Galata 2-0 Juve

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 14:34

75 min. - 90+5 min. - TEATR 8)

Szkoda akcji Di Vaio - moglismy strzelic na poczatku gola, jednak tak sie niestety nie stalo ... szkoda takze slupka Micolliego po pieknym strzale z wolnego(ogolnie dobrze zagral) ... mecz byl dobry ... nie wykorzystane sytuacje lubia sie mscic i tak sie stalo ... Forza Juve :!:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:37

Niestety nie mialem okazji obejzec meczu live. Ale czytajac Wasze wypowiedzi powoli nastrajam sie pozytywnie 8) . Szczegolnie to co JOTBE napisal o Maresce bylo swietne. Szkoda tylko, że wszystko skonczylo sie jak sie skonczylo. Po raz kolejny zawiodla obrona. Chyba jednak Ferrari musi przyjsc juz w styczniu....

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:41

ehh, nie chce byc złosliwy, ale teraz wiecie dlaczego Di vaio grzeje ławę. Sądze że Dp by to wykorzystał, no chociaz jedna bramkę, a sami wiecie jak sie gra po strzeleniu bramki.... IMHO dobry mecz Davidsa, chociaz troche nerwowy. Jakby to było w Turcji to chyba byłby game over......

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:53

Połowa z was od razu krytykuje LIPPIEGO, że nie wstawił podstawowych zawodników, a ja pytam się po co :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Po to żeby pózniej byli ciągle przemęczeni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ja tam uważam, że nasi zle nie grali, bardzo dobrze zaprezentwał się ENZO MARESCA,coś mi się zdaje, że będzie mu trzeba częsciej dawać szansę gry, podobnie jest z MICCOLIM, widzieliście jak on grał :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Trochę byłem niezadowolony z tego jak grała nasza obrona, trzeba zakontraktować jakiegoś młodego, gniewnego, dobrego(Lucio, :D Ferrari :D )...
Uważam, że LIPPI powinien częsciej wstawiać DAVIDSA, on wraca do formy, uważam, że on z nami zostanie...

Szkoda trochę sytuacji MARCO DI VAIO :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:59

:( No przegrali z nowu !!
Di Vaio tak lamił że szok. Ale czego się spodziewać po rezerwowym składzie ?? I tak wygramy ligę mistrzów :!: :!:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 20:14

Na początek:

Zabrakło precyzji, zimnej krwi i przede wszystkim szczęścia. Turcy wygrali ten mecz pod każdym względem, ucierając nosa Juventusowi i UEFA. Pokazali ogromny charakter. Do teraz jestem także zaszkowany przeogromną ilością fanów Galaty na WesfalenStadium!
Bartas_01 pisze:kur.. czemu Lippi wystawil rezerwe mowilem zeby wystawil najlepszy sklad chcial rezerwe i teraz ma jazeli ktos mi teraz powie ze Di Vaio ma grac w podstawie to wysmieje rozumiem zmarnowac jedną 100% sytuacje ale dwie to juz przesada to doslownie smiac mi sie chcialo jak patrzalem na to jak zawodnicy Galata udają i chcą wyłuskać czas
Dla nas był to mecz właściwie o nic. Nie mogliśmy upatrywać, że to będzie ten mecz w którym Juve się podniesie po porażce z Interem. Pojechały rezerwy, rozegrały w sumie dobry mecz, przegrały i nie ma co rozpaczać.
Peja48 pisze:No coż taka jest piłka Galata wygrało niesasłużenie
Dlaczego niezasłużenie?? Wygrali, bo potrafili wykożystać nadarzajace się okazje. Czy na zwycięstwo zasługuje drużyna która marnuje ok. 5 stuprocentowych sytuacji?
Skoni pisze:Kur.. jak ja nie lubię jak moja miłośc przegrywa. Cały jutrzejszy dzień będzie smutny. A tak w ogóle dlaczego kur.. Aleks nie grał.:( :( :( :( Szanuje Lippiego za jego talent trenerski, ale to hańba by Aleks nie grał w tym meczu chociaż ...[...]
Hańba? Jeśli mamy mówić o hańbie, to prędzej by była jakby właśnie wystąpił, wśród piłarzy teoretycznie rezerwowych. Sądze, że Alex przez te kilka dni przechodził indywidualny tok treningów, który pozwoli mu szybciej wrócić do formy.
dongiacomo pisze:Panowie spokojnie!!...kiedys trzeba odpoczac.jak beda grali na maxa caly czas to padna! z glowa tez trzeba grac.Najwazniejsze byc wysoko,apozniej wlaczyc dopalacze i niech reszta plecy nam oglada!!!!!:)
Podpisuje się pod tym w 100 procentach. Po co grać na pełnych obrotach i męczyć się, tracić siły w meczach, który o niczym nie decydują? Całkowiecie nie można mówić o jakim kolwiek kryzysie. Mecz z Galatą do meczu z Interem ma się tak jak słoń do żyrafy. Kompletnie dwie inne "bajki" i to od meczu z Lazio, bedzie dużo zależało.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 22:15

Weług mnie najwiękrzy w wkład miały 4 rzeczy:
1.Słupek
2.Mondragon
3.skuteczność Di Vaio
4.Sukur

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 14:57

ADAMJUVENTUSPL pisze:Weług mnie najwiękrzy w wkład miały 4 rzeczy:
1.Słupek
2.Mondragon
3.skuteczność Di Vaio
4.Sukur
Podpisuje się pod Adamem choć można by było dodać jeeszcze Tudor (nie popisał sie przy golu) i opóźnienie spotkania (bądź co bądź to dekoncentruje zawodników). Szkoda porażki ale bedzie mecz z Olipikosem to sobie odbijemy ;D

Zablokowany