Fenomen Legrotaglie.....
- Makaveli86
- Juventino
Uważam że Legrottaglie grał z deportivo poprawnie, dobrze wyprzedzał i blokował rywali jak wróci do dobrej formy bedzie podporą JUVE a może nawet reprezentacji Włoch, chłopak ma talent liczę na niego.
- Molek big fun juve
- Juventino
Legro na poczatku byl w wspanialej formie coz musimy sie pogodzic z tym faktem ze ma dolek. Z reszta zauwazcie ze cala druzyna ma dolek bo moze 2 zawodnikow utrzymuje swoja wysoka forme jest to Buffon i Maresca na nich nie mozemy sie zajechac. Czemu np nie winicie DP i Miccoliego za to ze 100% sytuacji nie wykorzystali za kazdym razem widze jak najezdzacie na Legro on juz odzyskuje swoja forme powoli wiec z kazdym meczem powinno byc lepiej
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- wErOn
- Juventino
Bardzo mądre słowa. Rzeczywiście wielu z was niewiedząc co i jak oskarżało Legro... :evil: Wg. wczoraj zagrał na poziomie i również uważam że ten gol to w co najmniej 80% wina Thurama :!: Mam nadzieję, że będzie z niego 'ktoś'swiergot pisze:Jesteście dziwni. Wczoraj na czacie jak tylko pojawiła się informacja o golu dla Deportivo, zaraz wszyscy zaczęli dziękować Legro, kompletnie nic, ale to NIC nie wiedząc o sytuacji, w jakiej to się stało. I okazało się że błąd popełnił nie Legro, a Thuram. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że Legro psuje każdą piłkę. Ostatnio gra bardzo dobrze, tak jak np. w meczu z Interem czy w reprezentacji. Dajcie mu już spokój. Szukacie na siłę kozła ofiarnego.
Aha i jeszcze jedno - pamietajcie o tym, że ona ma dopiero 28 lat i nie wymagajcie od niego tyle co od Thurama czy Maldiniego. To młody gracz, a wg. Was to gdzie on ma sie niby rozegrać skoro ma z niego być gwiazda do cholery :!: :evil:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Jaro
- Juventino
Nie wyrażam swoich opini na podstawie 10 minutowych skrótów-jeśli takie coś ma miejsce to się z reguły nie wypowiadam.Oglądałem mecz w całości i na tej podstawie wydałem swoją opinie.Legro popełnił błąd przy tej bramce ale sprostuje że nie większy niż ten popełniony przez Thurama.
Jeśli chodzi o postawę Legro to szeżej się wypowiedziałem na ten temat w pokoju ostatnie mecze w temacie"Deportivo-Juventus" i nie mam zamiaru się powtarzać.
Jeśli chodzi o postawę Legro to szeżej się wypowiedziałem na ten temat w pokoju ostatnie mecze w temacie"Deportivo-Juventus" i nie mam zamiaru się powtarzać.
- krzyzu
- Juventino
Tak ogladlaem tylko 10minutowy skrot , ale w tym skrocie pokazali najciekawsze akcje ( czyt. grozne sytuacje pod bramka Buffona ) i sporo z nich zostalo sprowokowanych przez Nicole , w szczegolnosci na samym poczatku, podania w porpzek przed wlasnym polem karnym przechwytywane przez Depor , straty pilki przy wyprowadzaniu w wlasnej polowy. O to mi glownie chodzi , oraz o ta bramke , gdzie razem z Thuramem zawinili , ta pilka dluuugo spadlaa , bylo wystarczajaco duzo czasu zeby ja zablokowac , ale wczesniej oczywiscie trzeba bylo tam podbiec pare krokow....Jaro pisze:Nie wyrażam swoich opini na podstawie 10 minutowych skrótów-jeśli takie coś ma miejsce to się z reguły nie wypowiadam.Oglądałem mecz w całości i na tej podstawie wydałem swoją opinie.Legro popełnił błąd przy tej bramce ale sprostuje że nie większy niż ten popełniony przez Thurama.
Moze w innych fragmentach meczu ktore nie byly pokazene w skrotach popisal sie kilkoma dobrymi interwencjami ( mimo iz pokazali i tak sporo sytuacji ) , to jednak jak obronca ma ( przykladowo ) bilans 5 udanych i 5 nieudanych interwecji to przy grze na tym poziomie i w klubie z takimi ambicjami jak Juve to "mala katastrofa" ....
Forza Italia !
- Slim
- Juventino
NICOLA GRAL WCZORAJ BARDZO DOBRZE!!!! ODWALCIE SIE WRESZCIE OD NIEGO! ZAGRAL DOBRY MECZ!!
CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O THURAMIE niestety i o MONTERO!!! Jakbysice ogladali mecz to byscie wiedzieli!
ALEX DEL PIERo tez gral dobrze bo wspieral cala druzyne nawet w obornie!! Biegal po calym boisku!!
CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O THURAMIE niestety i o MONTERO!!! Jakbysice ogladali mecz to byscie wiedzieli!
ALEX DEL PIERo tez gral dobrze bo wspieral cala druzyne nawet w obornie!! Biegal po calym boisku!!
- Fighterinho
- Juventino
Dokładnie wczoraj jak na siebie spisał się wyśmienicie tylko 20 strat przy jego średniej 50 na mecz to imponujący wynik!!!!!!Philby pisze:w MECZU Z INTEREM takze....JUVEFANE_10 pisze:Legro prezentował się wczoraj bardzo dobrze!!!!
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Pit
- Juventino
Legro gral wczorak znakomity mecz tylko tak naprawde on Buffon i Zambrotta nie zawiedli!!!Chyba wam sie zawodnicy pomylili bo Legro nie stracil zadnej pilki!!To Tacchinardi,moglo sie wam pomylic bo Tacchi zalozyl biale buty i z daleka do zludzenia przypominal Legro, kolejny raz Legrottaglie nie zawiodl i beda z niego ludzie juz gra podobnie jak w Chievo zaaklimatyzowal sie juz w pelni
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- Dionizos
- Juventino
No tak, po prostu genialnie gra. Czemu go nie ma w pierwszej 11? Moze dlatego ze po starcie pilki, niewatpliwa przyjemosc sprawia mu zlamanie nogi przeciwnika. a tak swoja droga to Legro jest tak samo fatalnyhania pisze:Całkowicie sie z toba zgadzam. Nicola juz od jekigos czasu popelnia sporo bledow a przeciez ostatnio dobrze gra Iuliano. Sama sie zastanawialam wczoraj czemu nie gra Iluiano. Ale to widocznie tajemnica Lippiego.

- Slim
- Juventino
Co do Tacchinardiego to sie zgadzam... tracil pilke za pilka i ogolnie sie motal.... raz sie tak zakrecil ze sie przewrocil i przy okazji 2 zawodnika tez efektem byl faul.... LEGROTTAGLIE gral bardzo dobry mecz! tak samo jak BUFFON ZAMBROTTA DEL PIERO I NEDVED!!!
USTAWIENIE ROBI SWOJE... MIELISMY ZLE!!! I tyle.... Zle rozstawil Lippi zawodnikow nie da sie ukryc...
USTAWIENIE ROBI SWOJE... MIELISMY ZLE!!! I tyle.... Zle rozstawil Lippi zawodnikow nie da sie ukryc...
- Bartas_01
- Juventino
Od meczu z roma wyglada tak jakby sie wzial w garsc i bardzo dobrze tak trzymac a bedzie coolPhilby pisze:w MECZU Z INTEREM takze....JUVEFANE_10 pisze:Legro prezentował się wczoraj bardzo dobrze!!!!