Zmiana trenera
- Reggie
- Juventino
Racja to głównie winna Moggiego, ale Lippi też nie jest bez winyDanielpiero pisze:A fakt że JUVE ma słabo obronę to niewina Lippiego.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BIANCONERI
- Juventino
Na szczęście w Juventusie nie działa sie jak chociażby w polskich klubach i nie zmienia się co chwile trenera...Juventus prezentuje sie coraz gorzej i potrzebne są zmiany w kadrze,może nie rewolucja,ale kilku solidnych,młodych zawodników musi wzmocnic drużyne.Zwolnienie Lippiego byłoby błędem,jest to jeden z najlepszych trenerów w historii naszego klubu i wierze,że to właśnie on wyciągnie nas z kryzysu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Pavciooo
- Juventino
Lippi nie powinien odejść. Zrobił dla Juve wiele. Odejść może jedynie gdyby Juventus występował baaardzo słabo, czyli nie grałby w pucharach, a w lidze zajmowałby np. szóste miejsce. Ale to nam raczej nie grozi... :-D
- livinglegend
- Juventino
ej son a ja zamiast wywalenia lippiego z juve wolalbym zeby ciebie wywalic z forum za tępe gadki i na tym samym poziomie stojące pomysły
- Fighterinho
- Juventino
Człowieku nie przegraliśmy od 5 meczów przyszła Roma która była faworytem dostaliśmy po dupie trudno! w wysokich rozmiarach też trudno!ale to nie powód żeby zmieniać trenera!
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- hania
- Juventino
Lippi musi zostac. Zdobyl z Juve wszystko co było do zdobycia. Przypomnijcie sobie tylko czasy kiedy trenerem byl Ancelotti :!: Az boje sie dnia kiedy Lippi opusci Turyn.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Oktawian
- Juventino
to najlepszy trener na swiecie.nikt nie zna JUVE tak jak on.byl ancelotti narobil obory wzial nogi za pas i zostawil bianchonerich.a lippi powrocil ozywil druzyne,samo jego nastawienie motywacja pomaga na pewno nie jednemu z naszych pupili.napisal ksiazke o JUVE(ktorej nie moge nigdzie znalesc)on kocha JUVENTUS tak jak i my ten jedyny niepowtarzalny klub niech zostanie z nami do konca.FORZA JUVE!!!!!!!FORZA LIPPI!!!!!!!!!!!!!!
- Baala
- Juventino
Ja powiem tak jesli Juve w ciągu 2 lat nie zdobedzie Ligi Mistrzow to powinna byc zmiana na tego Deschampa bo jeszcze doswiadczenia nabierze, ale i tak w tym sezonie bedzie potrojna korona wiec problemu nie ma 8)
- Tomusmc
- Juventino
Nie Lippiego tylko Moggiego! Lippi jest nam potrzebny a na Del Nero i Deschampsa sie nie zgadzam! Lippi ma zostac i juz! on ich tylko trenuje! a wystawianie skladow to tez jest problem dla kazdego trenera bo w koncu kazdy chce grac! Bez sensu temat!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Coldsoul
- Juventino
Lubie Lippiegi i nie chce żeby odszedł, ale według mnie w tym sezonie zrobil kilka poważnych bledow personalmych np.
Davids-nie wierze że stracil forme i od razu trzeba go bylo sprzedac
Di Vaio i Miccoli-byli w lepszej formie od Treze i Del Piero a nie grali.
Maresca-świetny a Lippi wierzy w Conte
jest ich jeszcze dużo wiecej
Davids-nie wierze że stracil forme i od razu trzeba go bylo sprzedac
Di Vaio i Miccoli-byli w lepszej formie od Treze i Del Piero a nie grali.
Maresca-świetny a Lippi wierzy w Conte
jest ich jeszcze dużo wiecej
- nookie
- Juventino
Tomek15 pisze:Trzeba powiedzieć to wprost: Lippi po zakończeniu sezonu powinien odejść!
Ty synu widzisz co Ty piszesz??a czy Ty w ogole znasz sie na pilce?czy Ty pamietasz czasy Ancelottiego??czy Ty wiesz co Ty powiedziales??czy Ty wiesz ze jakby nie Lippi to JUVE pewnie gralby w PUEFA??czy Ty wiesz co ten czlowiek zrobil dla JUVE??Czy Ty wiesz jak ta druzyna bez niego by wygladala????czy Ty w ogole myslisz? :?Tomek15 pisze:
po pierwsze, nie napisałem że chciałbym zeby odszedł lippi po sezonie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Hadzi
- Juventino
Nowy trener niejst potzrebny.Potrzebne sa wzmocnienia.Szczegolnie w obronie.Kazy zepol moze miec chwilowy spadek formy,ale zeby odrazu zmieniac trenera z tego powodu.Treba wierzyc w Lippiegoi w jego wizje zespolu.Po naszej lidze widac co daja ciagle zmiany trenerow.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Na Lippim się świat napewno nie kończy i napewno jest wielu trenerów którzy mogliby w Juve go spokojnie zastąpić. Ale ja jestem przeciw, według mnie Lippi powinien pomyśleć nad zmianą taktyki, bo porażki: 0-4 z Romą, 1-3 z Interem i 0-2 z Lazio to nie jest przypadek. Jak Lippi dalej będzie się trzymał kórczowo tej taktyki, to ja bym go dopiero wtedy zmienił.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero