za słaba obrona???????
- Hybryd
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:No z obroną jest coś nie tak, jednak LUCIO by się nam bardzo przydał. Przecież Moggi ma w c... kasy to niech go sprowadzi, a jak nie jego to Nestę.
chcialbym ci powiedziec ze Lucio jest juz kupiny do Juve tylko moze przyjsc dopiero po obecnym sezonie
- Johnny777
- Juventino
....albo tu nie ma przecinka, albo ja nie wiem o kogo chodzi...Pedro pisze:przydał by się ktoś dobry :!: :!: NA przykład Carlos Nesta i paru innych :!: :!:

cały czas wydawało mi się że Nesta nosi piekne imię Alessandro...

- Hybryd
- Juventino
Ale moze na drugie ma CarlosJohnny777 pisze:....albo tu nie ma przecinka, albo ja nie wiem o kogo chodzi...Pedro pisze:przydał by się ktoś dobry :!: :!: NA przykład Carlos Nesta i paru innych :!: :!:![]()
![]()
cały czas wydawało mi się że Nesta nosi piekne imię Alessandro...

- DeeJay
- Juventino
Na mecze kwalifikacji MŚ zostało powołanych naszych 4 obrońców.
Pierwszym jest Lagrottaglie! Mimo tych błędów które mu wytykaliśmy nadal posiada duży kredyt zaufania u Trapa.
Drugi: Zambrotta. Obrońca? jak kto woli
Trzeci: już etatowy i najmocniejszy punkt obrony rep. Francji - Thuram
Czwarty: Tudor. Ciągle boryka się z kontuzjami, oby nie nabawił się jakiejś w meczu z Bułgarią.
A więc jak widać chyba nie ma powodów do niepokoju. Obrońcy mają uznanie nie tylko w oczach Lippiego. :-D
Pierwszym jest Lagrottaglie! Mimo tych błędów które mu wytykaliśmy nadal posiada duży kredyt zaufania u Trapa.
Drugi: Zambrotta. Obrońca? jak kto woli

Czwarty: Tudor. Ciągle boryka się z kontuzjami, oby nie nabawił się jakiejś w meczu z Bułgarią.
A więc jak widać chyba nie ma powodów do niepokoju. Obrońcy mają uznanie nie tylko w oczach Lippiego. :-D
- juveluck
- Juventino
O tym ze Legro wcale nie gra tak zle moze tez swiadczyc to ze zostal wybrany do 11 miesiaca przez Pilke Nozna. Nedved zostal najlepszym pilkerzem wrzesnia :-DJuventinho pisze:Na mecze kwalifikacji MŚ zostało powołanych naszych 4 obrońców.
Drugi: Zambrotta. Obrońca? jak kto woli![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak rcja, widizałem nową PN tygodnik i było napisane o Nedvedzie, że jest obecnie w najlepszym pomocnikiem na świeciejuveluck pisze: Nedved zostal najlepszym pilkerzem wrzesnia :-D

A teraz coś gorszego :? Za pechowca miesiąca uznano Del Piero

Oby się mylili :twisted:

- BianconeriFan
- Juventino
Straciliśmy trochę bramek, ale mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej
- juveluck
- Juventino
Nie prawda napisali ze jest najlepszym futbolista na swiecie, nie tlyko pomocnikiem :-DTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tak rcja, widizałem nową PN tygodnik i było napisane o Nedvedzie, że jest obecnie w najlepszym pomocnikiem na świecie :twisted:juveluck pisze: Nedved zostal najlepszym pilkerzem wrzesnia :-D

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- matiso
- Juventino
Obrona od zawsze byla naszym najlepszym punktem no jednak czasem zdazaja sie zle chwile wiec nie robil bym z tego tragedii.Jezeli juz sprowadzac jakiegos obronce to Mexesa,Lucio natomiast nie bedzie zadnym znaczacym wzmocnieniem dla nas.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe możliwe, cytowałem z pamięcijuveluck pisze: Nie prawda napisali ze jest najlepszym futbolista na swiecie, nie tlyko pomocnikiem :-D

- alexxxks
- Juventino
Wiecie, każdej drużynie się może zdażyć!! Prosze nie porównywać obrony Juve do obrony Realu!!! :evil: Tam obrona zawsze jest i była dziurawa!!! Juve ma poprostu "zły dzień", miejmy nadzieje, że to jest chwilowe!!! Jesteśmy przecierz optymistami
!! Wierzymy w swój zespół!! Faktem jest że Legrottaglie jeszcze dobrze nie jest zgrany z obroną, ale to sie napewno zmieni. Uznajmy to jako wypadke przy pracy!! :-D I nic sie nie martwmy!!!!!!!!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)