Lazio 2-0 Juventus (finał PW)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 13:59

[quote="KowalFromStolica"]Niestety kolejna porażka. Ja jednak w odróżnieniu do większości forumowiczów nie dziękował bym panu Lippiemu. Ten sezon jest fatalny przez postawę Moggiego... przecież było widać że są potrzebne zmiany bo drużyna się starzeję. Mam nadzieję że Juve w letnim oknie transferowym poczyni kilka dobrych zakupów i Lippi będzie miał czym grać bo niestety ale w obecnej chwili przy tych wszystkich kontuzjach... :(
Co do samego meczu to Juve nie grało fatalnie... grało źle ale nie fatalnie. Martwi mnie słaba dyspozycji Nedveda który w tym meczu bardzo mało pokazał :( Podobnie jest z Di Vaio którego prawie nie było. Najlepszą notę wystwił bym Camorowi bo naprawdę bylo widać że mu zależy i w kilku akcjach naprawdę dogrywał dobrze. No ale 2:0 na wyjeździe i możemy tylko liczyć na to że Juve u siebie wygra 3:0 co będzie NIEZWYKLE trudne ale jestem z nimi :)
święta racja!! Winnym takiej sytuacji jest moggi. Człowiek mysląc inymi kategoriami. to przykre, że skazuje taki wieli klub na przeciętność (w tym sezonie). jeszcze raz powtarzam Lippi jest świetnym trenerem, co jednak nie oznacza, ze nie mozna go zmienić!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:17

Myślałem, że przynajmniej zremisują, a tu aż dwie bramki w plecy. Mam nadzieję, że do maja JUVE odzyska chociaz częściowo formę i uda się wywalczyć ostatnie mozliwe dla Bianconerri trofeum w tym sezonie.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:23

No niestety. Kolejna porazka i to bardzo dotkliwa. Pierwsza połowa była nawet obiecujaca. Ale druga to kompletna porażka. Dobrze, że Chimenti obronił karnego, bo skończyłoby sie jeszcze gorzej. Ja w pełni zgadzam sie z tymi, którzy sa za prawdziwą rewolucją w Juve.Zmiany sa nam jak najbardziej potrzebne. Mówiło się coś o sprowadzeniu Figo oraz Stamma. Wiem, że te propozycje miały wielu przeciwników, ale ja byłbym za tymi transferami.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:24

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Lippi najwyraźniej ...olewa sobie PW. Zmiany zrobił złe. To nie mecz, w którym mogą błesnąc zawodnicy z Primavery.
Lippi miał małe pole do manewru. Na ławce rezerwowych siedziała praktycznie sama primavera nie licząc Buffona i Maresci. Co jednak nie zmienia faktu że po tym co było w pierwszej połowie Juve powinno bez problemowo zremisować. Mancini pewnie nieźle ochrzanił swoich piłkarzy bo w drugiej tylko oni istnieli na boisku. :( :( :( :( :(

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:53

nookie pisze:Dechamps
Nigdy w zyciu !!!
Potrzebny nam doswiadczony trener, a nie mlokos w tej dziedzinie.

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 15:05

Mam nadzieję, że wygramy rewanż i to my zdobędziemy PW. Ale zmiany w zespole są konieczne, bo tak dalej być nie może...

climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:11

Ten sezon to katastrofa, odpadliśmy z ligi mistrzów, nie mamy szans na mistrzostwo Włoch i puchar Włoch także nie dla Juve.

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:26

Trudno zdarza sie :? Bardzo bym chcial, aby Juve w rewanzu pokazalo swoja klase i rozgromilo lazio :-D Niestety ostatnia wygrana z dobra druzyna minimum 2:0 byla dosc dawno :? Jestem calym sercem z Juve~!! W maju pokazemy tym z Lazio jak sie gra w pilke :!: :!: :!:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:27

Nie ma się co oszukiwać PW też straciliśmy... W sumie do rewanżu jeszcze jest dużo czasu ale wątpie żeby tak grający Juventus dał rade Lazio...

