Milan czy Real?
- wErOn
- Juventino

Otóz to ! Za Włochy, za kraj ... :d:d Real ma juz za duzo tych pucharów, a Milan niech sie nacieszy- przynajmniej puchar zostanie w kraju :twisted:weyb pisze:ja bym był za milanem to to zespol z serie a
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Batigol
- Juventino

Napewno bylbym za Milanem
Nie cierpie Realu, gdzie gra 3 najbardziej poj*** pilkarzy swiata: Figo :evil: :evil: :evil: , Beckham :evil: :evil: i Ronaldo :evil: . Pozatym Real zdobyl juz za duzo tych tytulow, a przeciez Milan jest z Wloch wiec pewna sympatia
jednak pozostaje :?
- Batigol
- Juventino

[quote="wojtom11"]nie bedzie takiego finału bo w 1/4 milan trafia na real , a finał bedzie napewno ARSENAL -- ????? ........ wiem jedno teraz to Forza Arsenal , wymiatają i wszystkich mogą pokonać i wlasnie na nich teraz licze !! Henry i Pires wymiatają !! wiec finał LM bedzie Arsenal z jeszcze nie wiem kim .....
8)
W 1/4 Milan gra z Deportivo, a Real z Monaco. Pozatym pozostale pary sa juz rozlosowane, wiec Real i Milan spotkaja sie najwczesniej w finale :? :? Takze mam nadzieje ze Arsenal wygra CL :!: :!:
W 1/4 Milan gra z Deportivo, a Real z Monaco. Pozatym pozostale pary sa juz rozlosowane, wiec Real i Milan spotkaja sie najwczesniej w finale :? :? Takze mam nadzieje ze Arsenal wygra CL :!: :!:
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeżeli doszłoby do takiej konfrontacji(i pewnie dojdzie) będzie trzeba komuś kibicować.Ale chyba jednak wolałbym, aby to Real wyszedł zwycięsko z takiego pojedynku, Oczywiście tak samo jak niektórzy z was napisali, że w finale wystąpi Arsenal, to wpełni sie z wami zgadzam.Arsenal w tym sezonie imponuje formą, ale jednak moim wymarzonym finałem tej edycji LM byłby mecz Arsenal - Deportivo.Wiem, zę to sie nie zgadza z tym co wyżej napisałem, ale tak sobie tylko marze.
- Machnes
- Juventino

Zaskocze was: Otóż ja dosyć bardzo lubie Milan, a Realu nie cierpię, Oczywioście Juventus jest moim ulubionym klubem, ale ja Milan zawsze lubiłem, mnawet wtedy kiedy gralui słabo. A zresztą podobnie jak kouba, też bliski mi człowiek (mój brat) jest kibicem Milanu. Rozmiem, że można nie lubić Romy za ich mądrego prezesika, ale Milan nic (oprócz tego, że nas ostatnio ogrywają) nam nie zrobił, oni tak jak wszyscy chcą wygrać mecz...więc, A Realu nie cierpię za ich politykę transferową. 8)
PS. Jeśli dojdzie do takiego finału, to będzie to pojedynek gigantów, z którego zwycięsko wyjdzie jednak... MILAN, Real to są tacy galacticos, i tak silna drużyna jak Milan da im w tyłek
PS. Jeśli dojdzie do takiego finału, to będzie to pojedynek gigantów, z którego zwycięsko wyjdzie jednak... MILAN, Real to są tacy galacticos, i tak silna drużyna jak Milan da im w tyłek
- DelSojer
- Juventino

Jesli dojdzie do takiego finalu (w co watpie) to poprostu go sobie obejze. Nie bede sie cieszyl z wygranej ani jednych ani drugich. Niech wygra lepszy*
*lepszy - Juventus
*lepszy - Juventus
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- juveni
- Juventino

Sa 2 kluby, ktorych nienawidze :evil: :evil: ,po prostu nie moge zniesc, sa to real i roma. Odpowiedz jest wiec banalnie prosta-Arsenal
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- marul
- Juventino

ja kibicuje Monaco bo uwielbiam francuska pilkke (real wiec nawet w polfinale nie bedzie
:lol: ) no i jeszcze Porto za to ze wygrali z pedalami :oops: :oops: ale czuje ze jednak milan wygra bo do arsenalu nie mam przekonania graja porywajaco ale czy to wystarczy na milan watpie
Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd