Galata 2-0 Juve
- ToMeK
- Juventino
75 min. - 90+5 min. - TEATR 8)
Szkoda akcji Di Vaio - moglismy strzelic na poczatku gola, jednak tak sie niestety nie stalo ... szkoda takze slupka Micolliego po pieknym strzale z wolnego(ogolnie dobrze zagral) ... mecz byl dobry ... nie wykorzystane sytuacje lubia sie mscic i tak sie stalo ... Forza Juve :!:
Szkoda akcji Di Vaio - moglismy strzelic na poczatku gola, jednak tak sie niestety nie stalo ... szkoda takze slupka Micolliego po pieknym strzale z wolnego(ogolnie dobrze zagral) ... mecz byl dobry ... nie wykorzystane sytuacje lubia sie mscic i tak sie stalo ... Forza Juve :!:
- Dionizos
- Juventino
Niestety nie mialem okazji obejzec meczu live. Ale czytajac Wasze wypowiedzi powoli nastrajam sie pozytywnie 8) . Szczegolnie to co JOTBE napisal o Maresce bylo swietne. Szkoda tylko, że wszystko skonczylo sie jak sie skonczylo. Po raz kolejny zawiodla obrona. Chyba jednak Ferrari musi przyjsc juz w styczniu....
- Juverulez!
- Juventino
- rdk
- Juventino
Połowa z was od razu krytykuje LIPPIEGO, że nie wstawił podstawowych zawodników, a ja pytam się po co
Po to żeby pózniej byli ciągle przemęczeni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ja tam uważam, że nasi zle nie grali, bardzo dobrze zaprezentwał się ENZO MARESCA,coś mi się zdaje, że będzie mu trzeba częsciej dawać szansę gry, podobnie jest z MICCOLIM, widzieliście jak on grał :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Trochę byłem niezadowolony z tego jak grała nasza obrona, trzeba zakontraktować jakiegoś młodego, gniewnego, dobrego(Lucio,
Ferrari
)...
Uważam, że LIPPI powinien częsciej wstawiać DAVIDSA, on wraca do formy, uważam, że on z nami zostanie...
Szkoda trochę sytuacji MARCO DI VAIO :!: :!: :!: :!: :!:

Uważam, że LIPPI powinien częsciej wstawiać DAVIDSA, on wraca do formy, uważam, że on z nami zostanie...
Szkoda trochę sytuacji MARCO DI VAIO :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DeeJay
- Juventino
Na początek:
Zabrakło precyzji, zimnej krwi i przede wszystkim szczęścia. Turcy wygrali ten mecz pod każdym względem, ucierając nosa Juventusowi i UEFA. Pokazali ogromny charakter. Do teraz jestem także zaszkowany przeogromną ilością fanów Galaty na WesfalenStadium!
Zabrakło precyzji, zimnej krwi i przede wszystkim szczęścia. Turcy wygrali ten mecz pod każdym względem, ucierając nosa Juventusowi i UEFA. Pokazali ogromny charakter. Do teraz jestem także zaszkowany przeogromną ilością fanów Galaty na WesfalenStadium!
Dla nas był to mecz właściwie o nic. Nie mogliśmy upatrywać, że to będzie ten mecz w którym Juve się podniesie po porażce z Interem. Pojechały rezerwy, rozegrały w sumie dobry mecz, przegrały i nie ma co rozpaczać.Bartas_01 pisze:kur.. czemu Lippi wystawil rezerwe mowilem zeby wystawil najlepszy sklad chcial rezerwe i teraz ma jazeli ktos mi teraz powie ze Di Vaio ma grac w podstawie to wysmieje rozumiem zmarnowac jedną 100% sytuacje ale dwie to juz przesada to doslownie smiac mi sie chcialo jak patrzalem na to jak zawodnicy Galata udają i chcą wyłuskać czas
Dlaczego niezasłużenie?? Wygrali, bo potrafili wykożystać nadarzajace się okazje. Czy na zwycięstwo zasługuje drużyna która marnuje ok. 5 stuprocentowych sytuacji?Peja48 pisze:No coż taka jest piłka Galata wygrało niesasłużenie
Hańba? Jeśli mamy mówić o hańbie, to prędzej by była jakby właśnie wystąpił, wśród piłarzy teoretycznie rezerwowych. Sądze, że Alex przez te kilka dni przechodził indywidualny tok treningów, który pozwoli mu szybciej wrócić do formy.Skoni pisze:Kur.. jak ja nie lubię jak moja miłośc przegrywa. Cały jutrzejszy dzień będzie smutny. A tak w ogóle dlaczego kur.. Aleks nie grał.![]()
![]()
![]()
Szanuje Lippiego za jego talent trenerski, ale to hańba by Aleks nie grał w tym meczu chociaż ...[...]
Podpisuje się pod tym w 100 procentach. Po co grać na pełnych obrotach i męczyć się, tracić siły w meczach, który o niczym nie decydują? Całkowiecie nie można mówić o jakim kolwiek kryzysie. Mecz z Galatą do meczu z Interem ma się tak jak słoń do żyrafy. Kompletnie dwie inne "bajki" i to od meczu z Lazio, bedzie dużo zależało.dongiacomo pisze:Panowie spokojnie!!...kiedys trzeba odpoczac.jak beda grali na maxa caly czas to padna! z glowa tez trzeba grac.Najwazniejsze byc wysoko,apozniej wlaczyc dopalacze i niech reszta plecy nam oglada!!!!!:)
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Weług mnie najwiękrzy w wkład miały 4 rzeczy:
1.Słupek
2.Mondragon
3.skuteczność Di Vaio
4.Sukur
1.Słupek
2.Mondragon
3.skuteczność Di Vaio
4.Sukur
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- bblackk
- Juventino
Podpisuje się pod Adamem choć można by było dodać jeeszcze Tudor (nie popisał sie przy golu) i opóźnienie spotkania (bądź co bądź to dekoncentruje zawodników). Szkoda porażki ale bedzie mecz z Olipikosem to sobie odbijemy ;DADAMJUVENTUSPL pisze:Weług mnie najwiękrzy w wkład miały 4 rzeczy:
1.Słupek
2.Mondragon
3.skuteczność Di Vaio
4.Sukur