Serie A 14/15 (28): JUVENTUS 1-0 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 18:59

@ozi, masz w pierwszym poście listę kanałów nadających ten mecz na żywo... przeszukaj posiadane kanały i sprawdź czy masz któryś z nich. Oraz poproś boga futbolu o to by transmisja nie była kodowana :prochno:
Szczerze, wolę go oglądać niż Ferdka.
Nie wiemy tylko czy w obecnej formie Matri nie jest bardziej spróchniały od LL. Z BVB kiepsko go ocenić, w zasadzie zapamiętałem tylko jeden jego kontakt z piłką, kiedy podczas wyprowadzania kontry obrońca bez problemu mu odebrał piłkę.

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 00:12

koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 11:03

PrzemasJuve pisze:koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa
Padoin i Ogbonna w zupełności wystarczą na Genoę.

Dla mnie minusem tej konfiguracji będzie Llorente. Nie wiem, w ciemno czuję, że lepiej spisałby się Matri :P

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 11:08

mateelv pisze:
PrzemasJuve pisze:koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa
Padoin i Ogbonna w zupełności wystarczą na Genoę.

Dla mnie minusem tej konfiguracji będzie Llorente. Nie wiem, w ciemno czuję, że lepiej spisałby się Matri :P
Macie jakieś info, że tak będzie, czy to tylko czcze błagania?

Tevez niech szybko strzela i schodzi odpocząć.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 11:33

Jeśli Llorente ma grać, to Pepe na lewej musi być. Jako jedyny z bocznych potrafi dośrodkować

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 11:44

TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.

Zapewne takim składem wybiegniemy, TJ się nie myli w kwestii przewidywania składu.

JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:15

Kurcze Ogbonna powinien zagrać w obronie, a Marchisio powinien odocząć.
I wtedy tak jak ktoś gdzieś wcześniej sugerował Vidal w środku, po bokach Pereyra i Padoin, a zprzodu Pepe - Llorenta i... właśnie kogo tam na lewe skrzydło wtedy wrzucić? Fajnie by było, gdyby Coman już był cały i zdrowy, ale nie wiem jak z nim jest ;/ Szkoda Teveza. Po tylu meczach powinni Ci najważniejsi dostać chwile rpzerwy, bo i tak zaraz rozjadą się na reprezentacje i wrócą skatowani xd

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:21

Mehehehe pisze:TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.

Zapewne takim składem wybiegniemy, TJ się nie myli w kwestii przewidywania składu.

Dragon pisze:Wypada Marchiso- grypa, czy lekarze kontrolują tą epidemię?
To jak to wreszcie jest z tym Marchisio, postawili już go na nogi czy po prostu nie był chory?

Co do meczu to nie chcę typować żadnego wyniku, po prostu jeśli naszym naprawdę będzie zależało na wygranej to wygrają ten mecz, a jeśli nie to padnie inny wynik jak zwycięstwo. Wszystko będzie zależeć jak podejdą do tego meczu.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:34

zbysioJuve pisze:
Mehehehe pisze:TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.

Dragon pisze:Wypada Marchiso- grypa, czy lekarze kontrolują tą epidemię?
To jak to wreszcie jest z tym Marchisio, postawili już go na nogi czy po prostu nie był chory?
Marchisio sta bene - 11.35.

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:40

@ Mehehehe
No tak gazzetta też go dziś awizuje, czyli wszystko z nim w porządku. A jedyna różnica co do twojego awizowanego składu z TJ jest taka, że Ogbonna na środku obrony zamiast Bonucciego.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:42

Nie wiem czemu Allegri daje tak mało szans na grę Ogbonnie. To jak prezentuje się nasz murzynek w obronie to niebo a ziemia w porównaniu do poprzedniego sezonu. Popełniający głupie błędy Chiellini to dla Maxia żaden problem.

andylono

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 12:58

Sky przewiduje taki skład na dzisiejszy mecz
Obrazek

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 13:45

Wolałbym Matriego zamiast tego kołka albo Comana. Nie ma co - wygrać i zapomnieć. Mam nadzieje, że po tej kolejce będziemy musieli utrzymywać przewagę przed - Lazio :wink:

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 13:56

Padout/Vidal/Licht - kandydaci na żółtko. Tevez to score anytime. Tak bym stawioł.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 14:09

Shadow Marshall pisze:Nie wiem czemu Allegri daje tak mało szans na grę Ogbonnie. To jak prezentuje się nasz murzynek w obronie to niebo a ziemia w porównaniu do poprzedniego sezonu. Popełniający głupie błędy Chiellini to dla Maxia żaden problem.
Tylko,że Ogbonna także błędy lubi popełniać, nie jest tak,ze tylko Chiellini wali babole, zresztą ostatnie mecze poza upadkiem z BvB, dość pechowym to jest jeden z lepszych okresów Giorgio w ostatnich latach, w rewanżu z BvB czyścił wszystko. Nie widzę sensu by sadzać na ławce Giorgio po chyba najlepszym jego meczu od lat kosztem często przestraszonego Ogbonny.
Ogbonna powinien być latem odpalonym, wg mnie nie dał zbyt dużo sygnałów,że mógłby pełnić ważniejszą rolę niż 4 środkowego obrońcy a to trochę mało jak na gracza za 13 baniek. W jego miejsce Rugani i czwórka Bonu,Chiellini,Barzagli,Rugani byłaby super:)

Zablokowany