jaka szkoła??
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No te............pytanie Polibuda jest super a było by lepiej gdyby nie trza się było uczyćazuriana pisze:Polibuda is the best no nie???? Chłopacy tacy super i w ogóle.......Maggie Del Piero pisze:Tak a'propos to mój wujek uczy tam fizy albo uczył bo on już trochę leciwy jestkouba pisze:a moja jest jedną z najlepszych w katowicach, jadną z najlepszych matematycznych na śląsku i jedną z trzech na śląsku co mają certyfikat jakości ISO2001, czyli opdowiadają standardom europejskiego nauczania
(większa skromnośc)
![]()
Byłam tam raz fajną pracownię fizyczną tam macie chciała bym w takiej pracować choć do tej z polibudy się nie umywa
A jak już się chwalić to Budownictwo Lądowe i Wodne na Politechnice Wrocławskiej jest najlepsze w Polsce i na 3 miejscu w Europie więc zapiernicz jest usprawiedliwiony ale i tak kocham chodzić na tą uczelnie (szczególnie dla chłopaków :twisted: :twisted: :twisted: Nie Maggie???)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kouba
- Qualità Juventino
miałem grać, ale skuli tego, że gram już w klubie, to nie gramforza_bianconeri pisze:To gratuluje wspaniałej klasy, mam w niej jednego kumpla. Grasz w reprezentacji w noge, siate, ręczną albo w cokolwiek ??

- Mariano Italiano
- Juventino
UAM Poznań, wydział matematyki i informatyki
- Łukasz.juventihno
- Juventino
9 gim im.sw kr jadwigi w rzeszowie
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!