wasza najladniejsza brama

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2003, 23:03

Bramka Alexa z Torino , bramka Biri z deportivo . A ze starszych bardzo podobala mi sie bramka Ravanellego z ajaxem:)"):):)

livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2003, 23:16

del piero w finale pucharu interkontynentalnego z river plate, ravanelli z ajaxem w finale lm, birindelli z deportivo, i del piero w zeszlym sezonie w ostatnim meczu z podania tacchinardiego :d

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 11:23

RadeKas pisze:
swiergot pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Tiaaaa :wink: Z połowy boiska :) Albo mam za krótki ekran albo ten gol był co najwyżej z ok. 30 metrów :) Oczywiscie beamka nie padała z połowy.
A tak wogule to o jaką bramę Ci chodzi? Z meczu u siebie czy na wyjeździe? :wink:
Ale nie ma co , przepiękne gole!!! A tak na marginesie to Tachcinardi oddał już chyba swój strzał życia. Pamiętacie sezon, 2000/01? to co zrobił Tacch to się nie da opisać! Wejdzie tu: http://www.juventuz.com/interactive/vid ... a_0001.php patzrecie na ostanią koleję i ściągnijcie bramę Alessio, ci co niewidzieli :) CUDO :!: Najpiękniejszy gol z dystansu jaki widziałem :shock:
Faktycznie, brama pierwsza klasa. Ładniejsza niż Zidane'a z finału LM z Bayerem.
No cacuszko, tyle ze przydaloby sie z innej kamery :?. Ale co by nie bylo to bramy Di Vaio nie przebije :wink:
A o której bramce Di Vaio mówisz, tej z Milanem ?... No bo wiesz parę ich strzelił i nie wiem o która ci chodzi ... :)

Athirson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 11:26

Di Vaio z Milanem. Uratował nam tyłki przepiekną bramką:)

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 11:29

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
bblackk pisze:Dla mnie najlepsza bramka to ta Tachinardi'ego w zeszłej edycji Ligi Mistrzów z FC Basel. Z połowy boiska w samo okienko ! Cały czas ją pokazywali na Eurosporcje jako "picture of day" Brameczka aż się łezka w oku kręci ;)
Tiaaaa :wink: Z połowy boiska :) Albo mam za krótki ekran albo ten gol był co najwyżej z ok. 30 metrów :) Oczywiscie beamka nie padała z połowy.
A tak wogule to o jaką bramę Ci chodzi? Z meczu u siebie czy na wyjeździe? :wink:
Ale nie ma co , przepiękne gole!!! A tak na marginesie to Tachcinardi oddał już chyba swój strzał życia. Pamiętacie sezon, 2000/01? to co zrobił Tacch to się nie da opisać! Wejdzie tu: http://www.juventuz.com/interactive/vid ... a_0001.php patzrecie na ostanią koleję i ściągnijcie bramę Alessio, ci co niewidzieli :) CUDO :!: Najpiękniejszy gol z dystansu jaki widziałem :shock:
Nie no :D... Że z połowy boiska, oznaczało że z daleka, to było powiedziane takim "slangiem kibica" poporstu połowa boiska to innymi słowy... daleko ;) Rozumiesz...
A tak wogóle to zacznij zbierać na większy monitor... ;)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 14:39

bblackk pisze: Nie no :D... Że z połowy boiska, oznaczało że z daleka, to było powiedziane takim "slangiem kibica" poporstu połowa boiska to innymi słowy... daleko ;) Rozumiesz...
A tak wogóle to zacznij zbierać na większy monitor... ;)
Tak tak, oczywiście zrozumiałem ,że to matafora :)
Monitor jest ok :) Zacząć zbierać to ja mogę fily od nowa... :(
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2003, 16:55 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 15:04

Bramka strzelona piętą przez Alexa w finale LM z Borussią w 1997 roku. Wtedy zrozumiałam, że znalazłam miłość swojego życia, czyli Juve :-D I od tego czasu niczemu nie jestem tak wierna.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 16:49

Jest kiloka takich bramek, np. Birindellego w meczu z Deportivo, potem 2 Alexa - jedna rok temu z Realem i wspominana w meczu z ASMonaco oraz gol Nedveda z Realem

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 18:59

bblackk pisze:
A o której bramce Di Vaio mówisz, tej z Milanem ?... No bo wiesz parę ich strzelił i nie wiem o która ci chodzi ... :)
No bylo ich bardzo wiele, ale tylko jedna ktora wywolala u mnie darcie sie na cala chape :twisted: :wink: :twisted: :wink: :twisted:. Oczywiscie mowie o tej z milanem :D

srali muszki będzie wiosna
Rakieta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 19:34

Czy mógłby mi ktoś podać strone do sciągnięcia bramki Biriego z deportivo del piero pietko z borusią i jeszcze ta z meczu z monaco

Nie bierz życia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2003, 19:56

O kurde :shock: Właśnie chciałem sprawdzić linka do bramki Birindellego, wchodzę na www.juvefc.com, a tu szok :!: Na stronie gdzie powinny być bramki z Ligi Mistrzów, ujrzałem taki tekst:
I have been asked by a representative of UEFA to remove all links to the Champions League videos on this site.
No to ładnie :cry: Ciekawe czy na www.juventuz.com bramki z LM są niedostępne z tego samego powodu :?:

Obrazek
sutnevuj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 00:07

wygrywa chyba bramka Alexa strzelona pietą. Szczerze mowiac od tego gola zaczela sie moja przygoda z Juve i milosc do zagran Alexa Del Piero

FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 23:19

w porzednim sezonie Alex w meczu z Torino 4:0 strzelił gola piętą będąc obiema nogami w powietrzu :o :o :o

I need a girl that I can train.
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 20:04

Najbardziej podobala mi sie bramka Alexa z meczy z Romą w zeszłym roku oraz Nedved w półfinale ligi mistrzów z realem, a oprucz juve to Henry ale nie pamiętam w jakim meczu.

Forza Juventus
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 20:11

mi sie podoba bramka Alexa z Borussia podczas finalu ligi mistrzow bodajze

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
ODPOWIEDZ