Buffon w Realu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 15:24

Łukasz.juventihno pisze:to jest bardzo prawdopodobne.buffi jest gwaizda a real chce gwiazdy.
W tym roznica ze on jest nasza gwiazda i nasza gwiazda pozostanie...

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 17:28

No nie moge ten Casiilas już im nie wystarcza???
Niech już nawet nie rozpowiadają tego media bbo Real juz jest wkurzający!!!! niech sobie Cezar brobi jak Casiilas już nie daje rady!!!!

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 22:37

nie no bez przesady. przeciez iker jest super i w mojej klasyfikacji stoi zaraz za gigim. i raczej bramkarza nie potrzebuja tylko obronce....albo nawet kilku.poza tym wyobrazacie sobie juventus z chimentim na bramce?! bo ja nie bardzo...
ps. postarajcie sie nie profanowac mojego realu:) prosze....:)

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 22:44

Peja48 pisze:O dzięki Juveluck ty mnie zawsz potrafisz zaspokoić bo miałem zamiar odilozować się od świata i Być tylko z Rodziną Juve i szkołą
Lukasz Cię zaspokoil? Nie no stary...... 8)

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 22:51

gigi nie odejdzie do Realu, nie może, on musi być u nas, TO JEST NAJLEPSZY BRAMKARZ Świata!!! GIGI FOREVER :D

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 11:19

Gigi jest nasz!!! Nie odejdzie... bez obaw. A wogóle Real jest zadłuuuuuużony i nie ma kasy a teraz chcą go zlikwidować... pójdą z torbami. A Gigi jest nassssz! :) :-D :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 11:29

GIGI MUSI ZOSTAĆ !!!!! :cry: TEN REAL JUŻ MNIE WKURZA !!! CO ONI SOBIE MYŚLĄ TE .......... Z MADRYTU . ALE TEŻ MAM NADZIEJE ŻE TO NIEDOJDZIE DO SKUTKU. PRZECIEŻ NIE MOŻNA SPRZEDAĆ TAK WARTOŚCIOWEGO PIŁKARZA, BO ZNOWU BĘDZIE TAK ŻE W JUVE BĘDZIE BRONIŁ JAKIŚ SZMACIARZ JAK VAN DER SAR............ :cry: :evil: :evil:
ŻYJMY W NADZIEJI

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 14:45

Chyba nie znalazł by się głupiec który sprzedał by Buffona... Za nie wiem jakie pieniądze i z jakiego klubu oferta by nie przyszła, nie sprzedaje się takich zawodników jak Buffon. Filar zespołu, tak jak Man Utd. sprzedał swoją gwaidę i zrobił błąd, bo narazie to mówią że nie odczuwają braku Beckhama, ale jak trafią wreszcie na lepszego rywala (nie Panathinaikos) to okaże sie że nie ma kto podac do Van Nisterlooya.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 15:19

buffon jest za dobry i za drogi na los cwelos madritos

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 16:21

Ostatni widziałem wywiad Pereza to powiedział ze jego celem jest co roku zdobyć wszystko i kupić jakąś gwiazdę powiedział że po tym sezonie kupi Buffona ale mnie to zgrzało nienawidzę wiochy madryt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 23:28

A tak BTW...zgłosił się oficjalnie ktoś po Giggiego, że tak się wszyscy "zagotowali"? Bo jeśli nie to nie ma co trząść portami...patrzcie sprawa Davidsa..już parę miesięcy się ciągnie i pewnego końca nie widać...same domysły...Cierpliwości Panie i Panowie..bądźmy dobrej myśli!

Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 08:06

Dionizos pisze:Wedlug Wloskich portali, Gigi ma byc kolejnym wielki zakupem Realu Madryt. Cena ma wynosic 70 lmn dolarow. Chyba bym sie pochlastal gdyby Buffi mial zostac graczem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Staram sie nie dopuszczac mysli o odejsciu Buffona. Niestety poniewaz jest on na topie zwraca uwage innych zespolow. Miejmy nadzieje, ze Moggi okaze sie chco troche inteligentny i nie pusci Gigiego. Nawet za taka sume.
co do inteligencji moggiego wątpie, ale licze na mądrą decyzję Buffona!

rEAL to ch...

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 08:10

A tak wogule po co zakładacie takie tematy tylko sie człowiek denerwuuje! :evil:

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2003, 10:52

Buffona chce i Real i Chelsea - i co z tego? - On i tak pozostanie w Juve. Nigdzie nie odejdzie, jestem tego pewien.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 14:53

"Casillas szuka odpowiedzi w sprawie Buffona

3/23/2005 1:01:00 PM

Pogłoski krążące po Madrycie o tym, że Real chce zatrudnić bramkarza Juventusu Gianluigi Buffona zirytowały podstawowego bramkarza Ikera Cassilasa, który rozmawia własnie o przedłużeniu swojego kontraktu.

'Klub musi mnie uspokoić i powiedzieć, że zamierzają kontynuować naszą pracę. Nie mam problemów z kontynuacją tutaj, ale jeśli chcą podpisać kontrakt z Buffonem chciałbym to wiedzieć zanim przedłużę kontrakt. (...) Jestem Madridistą, grałem tu ostatnie osiem lat i byłbym zachwycony kończąc moją karierę tutaj. jak mógłbym odmówić podpisania przedłużenia kontraktu. Chcę tylko wiedzieć czy zamierzają kontynuowaćz ze mną czy nie. (...)'"

goal.com

Trochę się chłopak wkurzył i wcale mu się nie dziwie. Co to za klub który sadza na ławie Morientesa, a kupuje Owena. Sprzedaje Makelele, żeby kupić Gravesena. I w końcu chce się pozbyć jednego z najlepszych bramkarzy świata?

Świadczy to także o znakomitej renomie jaką cieszy się Gigi 8)
Na szczęście nasz bramkarz do Madrytu się nie wybiera.

Obrazek
Zablokowany