, próbowałem coś zadziałać, bo miałem nadzieje, ze coś sie z tego urodzi, tylko, że jestem dość nieśmiały i szło mi to bardzo powoli, ale byłem juz na najlepszej drodze do kiedy nie dowiedziałem sie pare dni temu, ze wróciła do swojego byłego. Na początku jak to usłyszałem myślałem, że sie załamie, ale no cóż, może jeszcze kiedyś będe miał szczeście.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +)
P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP![]()
P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty![]()

Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymie

a już bym zapomniała

to powodzenia w znajdowaniu tej jedynej

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azzurra
- Qualità Juventina
Chłopaki! więcej wiary w nas kobiety! Wcale nie jesteśmy takie niedostępne, zimne sercołamaczki. Każdy kiedyś, wcześniej, czy później trafi na swój ideał. Nie warto się spieszyć, bo na dobre naprawdę warto czekać
Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
:-D Teraz od Was zależy, czy będziecie umieli to wykorzystać.

Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
:-D Teraz od Was zależy, czy będziecie umieli to wykorzystać.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Rybeq
- Juventino
Material na zonke ? hehhe :]
Maggie jest jeszcze 5 + Mozna Cie spotkac na Parc de Roosvelta :]
Moja zonka bedzie podobna :]
Musi byc inteligentna i spontaniczna :] Dobrze zeby byla brunetnka. Bedzie mnie ubostwiac i ogladac zemna mecze. Bedziemy sobie zyli w ladnym mieszkanu z blekitnymi mebelkami i tapetkami :] Zycie bedzie wesole i krotkie :] A potem urodzi sie Junior i sie skonczy ;] Ale do tego jeszcze daleko :]
Pamietajcie "trzeba zyc szybko i mlodo jesli jest sie mlodym i pieknym. zwlaszcza pieknym"
I tym optymistycznym akcentem koncze tego zakreconego posta :]
pozdrowienie dla wszystkich dam :]
Maggie jest jeszcze 5 + Mozna Cie spotkac na Parc de Roosvelta :]
Moja zonka bedzie podobna :]
Musi byc inteligentna i spontaniczna :] Dobrze zeby byla brunetnka. Bedzie mnie ubostwiac i ogladac zemna mecze. Bedziemy sobie zyli w ladnym mieszkanu z blekitnymi mebelkami i tapetkami :] Zycie bedzie wesole i krotkie :] A potem urodzi sie Junior i sie skonczy ;] Ale do tego jeszcze daleko :]
Pamietajcie "trzeba zyc szybko i mlodo jesli jest sie mlodym i pieknym. zwlaszcza pieknym"
I tym optymistycznym akcentem koncze tego zakreconego posta :]
pozdrowienie dla wszystkich dam :]
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- Lypsky
- Juventino
Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-DTylko czy ksiądz Martin będzie miał czas;)
Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymiehehehe
a już bym zapomniałajeszcze nie dopisałeś 4 + ja jestem Qualite
( i kurdę tak niesamowicie skromna;))
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu

Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty

Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzenia

p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos tak

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Zdun
- Juventino
Ja też mam na oku nową dziewczyne, bo aktualnie nie mam nikogo, nie wiem dokladnie czy ma chlopaka ale jest boska!!! wiem tylko ze jak gadalem z jej koleżanką to powiedziala ze podobno jestem u niej na tych swoich listach, ale jakos narazie tylko marze
moze w wakacje wlasnie ...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no to Maggie nie masz wyjścia 8) musisz przyjąść oświadczyny Dj-a bo jak każdy zdązył się przekonać jest on uparty jak osioł (bez obrazy)DjJuve pisze:Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-DTylko czy ksiądz Martin będzie miał czas;)
Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymiehehehe
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu![]()
Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty![]()
![]()
Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzeniamam nadzieje ze przyniosa zadany skutek
![]()
p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos takja juz partnerke znalzlem-Maggie
![]()
![]()

eeee... nie rozumiemazzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami

- Johnny777
- Juventino
A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!UlTrAs pisze:eeee... nie rozumiemazzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszamimożna jaśniej
A i tak jak ktoś to kiedyś powiedział:
"Miłość jest jak sraczka....
...zawsze przychodzi znienacka..."

I jeszcze jedno: NAPRAWDĘ WARTO CZEKAĆ!!
- ALEXY
- Juventino
no powiem wam ze dziwie sie niektórym ze mają dziewczynę starszą dla mnie to niebylo by zbyt dobre mialem dziwczyne 1 rok byla dla mnie wszyskim
ale jej niezalezalo pod koniec zaczeła chciec czegos ale ja juz niechcialem jakos niwidzie laski dla mnie ciezko o fajną i ładną i inteligętną bardzooo ciezko wakacje moze bedzie jakas(wątpie) ale niemysle o tym tak powaznie....
ale jej niezalezalo pod koniec zaczeła chciec czegos ale ja juz niechcialem jakos niwidzie laski dla mnie ciezko o fajną i ładną i inteligętną bardzooo ciezko wakacje moze bedzie jakas(wątpie) ale niemysle o tym tak powaznie....

GRANDE JUVE
- Slim
- Juventino
azzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
UlTrAs pisze:eeee... nie rozumiemmożna jaśniej
No ja bym dodal do tego jeszcze nie tylko ze mamy uwazac na to co MY MÓWIMY lecz jeszcze na to co MOWIĄ ONE... Najważniejsze jest wysłuchać... Wiec uwazajmy na to co MY FACECI MOWIMY i na to co MOWIA NASZE KOCHANE DZIEWCZYNY...Johnny777 pisze:A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!
Kolejna rada ktora podarowala mi moja kolezanka (pozdro dla Judyty) to to zebysmy NIE STARALI SIE ZROZUMIEC KOBIET gdyz KOBIETA ZMIENNA JEST... Mamy je doceniac a nie rozumiec.... akceptowac a nie rozumiec ;-)
I jeszcze jedna rada tym razem ode mnie

- bociu
- Juventino
A na podróz poslubną koniecznie musicie sie wybrac do Turynu :lol: Dj-u pytałes juz ksiedza Martina o termin cybernetycznego slubu??? Ciekawe ile by chciał 8).Powodzenia w małzenstwieDjJuve pisze:Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu![]()
Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty![]()
![]()
Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzeniamam nadzieje ze przyniosa zadany skutek
![]()
p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos takja juz partnerke znalzlem-Maggie
![]()
![]()

- Rybeq
- Juventino
Jak to Rai mial kiedys na statusie gg:Pawciosss pisze: Zrozumieć kobiety ... (Juventinie liczę ,że wytłumaczycie jak posiąść tą sztukę)
"nietrudno przewidziec co zrobi kobieta. trudniej to zrozumiec"
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005