Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???
- Machnes
- Juventino
Nie no co ty !!!! Ja bym chciał, żeby jakikolwiek klub Polski zagrał w LM. Nieważne czy Legia, Wisła, Lech, Amica, Groclin, ważne, że to są MOI RODACY. W lidze polskiej komuś tam mogę kibicować, ale w LM każdemu. Zresztą Juve w przyszłym sezonie może trafić nawet na Barce i ją rozniesie, bo jestem pewny, że będziemy mieli wielu nowych piłkarzy
Ale nie, Barca i Juve będą rozstawieni więc na silnego nioe trafimy 

- miccoli
- Juventino
Wśród których figtersów byś zasiadłFighterinho pisze:Przy takiej dyspozycji naszego zespołu niesety tak ale z Wisełką by byłgit :twisted: wtedy bym pojechał na mecz i zasiadł wśród Fighterów :twisted:

...
- Andryk
- Juventino
heheh tylko juve przezież wisła nie ma fighterówmiccoli pisze:Wśród których figtersów byś zasiadłFighterinho pisze:Przy takiej dyspozycji naszego zespołu niesety tak ale z Wisełką by byłgit :twisted: wtedy bym pojechał na mecz i zasiadł wśród Fighterów :twisted:

- darel
- Juventino
Ja jednak licze, że zajmiemy 2 miejsce w lidze i do LM awansujemy bez kwalifikacji. Jednak, gdybyśmy mieli grać w eliminacjach, to na pewno nie chciałbym byśmy trafili na polski zespół. Niech jakas drużyna z Polski tez zagra w Lidze Mistrzów.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- hania
- Juventino
Nawet jesli Juve uda sie zajac 2. miejsce to uwazam ze dla Romy (mimo ze jej nie nawidze) bedzie to niesprawiedliwe. Bo to co prezentuje Juve w tym sezonie jest godne pożałowania.
Poza tym nawet fajnie by bylo gdyby Juve gralo w eliminacjach bo moze by trafilo na jakis polski club?;))
Poza tym nawet fajnie by bylo gdyby Juve gralo w eliminacjach bo moze by trafilo na jakis polski club?;))
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- juve_faaan
- Juventino
i tak zajmiemy drugie miejsce
- Machnes
- Juventino
Milan wygrał z nami finał CL i w kwalifikacjach nie występowałkouba pisze:jeszcze dobrze sezon sie nie skaczył ,a juz niektórzy mówią z kim będziemy grać w kw.LM :lol: moze od razu powiedzcie kogo w grupie będziemy mieć jak przejdziemyTakie cosjest bez sensu. jeszcze jest sporo pkt do zdobycia i 2. miesjce jest w zasięgu ręki. Dzis jak Juve wygra a jutro Roma przegra (z Lazio) to mamy drugie miejsce, a wiec do Romy brakuje tak niewiele. A jak nawet zagramy w kw. to nie ma sie czym przejmować. Milan też grał w tym roku
![]()
Dlaczego chcecie, żeby Juve trafiło na polski klub. Z obecności na forum wnioskuje, że jesteście fanami Juve
- DelSojer
- Juventino
Licze na 2 miejsce. Ale 3 tez ma zalete. Istnieje male prawdopodobienstwo ze trafia na polski klub a to pozwoliło by obejzec ukachana drozyne LIVE
Tylko bylbym ciekaw czy dostalbym sie na sektor kibicow JUVE

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- juvek
- Juventino
A ja nie chciałbym rzeby Juve grało z Polakami, bo choć kocham Juve to cału czas łudzę się że polka piłka kiedyś podniesie sie i zaczna ghrac naprawde dobrze (przynajmniej jak czechy), więc z któregoś powodu na pewno było by mi smutno.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Villya
- Juventino
Jeśli nie zaczniemy porządnie grać (czyt.wygrywać-zasłużenie) to niestety czekają nas eliminacje......ale wierzę, że skończymy na drugim miejscu Forza Bianconeri !!!
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....