wasza najladniejsza brama
- livinglegend
- Juventino
del piero w finale pucharu interkontynentalnego z river plate, ravanelli z ajaxem w finale lm, birindelli z deportivo, i del piero w zeszlym sezonie w ostatnim meczu z podania tacchinardiego :d
- bblackk
- Juventino
A o której bramce Di Vaio mówisz, tej z Milanem ?... No bo wiesz parę ich strzelił i nie wiem o która ci chodzi ... :)RadeKas pisze:No cacuszko, tyle ze przydaloby sie z innej kamery :?. Ale co by nie bylo to bramy Di Vaio nie przebije :wink:swiergot pisze:Faktycznie, brama pierwsza klasa. Ładniejsza niż Zidane'a z finału LM z Bayerem.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Tiaaaa :wink: Z połowy boiska :) Albo mam za krótki ekran albo ten gol był co najwyżej z ok. 30 metrów :) Oczywiscie beamka nie padała z połowy.
A tak wogule to o jaką bramę Ci chodzi? Z meczu u siebie czy na wyjeździe? :wink:
Ale nie ma co , przepiękne gole!!! A tak na marginesie to Tachcinardi oddał już chyba swój strzał życia. Pamiętacie sezon, 2000/01? to co zrobił Tacch to się nie da opisać! Wejdzie tu: http://www.juventuz.com/interactive/vid ... a_0001.php patzrecie na ostanią koleję i ściągnijcie bramę Alessio, ci co niewidzieli :) CUDO :!: Najpiękniejszy gol z dystansu jaki widziałem :shock:
- bblackk
- Juventino
Nie no :D... Że z połowy boiska, oznaczało że z daleka, to było powiedziane takim "slangiem kibica" poporstu połowa boiska to innymi słowy... daleko ;) Rozumiesz...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tiaaaa :wink: Z połowy boiska :) Albo mam za krótki ekran albo ten gol był co najwyżej z ok. 30 metrów :) Oczywiscie beamka nie padała z połowy.bblackk pisze:Dla mnie najlepsza bramka to ta Tachinardi'ego w zeszłej edycji Ligi Mistrzów z FC Basel. Z połowy boiska w samo okienko ! Cały czas ją pokazywali na Eurosporcje jako "picture of day" Brameczka aż się łezka w oku kręci ;)
A tak wogule to o jaką bramę Ci chodzi? Z meczu u siebie czy na wyjeździe? :wink:
Ale nie ma co , przepiękne gole!!! A tak na marginesie to Tachcinardi oddał już chyba swój strzał życia. Pamiętacie sezon, 2000/01? to co zrobił Tacch to się nie da opisać! Wejdzie tu: http://www.juventuz.com/interactive/vid ... a_0001.php patzrecie na ostanią koleję i ściągnijcie bramę Alessio, ci co niewidzieli :) CUDO :!: Najpiękniejszy gol z dystansu jaki widziałem :shock:
A tak wogóle to zacznij zbierać na większy monitor... ;)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak tak, oczywiście zrozumiałem ,że to mataforabblackk pisze: Nie no... Że z połowy boiska, oznaczało że z daleka, to było powiedziane takim "slangiem kibica" poporstu połowa boiska to innymi słowy... daleko
Rozumiesz...
A tak wogóle to zacznij zbierać na większy monitor...

Monitor jest ok

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2003, 16:55 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- RadeKas
- Juventino
No bylo ich bardzo wiele, ale tylko jedna ktora wywolala u mnie darcie sie na cala chape :twisted:bblackk pisze:
A o której bramce Di Vaio mówisz, tej z Milanem ?... No bo wiesz parę ich strzelił i nie wiem o która ci chodzi ...

srali muszki będzie wiosna
- swiergot
- Juventino
O kurde :shock: Właśnie chciałem sprawdzić linka do bramki Birindellego, wchodzę na www.juvefc.com, a tu szok :!: Na stronie gdzie powinny być bramki z Ligi Mistrzów, ujrzałem taki tekst:
Ciekawe czy na www.juventuz.com bramki z LM są niedostępne z tego samego powodu 
No to ładnieI have been asked by a representative of UEFA to remove all links to the Champions League videos on this site.

- Molek big fun juve
- Juventino
mi sie podoba bramka Alexa z Borussia podczas finalu ligi mistrzow bodajze
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe