Komu być wiernym?
- Seiru
- Juventino
No też racja.....Górnik 09..... jego nie uwzględniałem bo to oczywiste że Juve i Milan razem wzięte by od naszego Górnkia baty zebrałyFORZA MILAN pisze:Seiru jak mozesz niewierzyc w Górnik 09 Mysłowice??? Za kilka lat moze kilkadziesiat zdobeda Lige Mistrzow ja ci to mowie!!! Narazie musza sie utrzymac w "B" klasie :-D :-D .Skoro idziesz za Ruchem Chorzow to z jakiej dzielnicy jestes??? A jesli chodzi o to pytanie to rzecz jasna kibicowalbym Górnikowi 09.Zreszta Juventusowi bym kibicowal tylko w meczu z Realem i Manchesterem :-D :-DSeiru pisze:Jeżeli chodzi o mnie to raczej spotkanie Juve z drużyną z mojego miasta jest raczej niemożliwe (może za 3000 bo tyle trzebaby było żeby ta drużyna awansowała do I ligi) i wogule nie bardzo interesuje mnie ten klub.....
Może bardziej gdyby Juve spotkało sie z Ruchem Chorzów, ale i tak kibicowałbym Juve....... zresztą to oczywiste

1.Nie ide za Ruchem

Bo tak naprawde liczy się tylko JUVE!!JUVE!!JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Jestem z Brzęczkowic
non mollare mai
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Milem taka sytuacje 26 listopada 2002. Przypominam DLC 2:2 Juve! Probowalem ukrywac emocje caly mecz, bo siedzialem na trybunie gospodarzy (te karnety...), ale przy fenomenalnym golu Birindellego, az krzyknalem! Zreszta - caly stadion bil mu wtedy brawo!
- juveluck
- Juventino
Zdecydowanie byl bym za Juve. to jedyna druzyna ktorej kibicuje i nie ma znaczenia z kim by grala byl by za nimi. Czy byl by to klub z mojego mista( Lech, Warta, Olimpia, Polonia, nie wazne) czy nawet reprezentacja Polski byl bym za moim Juve.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- JuveQL
- Juventino
Mimo mojej naprawde ogromnej sympatii do Pogoni, to jednak bez wachania wybieram Juve. Pogon to tak jakby klub przypisany na siłe, bo z mojego miasta, a Juve wybrałem sam nie patrzac na nic po prostu....z miłosci 
- booyak
- Juventino
MLKS Dąbrovia (1 miejsce w tabeli V ligii po rundzie jesiennej
) vs. Juventus Turyn heeh cóż to byłby za mecz... Może skończyło by się z 21:0 heh dla Juve offcorz... A kibicował bym oczywiście JUVE:!:

★ ★ ★
- Bartas_01
- Juventino
Chemik Bydgoszcz
-Juventus oczywiscie ze Juve ale nie mialbym nic przeciwko zeby do takiego meczu doszlo i to wlasnie w Bydgoszczy chyba bym cala noc nie spal i do rana czekal pod stadionem
PS Jak byl mecz Polska Włochy to kibicowalem Wlochom a wy??
??

PS Jak byl mecz Polska Włochy to kibicowalem Wlochom a wy??