Fenomen Legrotaglie.....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Makaveli86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:09

Uważam że Legrottaglie grał z deportivo poprawnie, dobrze wyprzedzał i blokował rywali jak wróci do dobrej formy bedzie podporą JUVE a może nawet reprezentacji Włoch, chłopak ma talent liczę na niego.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:41

Legro na poczatku byl w wspanialej formie coz musimy sie pogodzic z tym faktem ze ma dolek. Z reszta zauwazcie ze cala druzyna ma dolek bo moze 2 zawodnikow utrzymuje swoja wysoka forme jest to Buffon i Maresca na nich nie mozemy sie zajechac. Czemu np nie winicie DP i Miccoliego za to ze 100% sytuacji nie wykorzystali za kazdym razem widze jak najezdzacie na Legro on juz odzyskuje swoja forme powoli wiec z kazdym meczem powinno byc lepiej

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:44

swiergot pisze:Jesteście dziwni. Wczoraj na czacie jak tylko pojawiła się informacja o golu dla Deportivo, zaraz wszyscy zaczęli dziękować Legro, kompletnie nic, ale to NIC nie wiedząc o sytuacji, w jakiej to się stało. I okazało się że błąd popełnił nie Legro, a Thuram. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że Legro psuje każdą piłkę. Ostatnio gra bardzo dobrze, tak jak np. w meczu z Interem czy w reprezentacji. Dajcie mu już spokój. Szukacie na siłę kozła ofiarnego.
Bardzo mądre słowa. Rzeczywiście wielu z was niewiedząc co i jak oskarżało Legro... :evil: Wg. wczoraj zagrał na poziomie i również uważam że ten gol to w co najmniej 80% wina Thurama :!: Mam nadzieję, że będzie z niego 'ktoś' :wink:
Aha i jeszcze jedno - pamietajcie o tym, że ona ma dopiero 28 lat i nie wymagajcie od niego tyle co od Thurama czy Maldiniego. To młody gracz, a wg. Was to gdzie on ma sie niby rozegrać skoro ma z niego być gwiazda do cholery :!: :evil:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:14

Nie wyrażam swoich opini na podstawie 10 minutowych skrótów-jeśli takie coś ma miejsce to się z reguły nie wypowiadam.Oglądałem mecz w całości i na tej podstawie wydałem swoją opinie.Legro popełnił błąd przy tej bramce ale sprostuje że nie większy niż ten popełniony przez Thurama.

Jeśli chodzi o postawę Legro to szeżej się wypowiedziałem na ten temat w pokoju ostatnie mecze w temacie"Deportivo-Juventus" i nie mam zamiaru się powtarzać.

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:32

Jaro pisze:Nie wyrażam swoich opini na podstawie 10 minutowych skrótów-jeśli takie coś ma miejsce to się z reguły nie wypowiadam.Oglądałem mecz w całości i na tej podstawie wydałem swoją opinie.Legro popełnił błąd przy tej bramce ale sprostuje że nie większy niż ten popełniony przez Thurama.
Tak ogladlaem tylko 10minutowy skrot , ale w tym skrocie pokazali najciekawsze akcje ( czyt. grozne sytuacje pod bramka Buffona ) i sporo z nich zostalo sprowokowanych przez Nicole , w szczegolnosci na samym poczatku, podania w porpzek przed wlasnym polem karnym przechwytywane przez Depor , straty pilki przy wyprowadzaniu w wlasnej polowy. O to mi glownie chodzi , oraz o ta bramke , gdzie razem z Thuramem zawinili , ta pilka dluuugo spadlaa , bylo wystarczajaco duzo czasu zeby ja zablokowac , ale wczesniej oczywiscie trzeba bylo tam podbiec pare krokow....
Moze w innych fragmentach meczu ktore nie byly pokazene w skrotach popisal sie kilkoma dobrymi interwencjami ( mimo iz pokazali i tak sporo sytuacji ) , to jednak jak obronca ma ( przykladowo ) bilans 5 udanych i 5 nieudanych interwecji to przy grze na tym poziomie i w klubie z takimi ambicjami jak Juve to "mala katastrofa" ....

Forza Italia !
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:04

NICOLA GRAL WCZORAJ BARDZO DOBRZE!!!! ODWALCIE SIE WRESZCIE OD NIEGO! ZAGRAL DOBRY MECZ!!

CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O THURAMIE niestety i o MONTERO!!! Jakbysice ogladali mecz to byscie wiedzieli!

ALEX DEL PIERo tez gral dobrze bo wspieral cala druzyne nawet w obornie!! Biegal po calym boisku!!

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:11

legro wcale nie grał żle! może nie za dobrze na poczatku ale w 2 polowie całkiem niezle

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:19

Philby pisze:
JUVEFANE_10 pisze:Legro prezentował się wczoraj bardzo dobrze!!!!
w MECZU Z INTEREM takze....
Dokładnie wczoraj jak na siebie spisał się wyśmienicie tylko 20 strat przy jego średniej 50 na mecz to imponujący wynik!!!!!!

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
mama

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:28

Moim zdaniem swoja szanse już dostał - i raczej jej nie wykorzystał

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:57

mama pisze:Moim zdaniem swoja szanse już dostał - i raczej jej nie wykorzystał

Zgadzam się w pełni

Pit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 22:08

Legro gral wczorak znakomity mecz tylko tak naprawde on Buffon i Zambrotta nie zawiedli!!!Chyba wam sie zawodnicy pomylili bo Legro nie stracil zadnej pilki!!To Tacchinardi,moglo sie wam pomylic bo Tacchi zalozyl biale buty i z daleka do zludzenia przypominal Legro, kolejny raz Legrottaglie nie zawiodl i beda z niego ludzie juz gra podobnie jak w Chievo zaaklimatyzowal sie juz w pelni

the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 22:14

hania pisze:Całkowicie sie z toba zgadzam. Nicola juz od jekigos czasu popelnia sporo bledow a przeciez ostatnio dobrze gra Iuliano. Sama sie zastanawialam wczoraj czemu nie gra Iluiano. Ale to widocznie tajemnica Lippiego.
No tak, po prostu genialnie gra. Czemu go nie ma w pierwszej 11? Moze dlatego ze po starcie pilki, niewatpliwa przyjemosc sprawia mu zlamanie nogi przeciwnika. a tak swoja droga to Legro jest tak samo fatalny :( .

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 22:41

Co do Tacchinardiego to sie zgadzam... tracil pilke za pilka i ogolnie sie motal.... raz sie tak zakrecil ze sie przewrocil i przy okazji 2 zawodnika tez efektem byl faul.... LEGROTTAGLIE gral bardzo dobry mecz! tak samo jak BUFFON ZAMBROTTA DEL PIERO I NEDVED!!!

USTAWIENIE ROBI SWOJE... MIELISMY ZLE!!! I tyle.... Zle rozstawil Lippi zawodnikow nie da sie ukryc...

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 22:51

Philby pisze:
JUVEFANE_10 pisze:Legro prezentował się wczoraj bardzo dobrze!!!!
w MECZU Z INTEREM takze....
Od meczu z roma wyglada tak jakby sie wzial w garsc i bardzo dobrze tak trzymac a bedzie cool

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 23:08

Coś ty powiedział?? Miccoli jest za słaby, weż się zastanów, chłopie!!!! Jakoś jak Trezeguet ma setki słabych meczów to nic....Miccoli to przyszły Alex!!!! Pozdro

ODPOWIEDZ