POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!
- 3d_man
- Juventino
tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
z tego co tam pisza to mecz powinien sie odbyc 12 Listopada w Warszawie
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurde ma być szpil na Śląskim i z Włochami :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:3d_man pisze:tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
z tego co tam pisza to mecz powinien sie odbyc 12 Listopada w Warszawie:evil:
Z Albanią se mogą grać w Warszawie :evil: :evil: :evil: :evil:
Ni rozumiem że jest to najlepszy stadion w Polsce i nie grają na nim jegen wielki szajs :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
Maggie Del Piero pisze:Kurde ma być szpil na Śląskim i z Włochami :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:3d_man pisze:tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
Z Albanią se mogą grać w Warszawie :evil: :evil: :evil: :evil:
Ni rozumiem że jest to najlepszy stadion w Polsce i nie grają na nim jegen wielki szajs :evil:
HHURAAAAAAAAAAAAAAAA JAK W WAWIE TO JADE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mam nadzieje ze jednak dojdzie on do skutku !!!!! 8)
- Wojtom
- Juventino
krązyły pogloski ze zamiast z Włochami zagramy z albanią....... a według portalu lechsport.pl zagramy 12 listopada właśnie z Wlochami !!! oto tekst :
Piłkarska reprezentacja Włoch, która zapewniła sobie prawo gry w przyszłorocznych finałach mistrzostw Europy, planuje rozegranie w listopadzie dwóch meczów kontrolnych - z Polską i Czechami - poinformowali w sobotę przedstawiciele federacji włoskiej.
Mecz z Polską miałby się odbyć 12 listopada w Warszawie, a spotkanie z Czechami - trzy dni później we Włoszech.
jesli to prawde to......

Piłkarska reprezentacja Włoch, która zapewniła sobie prawo gry w przyszłorocznych finałach mistrzostw Europy, planuje rozegranie w listopadzie dwóch meczów kontrolnych - z Polską i Czechami - poinformowali w sobotę przedstawiciele federacji włoskiej.
Mecz z Polską miałby się odbyć 12 listopada w Warszawie, a spotkanie z Czechami - trzy dni później we Włoszech.
jesli to prawde to......

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Johnny777
- Juventino
To było wcześniej o czym pisałem - widocznie się dogadali...A co do miejsca - to typowe "myślenie" PZPN-u: po co mecz ma oglądać 50 tysięcy ludzi jak może 15? :evil: Bo na Śląskim musieli by dać tańsze bilety a w stolicy to uwalą znowu pewno 100 złotych za bramę i przyjdą same "garniturki" a nie prawdziwi kibice :evil: :evil: :evil:3d_man pisze:tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
No i d.upa blada - nigdzie nie jadę :evil: :evil: :evil:

- Rybeq
- Juventino
Myślenie jak za idioty Wójcika :evil: :evil: :evil:Johnny777 pisze:To było wcześniej o czym pisałem - widocznie się dogadali...A co do miejsca - to typowe "myślenie" PZPN-u: po co mecz ma oglądać 50 tysięcy ludzi jak może 15? :evil: Bo na Śląskim musieli by dać tańsze bilety a w stolicy to uwalą znowu pewno 100 złotych za bramę i przyjdą same "garniturki" a nie prawdziwi kibice :evil: :evil: :evil:3d_man pisze:tak ?? to bardzo dziwne bo przed chwila wloska agencja prasowa ansa podala ze mecz z Polakami jest juz praktycznie ustalony i teraz czekaja tylko na potwierdzenie Czechow...Johnny777 pisze:Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:
No i d.upa blada - nigdzie nie jadę :evil: :evil: :evil:
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Tylko zeby chlopaki mocno sie nie skompromitowali...
- Johnny777
- Juventino
Gratuluję zasobnej kieszeni - ja bym musiał dołożyć drugą stówę na przejazd - a niektórych (ówczesnych) graczy Juve już miałem okazję oglądać na żywo na ŚląskimBIGGI pisze:A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Hmm przejazd....no własnieJohnny777 pisze:Gratuluję zasobnej kieszeni - ja bym musiał dołożyć drugą stówę na przejazd - a niektórych (ówczesnych) graczy Juve już miałem okazję oglądać na żywo na ŚląskimBIGGI pisze:A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:

- kouba
- Qualità Juventino
ja tez moge tyle wyłożyć żeby obejżeć kogoś z włoch, czego sie nie robi dla klubuBIGGI pisze:A moge dać i 100 i 200 za bilet ale musze zbaczyć kogoś z Juve (i nie tylko) :!: :!:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jasne ktoś tu wogóle nie myśli
Fryty do Wawy nie ma szans to jest guuuuuuuuuuuuuuupie i tyle :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba że ktoś mi zafunduje

Fryty do Wawy nie ma szans to jest guuuuuuuuuuuuuuupie i tyle :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba że ktoś mi zafunduje

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
HEHE tak samo dla mnie głupim pomysłem jest gra na śląskim...bo musiałbym jechac przez całą Polskę wszerzMaggie Del Piero pisze:Jasne ktoś tu wogóle nie myśli
Chyba że ktoś mi zafunduje![]()
![]()
![]()
![]()