★ ★ ★
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:29

kouba pisze:Lazio wygrało pierwszy mecz PW u siebie 2-0. Obie bramki strzelił Stefano Fiore w 59' i 80'.
Myśle, że będzie bardzo ciężko teraz zdobyć ten chociaż jeden puchar :(
No własnie mielismy go kupic ;) [Fiore], szkoda ze taki rezultat , ale jak wróci GRANDE ALEX to 2 bramki to może być pestka :D

Obrazek
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 17:32

Według mnie 3:0 dla Juve jest nierealne... Kocham Bianconeri, ale z tą formą i kontuzjami nie wygramy aż tyle. Myślę, że będzie 2:1...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 19:46

miccoli pisze:Po raz kolejny wstydze sie ze jestem kibicem Juve :roll: Ten sezon mozemy spisać na straty, a ten mecz byl tragiczny
Ja wstydzisz sie tego ze ''niby'' jestes kibicem Juve to naprewde nie jestes kibicem tylko osoba ktora byla z Juve tylko w dobrych chwilach.Ja musze przyznac ze sie tego spodziewalem.Wiedzialem ze przegramy.W rewanzu raczej nic nie zwojujemy trzeba przeciez strzelic 3 bramy :shock: a Juve ostatnio nie jest skuteczne.Z calym szacunkiem do Lippiego ale jego era chyba dobiegla juz konca!!!Czas najwyzszy na nowego szkoleniowca.Konieczne jest takze kupno kilku nowych zawodnikow Lucio,Diego,Rosicky,Ferrari.To ich powinien sciagnac Moggi choc watpie w to zeby chcial wylozyc naprawde duzo kasy (a duzo beda kosztowac ci zawodnicy).Najwyzszy czas na zmiany w naszej ukochanej druzynie.Z trzeciej gwiazdki nici!!!Chyba ze wydazy sie jakis cud!!!Bo Juve z taka gra nie bedzie zdolne strzelic trech goli.Nie podobala mi sie wypowiedz Lippiego po meczu ktora mozecie przeczytac na JP!!!Wasze zainteresowanie meczami tez chyba maleje!!!Na czacie podczas meczow z przecietnymi druzynam,i bylo wiecej ludu niz na Finale PW :shock:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 00:03

Mane pisze:Jesli juz mowimy o sprzedazy to pierwszy w kolejce jest Del Piero, to wlasnie slepa milosc Lippiego do Alexa spowodowala ze mamy takie sezon a nie inny, kiedy Di Vaio byl w zyciowej formie a Alex byl cieniem zawodnika Lippi postawil nie wiadomo czemu na Del Piero :(
Może i masz rację z tą "ślepą miłością" ale ze sprzedażą Alexa to się już zagalopowałeś - jednak co fakt to fakt - miał grać Di Vaio jak był w formie, a Del Piero mógł spokojnie dochodzić do najlepszej dyspozycji
Olszan pisze:ADokładnie zgadzam sie z każdym słowem wypowiedzianym przez ciebie Może i Lippi jest dobrym trenerem ale juz w Juve nic nie zdziała Moim zdaniem tez nalezy sprzedać Nedveda Thurama Motero Tachinardiego Tudora Legrotaglie i Treze ci pierwsi póki są cos jeszcze warci ci ostatni bo sie w Juve nei sprawdzili .
Hmmm...sprzedać Nedveda? Nie życzysz sobie zbyt wielkiej rewolucji? Całego "szkieletu" drużyny nie wolno zmieniać bo może "coś" nie wyjść i z wielkiej drużyny zmienimy się w ligowego średniaka...

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 18:48

hm.....LM juz nie ma dla nas, Scudetto sie oddaliło b znacznie....CI tez...czy bedzie jakies trofeum w tym sezonie?

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 20:37

To już chyba koniec tego sezonu, ja zawieszam juz wszystkie wielkie nadzieje na osiągi Juve i odkładam je na następny sezon. Jeśli sie zdarzy cud i wygrają puichar to sie oczywiście złościc nie bede

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Zablokowany