Jestem w raju...
- Yari
- Juventino
Wajron pisze:Yari pisze:a właśnie przed chwilą jak czytałem na onecie newsa że piłkarze włoscy są już w polsce , to sobie myślałem jakby to było fajnie gdybym dostał autograf od Di Vaio i Miccolego:):). Widze że Tobie sie poszczęściło ( chociaż mnie nawet tam nie było:):) , bo wogóle nie mieszkam w warszawie:):)). A propo autografów , to na stronie interu widziałem dział z autografami , może dałoby sie takie coś zrobić na juvepoland???. Może ktoś ma na kompie autografy??...
www.figcpl.prv.pl <-- autografy ;]
o.... dzięki , szkoda że nie ma wszystkich ale i tak super. THX.
- Shadow_Alex
- Juventino
W sumie masz racje, nie jakies zygzaki na kartce zabardzo nie jaraja, nigdy nie bylem lowca autografow i raczej nie bede.. Ale mysle ze na pilce czy koszulce to jest bardzo fajna opcja:) Najbardziej czadowe bylyby fotki:((( DLaczego mnie tam nie bylo:(((((((((( Ide sie odstresowac.. nauka o liczbach zespolowycha_JaH_fu pisze:
Tak jak ktos slusznie zauwazyl nie jest wazny sam autograf.. podpis na kartce was jara?
Liczy sie fakt, ze podchodzisz do kolesia, ktory jest na ustach calego Juventusu.. masz go przed soba i zwyczajnie proisz go, aby postawil jakis znak tego zajscia. Wtedy to ma sens.. wtedy dopiero to jest cos szczegolnego.. a sam autograf?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co tu dużo mówić....ZAZDROSZCZĘ WAM JAK CHOLERA! :oops: A jak czytałem ,,historyjkę'' Jotbe to aż się wzruszyłem
Z Dionizosem to się jakoś dogadam w sprawie ksero autografu
wiem , żę to nie to samo co na żywo ale zawsze coś......
Kurde wy jesteście w niebie a ja......w piekle, utraciłem wszystko co najważniejsze związane z JUVE
Nawet nie mogę się otrząsnąć. Czemu życie jest takie brutalne!?
Z Dionizosem to się jakoś dogadam w sprawie ksero autografu
Kurde wy jesteście w niebie a ja......w piekle, utraciłem wszystko co najważniejsze związane z JUVE

- Hybryd
- Juventino
Chłopie cchyba wszyscy na forum ci zazdroszczą, ale ja na pewno. Weż zeskanuj i wyślij mi na dave218@interia.pl
- juveluck
- Juventino
Zazdroszcze wam jak cholera. Zeby zobaczyc sie oko w oko z Di Vaio i Miccolim oraz dostac ich autografy. Cos niebywalego. Jak ja bym zobaczyl na zywo takie gwiazdy Juve i calcio to naprawde trudno mi powiedziec jak bym sie zachowal( czy bym nie zemdlal czasem
). Szkoda ze nie grali w Poznaniu, no ale coz. Moze kiedys....

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!