Serie A 14/15 (28): JUVENTUS 1-0 Genoa
- MCL
- Juventino
@ozi, masz w pierwszym poście listę kanałów nadających ten mecz na żywo... przeszukaj posiadane kanały i sprawdź czy masz któryś z nich. Oraz poproś boga futbolu o to by transmisja nie była kodowana

Nie wiemy tylko czy w obecnej formie Matri nie jest bardziej spróchniały od LL. Z BVB kiepsko go ocenić, w zasadzie zapamiętałem tylko jeden jego kontakt z piłką, kiedy podczas wyprowadzania kontry obrońca bez problemu mu odebrał piłkę.Szczerze, wolę go oglądać niż Ferdka.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- PrzemasJuve
- Juventino
koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Padoin i Ogbonna w zupełności wystarczą na Genoę.PrzemasJuve pisze:koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa
Dla mnie minusem tej konfiguracji będzie Llorente. Nie wiem, w ciemno czuję, że lepiej spisałby się Matri

- Kamex22
- Juventino
Macie jakieś info, że tak będzie, czy to tylko czcze błagania?mateelv pisze:Padoin i Ogbonna w zupełności wystarczą na Genoę.PrzemasJuve pisze:koniec marzeń, na Genoe 3-5-2 z możliwym Padoinem na lewym wingbacku, Ogbonną w obronie i LL w ataku...lipa
Dla mnie minusem tej konfiguracji będzie Llorente. Nie wiem, w ciemno czuję, że lepiej spisałby się Matri
Tevez niech szybko strzela i schodzi odpocząć.
- annihilator1988
- Juventino
Jeśli Llorente ma grać, to Pepe na lewej musi być. Jako jedyny z bocznych potrafi dośrodkować
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.
Zapewne takim składem wybiegniemy, TJ się nie myli w kwestii przewidywania składu.
Zapewne takim składem wybiegniemy, TJ się nie myli w kwestii przewidywania składu.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Kurcze Ogbonna powinien zagrać w obronie, a Marchisio powinien odocząć.
I wtedy tak jak ktoś gdzieś wcześniej sugerował Vidal w środku, po bokach Pereyra i Padoin, a zprzodu Pepe - Llorenta i... właśnie kogo tam na lewe skrzydło wtedy wrzucić? Fajnie by było, gdyby Coman już był cały i zdrowy, ale nie wiem jak z nim jest ;/ Szkoda Teveza. Po tylu meczach powinni Ci najważniejsi dostać chwile rpzerwy, bo i tak zaraz rozjadą się na reprezentacje i wrócą skatowani xd
I wtedy tak jak ktoś gdzieś wcześniej sugerował Vidal w środku, po bokach Pereyra i Padoin, a zprzodu Pepe - Llorenta i... właśnie kogo tam na lewe skrzydło wtedy wrzucić? Fajnie by było, gdyby Coman już był cały i zdrowy, ale nie wiem jak z nim jest ;/ Szkoda Teveza. Po tylu meczach powinni Ci najważniejsi dostać chwile rpzerwy, bo i tak zaraz rozjadą się na reprezentacje i wrócą skatowani xd
- zbysioJuve
- Juventino
Mehehehe pisze:TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.
To jak to wreszcie jest z tym Marchisio, postawili już go na nogi czy po prostu nie był chory?Dragon pisze:Wypada Marchiso- grypa, czy lekarze kontrolują tą epidemię?
Co do meczu to nie chcę typować żadnego wyniku, po prostu jeśli naszym naprawdę będzie zależało na wygranej to wygrają ten mecz, a jeśli nie to padnie inny wynik jak zwycięstwo. Wszystko będzie zależeć jak podejdą do tego meczu.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Marchisio sta bene - 11.35.zbysioJuve pisze:Mehehehe pisze:TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.
To jak to wreszcie jest z tym Marchisio, postawili już go na nogi czy po prostu nie był chory?Dragon pisze:Wypada Marchiso- grypa, czy lekarze kontrolują tą epidemię?
- zbysioJuve
- Juventino
@ Mehehehe
No tak gazzetta też go dziś awizuje, czyli wszystko z nim w porządku. A jedyna różnica co do twojego awizowanego składu z TJ jest taka, że Ogbonna na środku obrony zamiast Bonucciego.
No tak gazzetta też go dziś awizuje, czyli wszystko z nim w porządku. A jedyna różnica co do twojego awizowanego składu z TJ jest taka, że Ogbonna na środku obrony zamiast Bonucciego.
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie wiem czemu Allegri daje tak mało szans na grę Ogbonnie. To jak prezentuje się nasz murzynek w obronie to niebo a ziemia w porównaniu do poprzedniego sezonu. Popełniający głupie błędy Chiellini to dla Maxia żaden problem.
- Shadow Marshall
- Juventino
Wolałbym Matriego zamiast tego kołka albo Comana. Nie ma co - wygrać i zapomnieć. Mam nadzieje, że po tej kolejce będziemy musieli utrzymywać przewagę przed - Lazio 
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Padout/Vidal/Licht - kandydaci na żółtko. Tevez to score anytime. Tak bym stawioł.Mehehehe pisze:TJ: Gigi-Kielon,Bonuc,Barza-Padout,Pereyra,Markiz,Vidal,Lichy:(-Tevez,Ferdek.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tylko,że Ogbonna także błędy lubi popełniać, nie jest tak,ze tylko Chiellini wali babole, zresztą ostatnie mecze poza upadkiem z BvB, dość pechowym to jest jeden z lepszych okresów Giorgio w ostatnich latach, w rewanżu z BvB czyścił wszystko. Nie widzę sensu by sadzać na ławce Giorgio po chyba najlepszym jego meczu od lat kosztem często przestraszonego Ogbonny.Shadow Marshall pisze:Nie wiem czemu Allegri daje tak mało szans na grę Ogbonnie. To jak prezentuje się nasz murzynek w obronie to niebo a ziemia w porównaniu do poprzedniego sezonu. Popełniający głupie błędy Chiellini to dla Maxia żaden problem.
Ogbonna powinien być latem odpalonym, wg mnie nie dał zbyt dużo sygnałów,że mógłby pełnić ważniejszą rolę niż 4 środkowego obrońcy a to trochę mało jak na gracza za 13 baniek. W jego miejsce Rugani i czwórka Bonu,Chiellini,Barzagli,Rugani byłaby super:)