Juve i Nike
- Ravanelli
A jakich piłkarzy macie?juveluck pisze:no musze przyznac ze masz racje moja koszulka juve lotto tez jest jakas do niczego pruje sie i wogle a tyle kasy za niom dalemGiov@ni pisze:I BARDZO DOBRZE Ż ENIKA BO LOTTO TO SIE W REKACH RWAŁO KUPIŁEM SOBIE TAKĄ I NA MECZ MI SIĘ PORWAŁA
- juveluck
- Juventino
w poznaniu jest sklep lotto (dlatego ze ubieraja lecha) w ktorym mozna dostac bluzy bramkarskie juve i koszulki nie wiem tylko dlaczego nie widzialem innych koszulek niz zizu sa tez rozne rzeczy lotto takie jak w sklepie juve na ich stronce koszulki mozesz tez kupic na allegro.pl tam czasto sa wystawianeYoUri` pisze:A skad wy3asneliscie koszulke ? mozna dorwac gdzies w Polsce ?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Giov@ni
- Juventino
Ravanelli pisze:A jakich piłkarzy macie?juveluck pisze:no musze przyznac ze masz racje moja koszulka juve lotto tez jest jakas do niczego pruje sie i wogle a tyle kasy za niom dalemGiov@ni pisze:I BARDZO DOBRZE Ż ENIKA BO LOTTO TO SIE W REKACH RWAŁO KUPIŁEM SOBIE TAKĄ I NA MECZ MI SIĘ PORWAŁA
ja miałem oczywiście alexa ale wyrzuciłem ją bo się porwała a kupił mi ja ojciec w ITALII :lol:
- Hawk
- Juventino
Ja mam wyjazdowa z tego sezonu i jak narazie jakos sie trzyma
ale pewnie dlatego ze rzadko ja zakladam tylko wisi sobie obok domowej z sezonu 97/98 bodajze, sponsor D+ Liberta Digitale. "Dzisiejsza" koszulke kupilem na aukcji w internecie.

- Rybeq
- Juventino
Najlpesze koszulki Juve miało 1995-98 (nie jestem pewnien). Mam tu na myśli , wspaniałe ciemnoniebieskie koszulki , z żółtą gwiazdą na ramienieu i wogóle
Do dziś mam tę koszulkę Alexa

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- juveluck
- Juventino
zalezy czasami ale nie tak czesto jak te bez nazwisk sa tez z nazwiskami ale one sa dosyc drogie trzeba sie tylko rozgladacYoUri` pisze:Szkoda ze te aukcyjne koszulki nie maja nazwiska z tylu....

- Hawk
- Juventino
Trzeba pogadac z gosciem ktory sprzdaje koszulki na aukcj. Zazwyczaj moze on sprowadzic z nazwiskiem ale troche drozej to kosztuje. Przyklkadowo koszulka bez nazwiska w okolicach 150 zeta a z nazwiskiem ok 250. Ale wydaje mi sie ze to i tak taniej niz gdybys sprowadzal np. z oficjalnego internetowgo sklepu Juve
- Patryk
- Juventino
Ja mam własnie koszulke Juve na ten sezon z allegro.pl i jestem bardzo zadowolony. Warto było wydać kase ... nie żałuję
- juveluck
- Juventino
jest tez normalna po prostu zamiast juventus wpisz juventusu i znajdziesz to czego szukaszBIGGI pisze:ja chętnie tez bym zakupił nową koszulke. ale cos widze ze na allegro same dziecięce jak na razie