Matematyka--Juve--Scudetto 28 :]

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 21:46

juve21 pisze:
El_chico_a_Coruna pisze:Hmmm... Ale jesli Juventus bedzie musial grac w eliminacjach LM to istnieje cien szansy, ze zagra o LM z Wisla Krakow i wtedy bedziecie mogli obejrzec naszych herosow na zywo :D
Z jaką Wisłą? Przecież z Legią będą grali :D
No albo z Lechem jeśli legia zdobędzie mistrzostwo

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 22:26

Teraz to nawet geometria nie pomoże :wink: Po prostu sami sobie jestesmy winni i tak jak mówila Medi , My nie zasługujemy w tym roku na Scudetto, niestety... :? Trzeba to sobie przynać, prawda jest cięzka, ale ona wszystko wyjasnia :(

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 13:31

juve21 pisze:
El_chico_a_Coruna pisze:Hmmm... Ale jesli Juventus bedzie musial grac w eliminacjach LM to istnieje cien szansy, ze zagra o LM z Wisla Krakow i wtedy bedziecie mogli obejrzec naszych herosow na zywo :D
Z jaką Wisłą? Przecież z Legią będą grali :D
Chyba jednak z Wisla. Jestem calkowicie obiektywny i patrzac na tabele i terminarz nie widze innej mozliwosci... Poza tym Wisla pokonala obu swoich najwazniejszych kandydatow do mistrzostwa...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:09

Johnny777 pisze:Oj Wojtom, Wojtom....Ty to masz chłopie fantazję... :D Choć z drugiej strony nie znalazłby się chyba żaden Juventino który by się nie zgodził na takie rozwiązanie :wink: Choć tak zupełnie szczerze to nam się Scudetto nie nalezało w tym sezonie.... 8)
Też uwarzam że się nam mistrzostwo wgóle nie nalerzy, potem by gadali że nie mogliśmy wygrac z najsilniejszym i niestety mieli by rację.

Juz nudzi mnie ta wasza wiara w Scudetto, ja już dawno się pogodziłem z... 3 pozycją, bo chyba nie zajmiemy leprzej.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 11:04

Optymizm + Fart + Cud + Super postawa Juve = wasze obliczenie :D

No chłopaki to wam nalezy przyznać optymizmu to wam nie brak. Bardzo mało prawdopodobne aby Milan nie zremisował choćby i 2 meczy... Ale... Ale... wiara czyni cuda dlatego też trzeba byc przy nadzieji i liczyć na świetne występy naszych ligowych średniaków przeciwko Milanowi ;) i rzecz jasna samego JUVE ! :D :D :D

Obrazek
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 14:38

To by się sprawdziło gdyby za Milanem nie byli sędziowie :cry: :cry: przykład: Milan-Chievo 0-1, 0-2, 1-2, 2-2!!! w 97 minucie!! Paranoja, kto o tyle przedłuża mecz??? inny przykład: Empoli-Milan 0-1, Pirlo strzelił gola z karniaka, który się milanistom nie należał bo faulu nie było!!!
Niestety taka jest prawda!! i tu już geometria nie pomoże!

<Juventus Semper Fidelis>
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 14:43

Gamber, powiem Ci, ze nie nalepiej sie znasz na futbolu :? Mecz Milanu z Chievo juz omawialiśmy i wszystko było ok :!: Sędzia prawidłowo tyle doliczył (choć wcale nie musiał :wink: ) A karny z Empoli został prawidłowo podyktowany, tylko chyba niesłusznie bramkarz dostał czerwona kartke, ale faul był. Bramkarz ewidentnie wpadł na Milaniste gdy był sam na sam. Karny na nic :!:

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 15:11

Gamber pisze:Niestety taka jest prawda!! i tu już geometria nie pomoże!
Wszystko fajnie Gamber tylko co do jasnej ciasnej ma z tym wszystkim wspólnego... geometria :shock:

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 12:26

kouba pisze:Gamber, powiem Ci, ze nie nalepiej sie znasz na futbolu :? Mecz Milanu z Chievo juz omawialiśmy i wszystko było ok :!: Sędzia prawidłowo tyle doliczył (choć wcale nie musiał :wink: ) A karny z Empoli został prawidłowo podyktowany, tylko chyba niesłusznie bramkarz dostał czerwona kartke, ale faul był. Bramkarz ewidentnie wpadł na Milaniste gdy był sam na sam. Karny na nic :!:
Co do meczu z Empoli czytałem na jakiejś stronie, ale nie pamiętam na jakiej że karny był wątpliwy a oprucz tego kierowałem się tym co usłyszałem od innych a widocznie inni sie mylili. A co do Meczu Z Chievo uważam tak jak uważam i nic tego nie zmieni.

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 12:29

Rasi pisze:
Gamber pisze:Niestety taka jest prawda!! i tu już geometria nie pomoże!
Wszystko fajnie Gamber tylko co do jasnej ciasnej ma z tym wszystkim wspólnego... geometria :shock:
He he, no co? pomyliłem sie, chodziło mi o Matematyke :D :D :D :D

Tomek86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 15:04

O jaaa! jakby tak sie stalo to bym normalnie padl przed nimi na kolana! wierze w nich z całego serca! ale tez wierze chociaz w drugie miejsce i w Coppa Italia! przy okazji gdyby przykladowo Juve zajal 3 miejsce to mogl by zagrac w kwalifikacjach LM z polska druzyna!!! Wiecie co to by bylo? Juventus z gwiazdami w Polsce! ale sie rozmarzyłem :D

Juve Kochamy Cię i na Zawsze Będziesz w Naszych Sercach :D
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 15:15

ojojoj ze az tacy optymisci są na świecie, a tak poważnie to wydaje mi sie ze mamy szanse zaledwie na 2 miejsca, chociaż wierze w zwycięstwo

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 16:04

Fajnie by tak bylo ale nie wierze ze milan nie wygra choc jednego spotkania i nie zremisuje a tyle to chyba im starczy... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:16

To był by cud...........
wiecie co ale optymizm to super rzecz :D choć to to jest raczej S-F :D choć qrde tak sie na to patrzy to tylko się chce krzyknąć FORZA JUVE;)
A z tego co mi się wie to już chyba był remis z Parmą więc loty spadły....
No ale tego trza się trzymać :D :D :D smajl i będzie lepiej przyszły sezon jest nasz;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:59

to by było moje najwieksze marzenie, ale znajac zycie to sie nie spelni :(

ODPOWIEDZ