Juventus - Roma 2-2
- RadeKas
- Juventino
Wiecie czego najbardziej nienawidze??? Jak nasi traca gola w ostatnich minutach meczu :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x. Wczoraj caly wieczor mialem ochote cos za okno wywalic :evil:. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Nienawidze tego.
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
W meczu z Roma nieco zaskoczył mnie wyjsciowy skład.Lippi zdecydował się na ostrożniejsza gre z trzema defensywnymi pomocnikami;Tudorem,Davidsem i Appiahem,który tym razem zagrał na prawej pomocy.Pierwsza połowa podobała mi się,Juventus był drużyną lepszą,nawet po zejściu Del Piero,którego świetnie zastapił strzelec dwóch goli Di Vaio.Jestem zawiedziony postawa Juventusu w drugiej połowie..zamiast walczyć o kolejne bramki Juventus nastawił się na gre defensywną i to sie zemściło.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nieukrywam, że jestem niemiło rozczarowany wynikiem :? Ok remis z silną romą o nie jest zły wynik ale jak się traci gola w 88 min.! :evil: Bosheeee, myślałem, że padnę! Jeszcze na czacie caly czas krakali ,,żebysmy niestracili gola w końcówce'' no i mamy :evil:
Myslałem, że już niebędziemy tracić goli w końcówce ale gdzietam. Bardzo mnie to zdenrwowało, nic gorszego, jeszcze jakby to było na Stadio Olipico jak kolega wspomniał to co innego. Cieszy postawa Di Vaio a załamuje kontuzja Del Piera (chyba miesiąc pauzy!). Paranoja. I do tego, żeby taki zaspół jak JUVE bronił się całą 2 połowę! Śmieszne, tak niemoże być. Po cholerę jest to ofensywne ustawienie? Żeby się bronić?
Następna sprawa...obrona, nieukrywajmy coś jest nie tak, coś zawodzi :? Już w meczu z Empoli było ni tak, kiedy to załatwili nas 1 głupim podaniem tzw. lobem i gol...Z Chievo karny no ok zdarza się, ale z Galatą znów zawodnik kompletnie bez krycia. O wczorajszych golach niepowiem bo niewidziałem ale też podobno farfocle :? Znów Buffon na ratuje mecz, wyją sam na sam Tottiego, a gdzie była obrona :!:
JUVE na dobre i na złe i tak zawsze będę kochać CIĘ :!:
<serducho> Ti Amo JUVENTUS! <serducho>
8)
Następna sprawa...obrona, nieukrywajmy coś jest nie tak, coś zawodzi :? Już w meczu z Empoli było ni tak, kiedy to załatwili nas 1 głupim podaniem tzw. lobem i gol...Z Chievo karny no ok zdarza się, ale z Galatą znów zawodnik kompletnie bez krycia. O wczorajszych golach niepowiem bo niewidziałem ale też podobno farfocle :? Znów Buffon na ratuje mecz, wyją sam na sam Tottiego, a gdzie była obrona :!:

JUVE na dobre i na złe i tak zawsze będę kochać CIĘ :!:
<serducho> Ti Amo JUVENTUS! <serducho>
8)

- juveluck
- Juventino
Jestem zalamany. Zeby dac sobie wydrzec wygrana w ostatnich minutach, do tego zeby nam brame strzelil najwieksze patalach na boisku. co za wstyd. Cos z nasza obrona jest nie teges tracimy zdecydowanie za duzo goli. a ten Zebiny to bylo juz przegiece. Dorzucmy do tego kontuzje Alexa i mamay rozpacz. Przynajmniej ja ja mam. Jedyny dobry aspekt to niezla postawa di Vaio. Ale co z tego jezeli nie potrafilismy nawet wygrac. co za wstyd

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mnich87
- Juventino
Jakieś takie miałem przeczucie, że będzie remis.Ogólnie wynik nie najgorszy, bo czasem Roma miała Juve w szachu, a Totti niezłe miał sytuacje.Cóż nie awsze się wygrywa.
Szkoda tylko Alexa!
Szkoda tylko Alexa!
Now known as DonMenello
- Alexxxxx
- Juventino
Szkoda straconej bramki.Prowadzilismy 2;1. Cóż takie jest życie. Szkoda Alexa
Dacourt niech lepjej..... Dobra nie bede tego pisał. Jak chcecie fajna tapetke napiszcie do mnie. Juve ma kolejny punkt a przy wynikach rywali nie jest to zły wynik.Alexa grał swietnie i kontuzja
Wazny jest kolejny punkt.Zobaczmy jak bedzie dalej.Oby badania powiedziały że to nic groźnego
oby tak było 8) Alex wroć :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
straszna szkoda kurcze sały czas prowadzić i ostatnie minuty. Jest strrrraszny niedosyt. Z drugiej zaś strony remis to nie wtopa....... zaś z 84 strony u siebie :evil: . Źle się dzieje no ale nie płaczemy gramy dalej 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ballack13
- Juventino
ahh
pieprzona farciarska roma takich to ino bić niedojść że nie dostali do zera to jeszcze im sie cufło
teraz rome sie cieszy jak by mistrza mieli
pieprzona farciarska roma takich to ino bić niedojść że nie dostali do zera to jeszcze im sie cufło
teraz rome sie cieszy jak by mistrza mieli
- kouba
- Qualità Juventino
ale najważniejsze jest nieprzegrywać z dobrymi zespołami i nie tracić pkt w meczach ze słabszymi, a tak zrobili właśnie nasi rywale, np. inter, milan i Lazio, a Roma kiedy indziej straci pkt :!: będzie dobrze :-D
- ballack13
- Juventino
kouba sie mylisz mylisz zapomniałeś że roma też jest słaba nie ma dobrych klubów niio ino jeden
tylko juve reszta sie nie liczy
- kouba
- Qualità Juventino
no przecież bez przesady, Roma w tym sezonie jest o wiele silniejsza niż w zeszłym :!: to że jej nie poszło w tamtym to nie znaczy że nie pójdzie w tym sezonie :!: Roma będzie sie liczyć w walce o mistrzostwoballack13 pisze:kouba sie mylisz mylisz zapomniałeś że roma też jest słaba nie ma dobrych klubów niio ino jeden