Reggina Calcio - Juventus Torino
- juveluck
- Juventino
Mecz moze i z druzyna z dolnej polki ale jak kazdy trudny i trzeba sie skoncentrowac. Z takimi rywalami nie mozna tracic punktow. Trzeba wygrac co jednak nie ebdze latwe. Reggina postawi cale swoje umiejetnosci i ambicje wkoncu bedzie grala z mistrzem Wloch i do tego nasze kontuzje. Naprawde bedzie ciezko ale wierze w wygrana(jak zawsze zreszta)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DeeJay
- Juventino
Jednak Juventus nie zagra w napadzie z dwoma napastnikami (Di Vaio i Zalayeta), jak większość z nas przypuszczała. Lippi wystawi do ataku tylko jednego napastnika którym będzie Di Vaio, którego wspierać bedzie Camoranesi oraz Nedved. Zalayeta jest nie długo po kontuzji więc Lippi nie chce ryzykować.
Również trener Juve nie zaryzykuje wpuszczenia Fabrizio Miccoliego od pierwszych minut. Piłkarz ten rozpocznie mecz na ławce i prawdopodobnie wejdzie w drugiej połowie meczu. Lippi zapewnia, że operacja wycięcia wyrostka robaczkowego nie wpłynęła na jego formę.
Trener dodał także, że ma bardzo szeroką kadrę i dzisiaj musi pokazać, że Juventus pod nieobecność 6-7 podstawowych piłkarzy nie straci na jakości.
Ci piłkarze również nie zagrają z Regginą (lecz niektórzy z nich rozpoczną mecz na ławce): Lilian Thuram , Nicola Legrottaglie , Antonio Conte , Gianluca Pessotto , Salvatore Fresi i Ruben Olivera
Również trener Juve nie zaryzykuje wpuszczenia Fabrizio Miccoliego od pierwszych minut. Piłkarz ten rozpocznie mecz na ławce i prawdopodobnie wejdzie w drugiej połowie meczu. Lippi zapewnia, że operacja wycięcia wyrostka robaczkowego nie wpłynęła na jego formę.
Trener dodał także, że ma bardzo szeroką kadrę i dzisiaj musi pokazać, że Juventus pod nieobecność 6-7 podstawowych piłkarzy nie straci na jakości.
Ci piłkarze również nie zagrają z Regginą (lecz niektórzy z nich rozpoczną mecz na ławce): Lilian Thuram , Nicola Legrottaglie , Antonio Conte , Gianluca Pessotto , Salvatore Fresi i Ruben Olivera
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj bedzie bardzo ciężko. Ja od razu wiedziałem, że Zalayeta niezagra od 1 minuty, żaden zawodnik po kontuzji praktycznie niezaczyna meczu od początku. Zagra sam Di Vaio to chyba najrosądniejsze ustawienie. Warto przypomnmieć, że w tamtym sezonie nasze rezerwy nieporadziały sobie na wyjeździe z Regginą ulegając 2-1. Trzeba by zmazać tę plamę. Będzie ciężko bo Reggina to niewygodny rywal. Lecz ja wierzę, że pokażemy, iż u nas niegra tylko Del Piero, Thuram czy Treze lecz na sukces pracuje cały zespół i mimi wilekiego osłabienie łatwo poradzimy sobie z Regginą :twisted:

- Alexxxxx
- Juventino
Szkoda, że zagramy tylko jednym napastnikiem. Mam nadzieje, że Di Vaio sie spisze i wygramy. Tych zawodników napewno bedzie bardzo brak, ale zmiennicy powinni pokazac swój kunszt. Reggina przegra. Juve wygra. Mecz bedzie zacięty. Nadal ubolewam nad brakiem Del Piero.Ach en Dacourt...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli