Kto po Lippim
- KowalFromStolica
- Juventino
Mi się wydaje że najlepszym na miejscu Lippiego po jego odejściu byłby Didier :-D Jednak mam nadzieję że Lippi zostanie z nami jeszcze dłuuuuuugo.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
jak dla mnie to Didier jest zbyt mało doświadczony w roli trenera, żeby trenować Juventus, chodź w Monaco się sprawdza...KowalFromStolica pisze:Mi się wydaje że najlepszym na miejscu Lippiego po jego odejściu byłby Didier :-D Jednak mam nadzieję że Lippi zostanie z nami jeszcze dłuuuuuugo.
- OskarG
- Juventino
Lippi jak pierwszy raz objął Juve też nie był Super trenerem.
Był mało znany z duzo mniejszym doswiadczeniem.
Więć może jakiś mało znany mniej doswiadczony terener będzie dobrze pasował do Juve. to naprawde trudno ocenic. Wszystko zależy od trenera i zawodnikóe czy będą chcieli dla nie go grać.
Był mało znany z duzo mniejszym doswiadczeniem.
Więć może jakiś mało znany mniej doswiadczony terener będzie dobrze pasował do Juve. to naprawde trudno ocenic. Wszystko zależy od trenera i zawodnikóe czy będą chcieli dla nie go grać.

- RuTeK
- Juventino
Nia nam bedzie decydowac kto będzie trenerem po Marcelo Liipim ale mam tylko nadzieje ze będzie nim Didier Deshamp

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
nie sądze, żeby Kasperczak był wstanie trenować tak wielką drużyne...beavis pisze:Na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie zmiany trenera w JUVE. Marcelo jest nie do zastapienia ale gdyby doszlo do takiej sytuacji to polecilbym Henia Kasperczaka![]()
![]()
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Lippi jest dla Juve a Juve jest dla lippiego.....ale kiedys musi odejsc....Po nim trtenerem zostanie Didier Depchamps.Tak mi sie wydaje.
- Manifestos
- Juventino
didier deschamps. najwiekszy szacunek dla niego. najlepszy srodkowy swego czasu, swietny trenejro. mam nadziewje ze do nas trafi, a z tego co slyszalem, ani on, ani bettega ani moggi nie maja nic przeciwko.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Slim
- Juventino
Chyba Cie glowa boli TRAP W JUVE!!??? Kiedys byl juz naszym trenerem ale teraz to ja go nie chce widziec w roli trenera JVUE!!!!łyziu pisze:Uważam, że byłoby błędem zwalniać Lippiego ze stanowiska ternera JUVE. Jeśli by się tak zdarzyło myślę, że jego godnym następcą byłby Trappatoni.
- darel
- Juventino
Cięzko powiedzieć - Lippi to swietny szkoleniowiec i nie widze obecnie trenara, który moglby go zastompić. Zwłaszcza, ze kazdy klub potrzebuje innego typu trenera. Lecz jesli mam wymienic nazwisko to chyba Deschamps.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Po Lippim przewiduję że dobrym trnerem byłby Capello, Deschamp może ja :twisted:

I Love Queen and Sting!!!