P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP
P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-D

Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +)
Oficjalnie prosze cie o reke
Wspanialy material na zone 8)
P.s Moze ksiadz Martin udzieli nam slubu jako proboszcz parafii JP![]()
P.s.2W wakacje przychodzi ochota na milosc i na zarty![]()
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-D

Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
Dziewczyna jak marzenie.Oglada mecze(pierwszy+),kibicuje Juve(drugi+),lubi pizze(trzeci +)
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-DTylko czy ksiądz Martin będzie miał czas;)
Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymiehehehe
a już bym zapomniałajeszcze nie dopisałeś 4 + ja jestem Qualite
( i kurdę tak niesamowicie skromna;))
to powodzenia w znajdowaniu tej jedynej

no to Maggie nie masz wyjścia 8) musisz przyjąść oświadczyny Dj-a bo jak każdy zdązył się przekonać jest on uparty jak osioł (bez obrazy)DjJuve pisze:Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
P.s.3 Dzieki za rady teraz czekam na Poznanianke Alexe :-DTylko czy ksiądz Martin będzie miał czas;)
Ale seryjnie nie ma jeszcze za bardzo słońca a wszystkich się udar trzymiehehehe
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu![]()
Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty![]()
![]()
Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzeniamam nadzieje ze przyniosa zadany skutek
![]()
p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos takja juz partnerke znalzlem-Maggie
![]()
![]()
eeee... nie rozumiemazzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami

A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!UlTrAs pisze:eeee... nie rozumiemazzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszamimożna jaśniej

azzurra pisze:Zdradzę Wam pewien sekret - my, kobiety, zakochujemy się uszami
UlTrAs pisze:eeee... nie rozumiemmożna jaśniej
No ja bym dodal do tego jeszcze nie tylko ze mamy uwazac na to co MY MÓWIMY lecz jeszcze na to co MOWIĄ ONE... Najważniejsze jest wysłuchać... Wiec uwazajmy na to co MY FACECI MOWIMY i na to co MOWIA NASZE KOCHANE DZIEWCZYNY...Johnny777 pisze:A to akurat proste...uważaj na słowa bo są ostrzejsze niż miecz a podobnie ranią, mogą też uczynić wiele dobra w Twojej sprawie, jak odpowiednio sprawą pokierujesz, ale pamiętaj! Zakochują się przez uszy! Więc generalnie zwracaj uwagę na to co mówisz!

A na podróz poslubną koniecznie musicie sie wybrac do Turynu :lol: Dj-u pytałes juz ksiedza Martina o termin cybernetycznego slubu??? Ciekawe ile by chciał 8).Powodzenia w małzenstwieDjJuve pisze:Nio o 4+ naprawde zapomnialem :roll:Maggie Del Piero pisze:Ale suuuuuuuuuuuuuperDjJuve pisze:Maggie jak czytam twojego posta dochodze do wniosku ze chcialbym...............abys zostala moja zona![]()
![]()
Martin szykuj swoja swiatynie i ze swoimi ministrantami (modami) bedziesz udzielal slubu![]()
Niektorym wystarczy chwilowy kontakt ze sloncem i oto efekty![]()
![]()
Dzieki Qualite Juventini Maggie Del Piero za zyczenia powodzeniamam nadzieje ze przyniosa zadany skutek
![]()
p.s do samotnych-Proponuje ''Trzy serca'' czy jakos takja juz partnerke znalzlem-Maggie
![]()
![]()