JUVE-Parma 4-0 :D:D:D
- Johnny
- Juventino
Teraz to mogę powiedzieć, że ten kryzys mamy już za sobą. 2 mecze
11 bramek
.Zaczynam się zastanawiać, czy te przegrane nie były kołem napędowym JUVENTUSU, mam nadzieje, że teraz długo będziemy kośić przeciwników niepokonani.... 
11 bramek

- Bartas_01
- Juventino
mnie najbardziej ciesz to ze kolejny wspanialy wystep zaliczyl Alex DP i nikt juz chyba nie ma watpliwosci ze powrocil do formy najpierw bramka a potem ta wypasowa akcja(w swoim stylu) i dogranie do Nedveda i bardzo ladny strzal Pavla Forza Alex!!!!! forza Pavel!!!!!!! Forza Fabrizio!!!!!Forza Juve!!!!!!!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A kto pamieta jak dzis rano pisalem ze snila mi sie porazka 0-4? Ktos (sorki nie pamietam) powiedzial mi ze sny interpretuje sie odwrotnie! Dzieki stary, ze miales racje!
85 minuta meczu Real Madryt - Deportivo La coruna i remis 1-1! Mysle, ze ten mecz pokaze, ze Depo nie jest taka latwa druzyna do przejscia! Ale i tak bede za JUVE!
Jak ja nienawidze Realu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A zwlaszcza duetu RaRo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
85 minuta meczu Real Madryt - Deportivo La coruna i remis 1-1! Mysle, ze ten mecz pokaze, ze Depo nie jest taka latwa druzyna do przejscia! Ale i tak bede za JUVE!
Jak ja nienawidze Realu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A zwlaszcza duetu RaRo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, 20:50 przez El_chico_a_Coruna, łącznie zmieniany 1 raz.
- KowalFromStolica
- Juventino
Jak będzie grał Miccoli z Del Piero w ataku to nie ma na nas mocnych
Zostaje mi teraz czekać na Laole na DSF by zobaczyć gole :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Radek Kr
- Juventino
Wazne jest też to, że wzystkie bramki padły z akcji!! To mi się podoba, Nedved chasający po boisku i podający znakomite piłki (przy 1- szej bramce) i dryblujący Del Piero(przy 4-tej), no i bez strat bramkowych!
- juveneverdie
- Juventino
miccoli rulez :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
drugi kolejny mecz i druga kolejna bramka del piero :!: :!: :!:
drugi kolejny mecz i druga kolejna bramka del piero :!: :!: :!:
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- Umpa
- Juventino
I to jest to za co uwielbiam Juve, plotki o kryzsie kilka przegranych meczy, rozmowy o słabej obronie a następnie w 2 meczach 11 strzelonych bramek 0 straconych i jazda na MAXA iiiiiiichaaaaaaaaaa :!: :!: :!: :!:
- bblackk
- Juventino
Ten meczyk pokazał wszytskim że Juve nie jest w żadnym kryzysie, wręcz przeciwnie :D Del Piero ma colraz lepiej nastawiony celownik :D Zdobylismy 3 pkt. w pięknym stylu, a bardzo możliwe że Milan straci pkt. ponieważ teraz miał ciężki mecz z Boca Juniors (który przegrał ;) a teraz mecz ligowy, zmęczeni mogą starcić punkty, może pokuszą sie nawet o przegraną :D HEJ !
- RuTeK
- Juventino
CZyz to nie jest wspaniale:) 4-0
Najwazniejsze ze zadnej bramki nie stracilismy......
Najwazniejsze ze zadnej bramki nie stracilismy......
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- DeeJay
- Juventino
To już jest druga jaskółka. Alex gra coraz lepiej i to, że powinien grać w pierwszej jedenastce nie podlega dyskusji. I to nie ze względu, że jest piłkarskim Bogiem, symbolem Juve i przez nazwisko. Alex zasługuje na to grą. A po drugie to kompletnie nie rozumie, jak można mieszać Alexa z błotem - po pierwsze po tym ile dla nas zrobił, po drugie jak gra słabo po kontuzji. Chyba to całkiem naturalne, że każdy zawodnik gra słabiej po kontuzji, a i bez kontuzji miewa lepsze i gorsze dni.Dionizos pisze:Dobra nie kłóćmy sie wiecej, gra Alexa moze mnie tylko cieszyc....ale jedna jaskółka wiosny nie czyni i wstrzymalbym sie nad tymi zachwytami. Nadal obstaje przy moim przekonaniu, że Alex nie powinien grac w pierwszej 11. A bramka Nedveda, złot...złota piłka 8)Juverulez! pisze:Yeah! Dionizos, mówiłeś kiedyś coś o Del Piero? Wiedziałem, że każdy niedowiarek się przemieni, po tym jak wszedł DP! Dp zagrał orywający mecz, a raczej połowę meczu za co mu dziękuje! Dionizos i Martin; jakieś obiekcje do DP?? :lol:
Nie można tego powiedzieć po dwóch dobrych meczach, jak nie można było mówić o kryzysie po dwóch nie udanych meczach. Mimo imponujących zwycięstw rywale nie byli z najwyższej półki, szczególnie Olympiakos. Czekam na kolejne starcie z gigantami. Wówczas mogą pokazać co potrafią.Zenden pisze:Po tym zwycięstwie można śmiało powiedzieć, że Juventus jest na najlepszej drodze, aby wygrać nie tylko mistrzostwo Włoch ale i calą LM. Najpierw 7-0 teraz 4-0. Brawo!!!
Nareszcie zaczynają się opłacać inwestycje w młodych piłkarzy. W ostatnich latach przez Juve przewinęło się mnóstwo obiecujących piłkarzy. Juve w nich inwestowało i zaczyna to procentować. Kolejny dobry mecz Mareski, świetny występ Miccoliego.