Juventus 1:3 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 12:49

To już koniec, możemy pożegnać się z mistrzostwem.

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 13:43

Mowilem, ze tak bedzie...
Nie wierzylem, ze beznadziejnie grajacy Juventus bedzie w stanie pokonac doskonale grajacy Milan...
Zegnaj Scudetto, do zobaczenia za rok!

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 14:07

Przed tym sezonem wiele mówiło sie o potrójnej koronie. We wtorek zaprzepaściliśmy szanse na Lige Mistrzów. Wczoraj nie ma się co oszukiwać - straciliśmy szanse na scudetto. Z taka formą zawodników i ze składem tak przetrzebionym przez urazy nie ma szansy podjęcia walki z Milanem. Milan było od nas niestety dużo lepszy :evil: :evil: :evil: Łudziłem się, że może uda sie wywalczyć remis. Obecnie pozostaje jednak nam walka tylko o Puchar Włoch, a i to bedzie bardzo trudno zdobyć.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 14:46

No nie no ja jestem zalamany i wiem ze juz nie ma szans na scudetto.
Hiob pisze:I to nawet obrońca dla nas kaste walnął :roll: :( Gdzie ci napastnicy :?: :?:
NAPASTNICY SA KONTUZJOWANI!!!

Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 14:47

tak bywa...zawsze jest ten lepszy i ten gorszy...pocieszające są poprzednie sezonyi to że milan w końcu też straci forme :wink:

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 14:57

no szkoda ze przegraliśmy ............ ale mysle ze Milan nie utrzyma do konca sezonu takiej formy i w koncu sie potknie !! do konca 9 kolejek czyli 27 punktów do zdobycia i jestem niemal pewnien ze Milan napewno straci kilka z nich !! i jesli Juventus sie podniesie i bedzie wygrywał teraz z każdym a Milan straci forme ( w co wierze ) to jeszcze zbliżymy sie do Milanu !! licze i wierze w to !! Forza Juventus !! a jak sie nie uda to został jeszcze Puchar Włoch !! FORZA JUVENTUS !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 14:58

bociu pisze:No nie no ja jestem zalamany i wiem ze juz nie ma szans na scudetto.
Hiob pisze:I to nawet obrońca dla nas kaste walnął :roll: :( Gdzie ci napastnicy :?: :?:
NAPASTNICY SA KONTUZJOWANI!!!
Masz racje....bez obrazy...ale niektórzy kibice są za Juve, tak jak za Realem...nietrzeba tego tlumaczyć :(

Tak szczerze powiedziawszy, w tym meczu napewno Mnie zadowolilo to, ze Juve sie staral atakowalo, mialo nawet szanse, tylko po prostu wygraly wyzsze umiejetnosci techniczne i szczescie...
Przegralismy, ten sezon tez raczej tez, wiec trzeba po prostu budować moją druzyne, ale ja z lzami w oczach mowie Juve powroci :!: Nie ma się co martwić, walyczlismy, kilka błędow w lecie się zemściło. Miejmy nadzieje, że nowo budowana drużyna, znowu bedzie grała na najwyższym poziomie świtowym :)
Ja juz tyle łez wylalem w tym sezonie, wiem , że błedy pogrązyły Juve. Mam jednak, że razem ze mną nadal będziecie mówić Forza Juve :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 17:45

Mam pytanie czy wy naprawde liczyliscie że Wygramy ten mecz.
Ja osobiscie postaiwłem w typowaniu 2:1 dla Juve.
ale zawsze tam stawiam na wygraną:P

Sam liczyłem co najwyżej o remisie - to i tak był bu sukces.
Szczególnie że nie byliśmy wstanie pokonąć słabo grającego Deportivo.
A chcielismy pokonąć Milan który jest na fali w formie i wogóle.

Zgadzam sie z tym że Mistrzostwo przepadło.
Sezon Jest już dla nas prawie skączony:) No bo trzeba zając jeszcze 2-3 miejsce w lidze i może jakoś pokonac Lazio.

Może Mogi zacznie poważnie mysleć o wzmocnieniach.
odmłodzeniu zespołu szczególnie w obronie. Nie mówie że Montero Iuliano czy Ferrara są słabi ale na piłkarzy są już starzy - szczególnie Ferrara:P
Poprostu nie prezentują oni poziomu jaki powinni prezentować grając w Juve.
Trezeguent dla mnie mógł by on odejsć choć nie jest to konieczne, łapie ostatni dużo kontuzji, i nie strzela - co należy do zadań napastnika.
ALe on jest młody:P wiec niekoniecznie.

dodam jedno JA chce Davidsa z powrotem:((

Jeszcze jedna kwestia którą poruszycie napewno czy Lippi powinien odejśc JAK NAJBARDZIEJ NIE może w tym sezonie nic wielkiego niewywalczymy ale i tak dużo mu zawdzieczmay.

TO TYLE :)

Obrazek
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 17:51

Kolejna porażka. Boże spraw żeby JUVE odzyskało dawne siły i dawną potęgę. Ten wynik jest kolejną nauczką dla zawodników i nie tylko. My fani też jesteśmy w pewnej części winni, szczególnie ci, którzy mieszkają w turynie i nie chodzą na mecze (wykluczam problemy finansowe). Poprostu czas na zmiany...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 19:47

El_chico_a_Coruna pisze:Mowilem, ze tak bedzie...
Nie wierzylem, ze beznadziejnie grajacy Juventus bedzie w stanie pokonac doskonale grajacy Milan...
Zegnaj Scudetto, do zobaczenia za rok!
Tak to prawda mowiles i niestyty mowiles prawde!!!Najszybciej doszedles do tego wniosku :cry: Ja poczatkowo nie chcialem wierzyc ale po wczorajszym meczu widac ze to juz jest KONIEC!!!! :!: :!: :!: :cry: :cry:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 21:05

Game over jak powie każdy gracz
to jest koniec walki o scudetto, dobrze tylko że Roma zremisowała to mamy jeszcze szanse na 2 miejsce

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 16:24

Ja juz tyle łez wylalem w tym sezonie, wiem , że błedy pogrązyły Juve. Mam jednak, że razem ze mną nadal będziecie mówić Forza Juve :!: [/b][/i][/quote]

Ja jestem z Toba chlopie!! FORZA JUVE!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 18:35

A ja...wierzylem do konca 8) . Szkoda, że Siwy nie dal pograc mlodym. No cóż Lippi slynie z marnowania utalentowanych, mlodych graczy.

Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 18:39

Koniec marzeń o trzecim z rzędu Scudetto. Ale nie zawsze mozna wygrywać. Według mnie w tym sezonie Milanu juz nikt nie pokona

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2004, 19:20

Ku pokrzepieniu serc :wink:

Zgadzam sie ze ten sezon poszedł................,ale pocieszajace jest to zecoraz wiecej plotek i nie plotek słyszy sie o zainteresowaniu juve nowymi mlodymi zawodnikami. Mysle ze Moggi nie jest ciolkiem i wi ze trzeba troche "przewietrzyc szatnie",cos sie sprzeda cos sie kupi i bedzie dobrze :D . A tak powazniej to mysle ze odmlodzona zostanie obrona i to mam nadzieje powaznie i moze ktos typu Aimara :D :D :D Zeby sie ktos nie czepial to zaznaczam ze to sa moje i tylo moje dywagacje ale mam wrazenie ze w dobra strone ukierunkowane. :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Zablokowany