"Mecz Milan-Juventus był ustawiony"
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no tak s....Real jest zadłużony a ustawienie tako meczu????????????????????????? on chyba na głowę upadł te kluby po takich wspólnych "przygodach" miały by się dogadać???? i to jeszcze w ten sposób?? oł gasz........... W życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- TottiGol
- Romanista
Sensi to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i wcale nie jest uwielbiany przez kibicow w Rzymie. Ciekawe jakie korzysci z ustawiania meczu mialyby Milan i Juve? Poza tym nie mierzcie klubu i zawodnikow Romy miara ich durnego prezesa. Przeciez oni sie wstydza za niego. Totti sam do niego kiedys powiedzial, zeby ten czasami zwazal na to co mowi i to na lamach La Gazetty. Wiec nie odwracajcie sie od Romy plizz :-D Poza tym to raczej ostatni sezon Sensiego w Rzymie
Forza Roma
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEhe gratuluję szczerej i obiektywnej opiniiTottiGol pisze:Sensi to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i wcale nie jest uwielbiany przez kibicow w Rzymie. Ciekawe jakie korzysci z ustawiania meczu mialyby Milan i Juve? Poza tym nie mierzcie klubu i zawodnikow Romy miara ich durnego prezesa. Przeciez oni sie wstydza za niego. Totti sam do niego kiedys powiedzial, zeby ten czasami zwazal na to co mowi i to na lamach La Gazetty. Wiec nie odwracajcie sie od Romy plizz :-D Poza tym to raczej ostatni sezon Sensiego w Rzymie
Ja od Romy się nie odwrócę bo nigdy niestałem do nich przodem

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chwila...., wiadomo, że Juve jest najbardziej lubianym we Włoszech klubem, ale to chyba raczej Milan jest faworyzowany przez sędziów... :twisted: ... prezydent niby honorowy, ale.....
Make friends for life or make hardcore enemies!
- MoreLL_FTL
- Juventino
Ja mam nadzieje ze mec nie byl sprzedany, bo nie chcialbym zeby wydało sie ze moj klub gra za pieniadze. Ale jako kibic Juve bronie i dbam o honor klubu. Co ten gosc gada?! Bramka Di Vaio musiala by bradzo duzo kosztowac zeby Dida jej nie wyjął i żeby piłka wpadła w okno.

- adinockm
- Juventino
Prezyden Romy jest głupi, poprostu zazdrości Juventusowi jego pozycji finansowej, Roma ma pełno długuch, przecież w tym szonie miała być zdegradowana do Seria B, niech ni gada głupot, o bramka Di Vaio nie była od tak sobie
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...amatorskim zespołem to Juve nie jest...więc jednak grają za pieniądze...MoreLL_FTL pisze:Ja mam nadzieje ze mec nie byl sprzedany, bo nie chcialbym zeby wydało sie ze moj klub gra za pieniadze. Ale jako kibic Juve bronie i dbam o honor klubu. Co ten gosc gada?! Bramka Di Vaio musiala by bradzo duzo kosztowac zeby Dida jej nie wyjął i żeby piłka wpadła w okno.
- Juventinha
- Qualità Juventina
facet ma chyba jakies problemy, bo gada naprawde bez sensu. powinien sobie zafundowac jakas dobra terapie, alenie wiem czy ten przypadek da sie jeszcze leczyc:)