JUVENTUS KUPIŁ NOWEGO NAPASTNIKA !
- KowalFromStolica
- Juventino
:shock: :shock: :shock: Jestem w szoku! Ten zawodnik naprawdę jest bardzo dobry a nie słyszałem nawet by Juve się nim interesowało... Bardzo dobry zakup tylko na chwilę obecną przydałby się nam jakiś obrońca...
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Makaveli86
- Juventino
Dobrze że JUVE myśli i sprowadza na przyszłość młodych utalentowanych zawodników, ale uważąm że priorytetem powinno być odmłodzenie obrony.
- wErOn
- Juventino
Przyśniło to się nie mnie 8) Myślisz ze ja pisałem tą wiadomość ? Buhehe :shock: :-D--=J.G=-- pisze:coś ci się chyba przyśnilo on ciągle gra w MONACO ostatni eurogol widziałem w którym MonaCO wygrało 4-0 a ten ADEBAJOR strzelił hat-trica
PS:post ten pisze 26 lutego 04
A chyba dojdzie do nas dopiero w lipcu :twisted: 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- RadeKas
- Juventino
A mi sie i tak wydaje ze to jest jakis kit. Tak samo jak z tym Czechem co to go Juve rzekomo kupil w styczniu. Bo jakos nie widze informacji o tym zakupie na stronie Juve ani na JP...po prostu ani widu ani slychu. Ale mysle ze to nie glupi pomysl. W eurogolach widzialem jego hattricka. Widac ze gostek ma instynkt strzelecki i umie sie znalesc w polu karnym. Ale, jak slusznie zauwazyl Martin, kariery u nas by pewnie nie zrobil. No coz. Przekonamy sie w lecie czy to prawda...
srali muszki będzie wiosna
- Molek big fun juve
- Juventino
Moze dobry i jest ale ja sadze ze powinnismy kupywac obroncow. Przeciez przyszlosc w ataku mamy jest to Chiumento i Benjamin
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Nigdy o niem nie slyszałem.Tylko po co im napastnik jak im trzeba obrońcę...a najlepiej dwóch lub trzech!!!
- michalkow
- Juventino
Nowy napastnik dobre ale zbyt często nie zagra mimo kontuzji nękających napastników juve. Jeżeli jest dobry to niech zostanie trenuje ale juventus musi albo go wyporzyczyć albe sprzedać jakiegoś innego napastnika ja bym proponował Di Vaio bo on nie jest za dobry pozatym wysoko się ceni bo chce grać w pierwszym składzie. Jeżeli nowy jest dobry i Lippi na niego postawi w jakimś meczu to zaostrzy się rywalizcja
- Łukasz
- Juventino
Wg. mie to cienias, ale ktoś musi być tym piątym po odejściu Zalayety do Perugii. Ktoś musi grać w ataku, gdyby nagle wszyscy nasi napadziorzy doznali kontuzji.
- Tomusmc
- Juventino
Bradzo sie ciesze! Shevi Adebayor jest bardzo dobrym pilkarzem i ja duzo o nim slyszalem! Moze wniesc duzo do naszego zespolu, ale narazie dzialacze Juve zrobili glupote bo u nas walczy sie o miejsce w skladzie na napastnika i pewnie on narazie sobie posiedzi 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah