"Mecz Milan-Juventus był ustawiony"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 19:13

no tak s....Real jest zadłużony a ustawienie tako meczu????????????????????????? on chyba na głowę upadł te kluby po takich wspólnych "przygodach" miały by się dogadać???? i to jeszcze w ten sposób?? oł gasz........... W życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 12:56

Sensi to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i wcale nie jest uwielbiany przez kibicow w Rzymie. Ciekawe jakie korzysci z ustawiania meczu mialyby Milan i Juve? Poza tym nie mierzcie klubu i zawodnikow Romy miara ich durnego prezesa. Przeciez oni sie wstydza za niego. Totti sam do niego kiedys powiedzial, zeby ten czasami zwazal na to co mowi i to na lamach La Gazetty. Wiec nie odwracajcie sie od Romy plizz :-D Poza tym to raczej ostatni sezon Sensiego w Rzymie

Forza Roma
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 14:18

TottiGol pisze:Sensi to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i wcale nie jest uwielbiany przez kibicow w Rzymie. Ciekawe jakie korzysci z ustawiania meczu mialyby Milan i Juve? Poza tym nie mierzcie klubu i zawodnikow Romy miara ich durnego prezesa. Przeciez oni sie wstydza za niego. Totti sam do niego kiedys powiedzial, zeby ten czasami zwazal na to co mowi i to na lamach La Gazetty. Wiec nie odwracajcie sie od Romy plizz :-D Poza tym to raczej ostatni sezon Sensiego w Rzymie
HEhe gratuluję szczerej i obiektywnej opinii :wink: Ja nieporównuję Sensiego do Romy. On zawsze będzie dla mnie żałosnym gościem.
Ja od Romy się nie odwrócę bo nigdy niestałem do nich przodem :D :wink:

Obrazek
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 15:05

Ale on jest śmieszny :evil: :!: :!: Taki pajac niech sie nie wypowiada ,nie wiem kto go tam słucha ale chyba sami kretyni :!: :!: :!: :evil: :evil:

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 12:40

Chwila...., wiadomo, że Juve jest najbardziej lubianym we Włoszech klubem, ale to chyba raczej Milan jest faworyzowany przez sędziów... :twisted: ... prezydent niby honorowy, ale.....

Make friends for life or make hardcore enemies!
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:49

Ja mam nadzieje ze mec nie byl sprzedany, bo nie chcialbym zeby wydało sie ze moj klub gra za pieniadze. Ale jako kibic Juve bronie i dbam o honor klubu. Co ten gosc gada?! Bramka Di Vaio musiala by bradzo duzo kosztowac zeby Dida jej nie wyjął i żeby piłka wpadła w okno.:D

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 17:22

Prezyden Romy jest głupi, poprostu zazdrości Juventusowi jego pozycji finansowej, Roma ma pełno długuch, przecież w tym szonie miała być zdegradowana do Seria B, niech ni gada głupot, o bramka Di Vaio nie była od tak sobie

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 00:39

MoreLL_FTL pisze:Ja mam nadzieje ze mec nie byl sprzedany, bo nie chcialbym zeby wydało sie ze moj klub gra za pieniadze. Ale jako kibic Juve bronie i dbam o honor klubu. Co ten gosc gada?! Bramka Di Vaio musiala by bradzo duzo kosztowac zeby Dida jej nie wyjął i żeby piłka wpadła w okno.:D
Wiesz...amatorskim zespołem to Juve nie jest...więc jednak grają za pieniądze... :wink: Ale wiem o co Ci chodziło..i też nie chciałbym żeby Juve sprzedawało mecze. Choć w tym konkretnym przypadku byłbym spokojny...

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 23:16

facet ma chyba jakies problemy, bo gada naprawde bez sensu. powinien sobie zafundowac jakas dobra terapie, alenie wiem czy ten przypadek da sie jeszcze leczyc:)

ODPOWIEDZ