Serie A 13/14 (21): Lazio 1-1 JUVENTUS
- wojczech7
- Juventino
Ależ głupi jest ten przepis... Sędzia niestety nie mógł postąpić inaczej.
Mimo wszystko myślę, że co najmniej remis ugramy.
Mimo wszystko myślę, że co najmniej remis ugramy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
2 mecze na olimpico, 2 strzaly z czego jeden celny, CO TO MA BYĆ. Pomine brak formy ale brak motywacji az sie rzuca w oczy. Trzeba znowu przegrac zeby sie obudzic ?

- mibor
- Juventino
Sraka-padaka, od samego początku gramy słabiutko.
Karny należał się, nie wiem jak cała sytuacja ma się do nowego zarzadzenia Fify odnośnie karania za faule w polu karnym i czerwonej kartce.
Nasza pomoc nie istnieje, Fernando powinien to włożyć
Remis będzie przy obecnej grze sukcesem
Karny należał się, nie wiem jak cała sytuacja ma się do nowego zarzadzenia Fify odnośnie karania za faule w polu karnym i czerwonej kartce.
Nasza pomoc nie istnieje, Fernando powinien to włożyć

Remis będzie przy obecnej grze sukcesem
Juve, storia di un grande amore
- annihilator1988
- Juventino
Conte pewnie postawi wszystko na jedną kartę i zagra z Pirlo, ściągając Barzagliego. Nie chcę nic mówić, ale przed Juve kolejka ciężkich spotkań.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- stahoo
- Juventino
Gramy wielkie G. Nie ma pomysłu, zaangazowania, dokładności.
Ale winny jest przepis, mówiący, że gdy napastnik mija bramkarza, idzie na pusta bramkę, a tamten go tnie, to dostaje czerwo.

edit.
szczypek, mądrze mówisz.
Ale winny jest przepis, mówiący, że gdy napastnik mija bramkarza, idzie na pusta bramkę, a tamten go tnie, to dostaje czerwo.

edit.
szczypek, mądrze mówisz.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 21:38 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak Gigiego lubię i szanuję, tak dziś muszę stwierdzić że zawalił nam mecz.
Zdecydowanie jest to najgorszy mecz po za violą tego sezonu w serie a.
Gramy w osłabieniu, nie potrafimy nic zdziałać, faszyści murują dostęp do bramki.
Ehh, póki co pierwsza połowa zepsuła mi cały mój dzień.
Zdecydowanie jest to najgorszy mecz po za violą tego sezonu w serie a.
Gramy w osłabieniu, nie potrafimy nic zdziałać, faszyści murują dostęp do bramki.
Ehh, póki co pierwsza połowa zepsuła mi cały mój dzień.
- mnowo
- Qualità Juventino
Cabrini_idol pisze:Jakoś tak dziwnie straciłem podniecenie meczami, które mi towarzyszyly od dobrych 2 lat, LM przegrana , CI przegrany, scudetto nie zagrożone(mimo wszystko), ok kilka lat temu mecze z LAzio czy Interem albo Milanem podnosily cisnienie, były jakieś obawy, lekki niepokj. Dzisiaj wiem, ze jeśli Juve wrzuci chocby na jedną połowe swój wyższy bieg to owe spotkanie bez żadnych ,,ale'' wygra. Nudyyyy....
No, to dzisiaj specjalnie dla CiebieCabrini_idol pisze:2 mecze na olimpico, 2 strzaly z czego jeden celny, CO TO MA BYĆ. Pomine brak formy ale brak motywacji az sie rzuca w oczy. Trzeba znowu przegrac zeby sie obudzic ?

Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 21:38 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Słaby mecz Juve, Lazio nie lepsze no ale jedna akcja może zdecydować. Przy bramce bodajże zawalił Ogbonna? Lazio pomimo przewagi jednego gracz wcale nie gra lepiej i myśle że remis jest dziś do osiągnięcia(moze nawet 3pkt). Myśle że Pirlo przydałby się w takie sytuacji na boisku.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
szczypek pisze:Dzień Teveza, panie i panowie. Wrócę po meczu, żeby to zacytować i powiedzieć, że znów miałem rację. Pozdro.
Spokojnie panowie, fajnie ustawił ich Conte, chociaż dziwię się, że sciągnął Asę, a nie Ogbonnę. Będzie dobrze, Quags za Jorente i będzie wygrana. Chociaż myślę, że Quag wejdzie za Markiza/Pogbę. Pirlo dziś nie zobaczymy.