Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 21:22

Nie no co ty !!!! Ja bym chciał, żeby jakikolwiek klub Polski zagrał w LM. Nieważne czy Legia, Wisła, Lech, Amica, Groclin, ważne, że to są MOI RODACY. W lidze polskiej komuś tam mogę kibicować, ale w LM każdemu. Zresztą Juve w przyszłym sezonie może trafić nawet na Barce i ją rozniesie, bo jestem pewny, że będziemy mieli wielu nowych piłkarzy :D Ale nie, Barca i Juve będą rozstawieni więc na silnego nioe trafimy :)

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 21:22

Fighterinho pisze:Przy takiej dyspozycji naszego zespołu niesety tak ale z Wisełką by byłgit :twisted: wtedy bym pojechał na mecz i zasiadł wśród Fighterów :twisted:
Wśród których figtersów byś zasiadł :?:

...
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 23:12

miccoli pisze:
Fighterinho pisze:Przy takiej dyspozycji naszego zespołu niesety tak ale z Wisełką by byłgit :twisted: wtedy bym pojechał na mecz i zasiadł wśród Fighterów :twisted:
Wśród których figtersów byś zasiadł :?:
heheh tylko juve przezież wisła nie ma fighterów :D :D :D :D :D :D :D :D

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2004, 16:23

Napewno będą w el. Lm więc chciałbym, żeby trafili na jakąś polską drużynę np. Wisłę lub Groclin lub inny klub zagraniczny, ale nie z Hiszpanii, Anglii.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 09:53

Ja jednak licze, że zajmiemy 2 miejsce w lidze i do LM awansujemy bez kwalifikacji. Jednak, gdybyśmy mieli grać w eliminacjach, to na pewno nie chciałbym byśmy trafili na polski zespół. Niech jakas drużyna z Polski tez zagra w Lidze Mistrzów.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
gollop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 10:06

JUve zajmie 2 miejsce i basta :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: I nie bedzie zadnych kwalifikacji

YANKEES

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 13:28

Sezon jeszcze trwa i wszystko jest możliwe, mam nadzieje, że Roma się potknie a JUve odzyska formę. Ale gdyby było 3 miejsce to klub z Polski byłby mile widziany :)

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 18:38

Nawet jesli Juve uda sie zajac 2. miejsce to uwazam ze dla Romy (mimo ze jej nie nawidze) bedzie to niesprawiedliwe. Bo to co prezentuje Juve w tym sezonie jest godne pożałowania.

Poza tym nawet fajnie by bylo gdyby Juve gralo w eliminacjach bo moze by trafilo na jakis polski club?;))

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 18:43

i tak zajmiemy drugie miejsce

Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 19:00

Ja wierze że Juve zajmie II lokatę

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
michalkow

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2004, 19:24

nigdy oni mają jeszcze dróżyne która zdobyła seria a i wicemistrzosstwo europy. Oni jeszcze umią wygrywać trzeba czekać

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2004, 22:46

kouba pisze:jeszcze dobrze sezon sie nie skaczył ,a juz niektórzy mówią z kim będziemy grać w kw.LM :lol: moze od razu powiedzcie kogo w grupie będziemy mieć jak przejdziemy :wink: Takie cosjest bez sensu. jeszcze jest sporo pkt do zdobycia i 2. miesjce jest w zasięgu ręki. Dzis jak Juve wygra a jutro Roma przegra (z Lazio) to mamy drugie miejsce, a wiec do Romy brakuje tak niewiele. A jak nawet zagramy w kw. to nie ma sie czym przejmować. Milan też grał w tym roku :wink:
Milan wygrał z nami finał CL i w kwalifikacjach nie występował :wink:

Dlaczego chcecie, żeby Juve trafiło na polski klub. Z obecności na forum wnioskuje, że jesteście fanami Juve :wink: a więc chyba życzycie zwycięstwa Juve. Tylko, że jak możecie źle życzyć rodakom :?

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 07:48

Licze na 2 miejsce. Ale 3 tez ma zalete. Istnieje male prawdopodobienstwo ze trafia na polski klub a to pozwoliło by obejzec ukachana drozyne LIVE :D Tylko bylbym ciekaw czy dostalbym sie na sektor kibicow JUVE

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 19:01

A ja nie chciałbym rzeby Juve grało z Polakami, bo choć kocham Juve to cału czas łudzę się że polka piłka kiedyś podniesie sie i zaczna ghrac naprawde dobrze (przynajmniej jak czechy), więc z któregoś powodu na pewno było by mi smutno.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 23:53

Jeśli nie zaczniemy porządnie grać (czyt.wygrywać-zasłużenie) to niestety czekają nas eliminacje......ale wierzę, że skończymy na drugim miejscu Forza Bianconeri !!!

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
ODPOWIEDZ