Szewczenko: Trafię po raz setny!
- Forza_Juve
- Juventino
On to se trafi z metra w Inzaghiego ... cienias z Metiolangu. Niech wraca do Czernobyla rowy kopać, a nie wkurzać kibiców normalnych klubów takich jak Juve i ... Parma i ... Ancona i ... ... .
- swiergot
- Juventino
Nie no, ja rozumiem że można mieć głęboką wiarę w coś, ale na to coś muszą być realne szanse. A to co opowiada kolega FORZA_MILAN to czysta fantastyka.
PS http://www.donpixel.com/video/?v=030916154212 :lol:
PS http://www.donpixel.com/video/?v=030916154212 :lol:

- FORZA MILAN
- Milanista
Te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie obrazaj zawodnokow Milanu miernoto.Żal ci dupe ściska ze Milan go wybadal wczesniej.Gdybyscie mieli Sheve o wynik byscie sie nie bali a tak ze strach puszczacie bąki.Forza_Juve pisze:On to se trafi z metra w Inzaghiego ... cienias z Metiolangu. Niech wraca do Czernobyla rowy kopać, a nie wkurzać kibiców normalnych klubów takich jak Juve i ... Parma i ... Ancona i ... ... .
- Alexxxxx
- Juventino
Ja on to się lubi chwalić, szkoda, ze nie ma Alexa to on by mu pokzał jak strzela 200 setna bramke w Seriea he he
Ale coż niech się chwali, nich sie czuje pewnie, a i tak Juve wygra, to kazy wie, to kazdy zna, że Juve od teraz kazdy mecz wygrywa 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- pajzano
- Juventino
Nic dodać, nic ująć. A co do meczu, to mam nadzieję, że Juventus wygra, ale w takim meczu wszystko się może zdarzyć. A co do typa o ksywce FORZA_MILAN, to zastanawiam się, na jakiej podstawie stwierdza, że ze strachu puszczamy bąki. Musi mieć niesamowity węch!el.p pisze:sratatata, pierdu pierdu
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Może se strzeli ale zobaczymy... zobaczymy... ja wierzę w Juve i iż to oni będą teraz górą 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Forza_Juve
- Juventino
Jakiego pięknego gola strzelił Sheva.FORZA MILAN pisze:Te ### nie obrazaj zawodnokow Milanu miernoto.Żal ci ### ściska ze Milan go wybadal wczesniej.Gdybyscie mieli Sheve o wynik byscie sie nie bali a tak ze strach puszczacie bąki.Forza_Juve pisze:On to se trafi z metra w Inzaghiego ... cienias z Metiolangu. Niech wraca do Czernobyla rowy kopać, a nie wkurzać kibiców normalnych klubów takich jak Juve i ... Parma i ... Ancona i ... ... .
No strzelił tyle goli Juve co np. Seaman :lol:
- FORZA MILAN
- Milanista
Widze ze meczu nie oglądałes.Jakbys oglądał to bys wiedzial ze Sheva go strzelil ino oczywiscie Lippi "puscil oczko" sedziemu i byl gol anulowany<nie wiem z jakich przyczyn bo spalonego nie bylo>Forza_Juve pisze:Jakiego pięknego gola strzelił Sheva.FORZA MILAN pisze:Te ### nie obrazaj zawodnokow Milanu miernoto.Żal ci ### ściska ze Milan go wybadal wczesniej.Gdybyscie mieli Sheve o wynik byscie sie nie bali a tak ze strach puszczacie bąki.Forza_Juve pisze:On to se trafi z metra w Inzaghiego ... cienias z Metiolangu. Niech wraca do Czernobyla rowy kopać, a nie wkurzać kibiców normalnych klubów takich jak Juve i ... Parma i ... Ancona i ... ... .
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie anulowali bo gwizdek był wcześniej i wszyscy stanęli, a Buffon tylko sie położył 8) ......poza tym to twoje "INO" buhahah :lol: :lol:FORZA MILAN pisze:Widze ze meczu nie oglądałes.Jakbys oglądał to bys wiedzial ze Sheva go strzelil ino oczywiscie Lippi "puscil oczko" sedziemu i byl gol anulowany<nie wiem z jakich przyczyn bo spalonego nie bylo>Forza_Juve pisze:Jakiego pięknego gola strzelił Sheva.FORZA MILAN pisze:
Te ### nie obrazaj zawodnokow Milanu miernoto.Żal ci ### ściska ze Milan go wybadal wczesniej.Gdybyscie mieli Sheve o wynik byscie sie nie bali a tak ze strach puszczacie bąki.