POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 11:13

Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...

z tego co tam pisza to mecz powinien sie odbyc 12 Listopada w Warszawie :cry: :evil:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 14:37

3d_man pisze:
Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...

z tego co tam pisza to mecz powinien sie odbyc 12 Listopada w Warszawie :cry: :evil:
Kurde ma być szpil na Śląskim i z Włochami :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Z Albanią se mogą grać w Warszawie :evil: :evil: :evil: :evil:
Ni rozumiem że jest to najlepszy stadion w Polsce i nie grają na nim jegen wielki szajs :evil:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 14:50

Maggie Del Piero pisze:
3d_man pisze:

Kurde ma być szpil na Śląskim i z Włochami :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Z Albanią se mogą grać w Warszawie :evil: :evil: :evil: :evil:
Ni rozumiem że jest to najlepszy stadion w Polsce i nie grają na nim jegen wielki szajs :evil:

HHURAAAAAAAAAAAAAAAA JAK W WAWIE TO JADE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mam nadzieje ze jednak dojdzie on do skutku !!!!! 8)

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 00:00

krązyły pogloski ze zamiast z Włochami zagramy z albanią....... a według portalu lechsport.pl zagramy 12 listopada właśnie z Wlochami !!! oto tekst :
Piłkarska reprezentacja Włoch, która zapewniła sobie prawo gry w przyszłorocznych finałach mistrzostw Europy, planuje rozegranie w listopadzie dwóch meczów kontrolnych - z Polską i Czechami - poinformowali w sobotę przedstawiciele federacji włoskiej.

Mecz z Polską miałby się odbyć 12 listopada w Warszawie, a spotkanie z Czechami - trzy dni później we Włoszech.

jesli to prawde to...... :D :D :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:20

Właśnie odmówiłem sobie piwka i wrzuciłem do świnki 5zł :D pojade nawet jeśli bedzie w Warszawie! Ale lepiej byłoby na śląskim :? Cóż Listek miałby za daleko :evil:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 01:45

3d_man pisze:

To było wcześniej o czym pisałem - widocznie się dogadali...A co do miejsca - to typowe "myślenie" PZPN-u: po co mecz ma oglądać 50 tysięcy ludzi jak może 15? :evil: Bo na Śląskim musieli by dać tańsze bilety a w stolicy to uwalą znowu pewno 100 złotych za bramę i przyjdą same "garniturki" a nie prawdziwi kibice :evil: :evil: :evil:

No i d.upa blada - nigdzie nie jadę :evil: :evil: :evil: :(

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 08:06

Johnny777 pisze:
3d_man pisze:

To było wcześniej o czym pisałem - widocznie się dogadali...A co do miejsca - to typowe "myślenie" PZPN-u: po co mecz ma oglądać 50 tysięcy ludzi jak może 15? :evil: Bo na Śląskim musieli by dać tańsze bilety a w stolicy to uwalą znowu pewno 100 złotych za bramę i przyjdą same "garniturki" a nie prawdziwi kibice :evil: :evil: :evil:

No i d.upa blada - nigdzie nie jadę :evil: :evil: :evil: :(
Myślenie jak za idioty Wójcika :evil: :evil: :evil:

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 08:29

Tylko zeby chlopaki mocno sie nie skompromitowali...

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 11:43

A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 14:35

BIGGI pisze:A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:
Gratuluję zasobnej kieszeni - ja bym musiał dołożyć drugą stówę na przejazd - a niektórych (ówczesnych) graczy Juve już miałem okazję oglądać na żywo na Śląskim

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 15:00

Johnny777 pisze:
BIGGI pisze:A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:
Gratuluję zasobnej kieszeni - ja bym musiał dołożyć drugą stówę na przejazd - a niektórych (ówczesnych) graczy Juve już miałem okazję oglądać na żywo na Śląskim
Hmm przejazd....no własnie :D chociaż do Wawy nie mam daleko.....a może pożyczyli by mi starzy samochów ? 8) Albo by mnie odwieżli i poczekali :D Jak bedzie pewny ten meczyk to musze coś wykminić, ew. PKS :shock:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2003, 06:50

ja tez moge tyle wyłożyć żeby obejżeć kogoś z włoch, czego sie nie robi dla klubu :D a wogóle to czesto polacy nie grają z Włochami, wic warto pójśc i zobaczyć ich :!:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:08

Jasne ktoś tu wogóle nie myśli
Fryty do Wawy nie ma szans to jest guuuuuuuuuuuuuuupie i tyle :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba że ktoś mi zafunduje :D :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:14

Maggie Del Piero pisze:Jasne ktoś tu wogóle nie myśli
Fryty do Wawy nie ma szans to jest guuuuuuuuuuuuuuupie i tyle :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba że ktoś mi zafunduje :D :D :D :D :D
HEHE tak samo dla mnie głupim pomysłem jest gra na śląskim...bo musiałbym jechac przez całą Polskę wszerz :D

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 23:34

Zobaczymy jak sie z cenami biletów wygłupią bo może sie okazac że taniej do Turynu wyjdzie :( Chciałbym pojechać ale sama podróż sporo wyjdzie wiec jak wyskoczą 200 za bilet to chyba odpuszcze :cry:

ODPOWIEDZ