jaka szkoła??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 15:37

azuriana pisze:
Maggie Del Piero pisze:
kouba pisze:a moja jest jedną z najlepszych w katowicach, jadną z najlepszych matematycznych na śląsku i jedną z trzech na śląsku co mają certyfikat jakości ISO2001 :D, czyli opdowiadają standardom europejskiego nauczania :D (większa skromnośc) :D
Tak a'propos to mój wujek uczy tam fizy albo uczył bo on już trochę leciwy jest :D :D Byłam tam raz fajną pracownię fizyczną tam macie chciała bym w takiej pracować choć do tej z polibudy się nie umywa :D
Polibuda is the best no nie???? Chłopacy tacy super i w ogóle.......

A jak już się chwalić to Budownictwo Lądowe i Wodne na Politechnice Wrocławskiej jest najlepsze w Polsce i na 3 miejscu w Europie więc zapiernicz jest usprawiedliwiony ale i tak kocham chodzić na tą uczelnie (szczególnie dla chłopaków :twisted: :twisted: :twisted: Nie Maggie???)
No te............pytanie Polibuda jest super a było by lepiej gdyby nie trza się było uczyć :D :D :D Faceci no niczego sobie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A jak jesteśmy przy chwaleniu się to mój wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki jest jedyny w Polsce :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 15:42

forza_bianconeri pisze:To gratuluje wspaniałej klasy, mam w niej jednego kumpla. Grasz w reprezentacji w noge, siate, ręczną albo w cokolwiek ??
miałem grać, ale skuli tego, że gram już w klubie, to nie gram :D reszte to na privie dokończymy bo się będą czepiać :D

Mariano Italiano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 10:45

UAM Poznań, wydział matematyki i informatyki

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 11:13

9 gim im.sw kr jadwigi w rzeszowie

forza juve forza zks stal rz-ow