Pre-season sparing (17.07.13): Rap. Valle d'Aosta 0-7 JUVE
- pumex
- Juventino
Wniosków dotyczących gry i systemu w przyszłości wyciągnąć nie można, ale już po 20-tu minutach można zanotować jakieś spostrzeżenia. Np. schemat gry cofniętego napastnika, przynajmniej dziś, nie zmienił się w stosunku do tego, co widzieliśmy w poprzednim sezonie. Mimo, iż gra Tevez a nie Vucinic, to już dwa razy widzieliśmy słynne przepuszczenie piłki pomiędzy nogami na ślepo. Ponadto, nasza nowa '10-tka' gra często tyłem do bramki i dośrodkowań od wingerów jest jakby więcej, ale to normalne, gdy na snajperze jest Llorente.szczypek pisze:PRZYPOMINAM, że to tylko sparing i wyciąganie po tym meczu jakichkolwiek wniosków nie ma najmniejszego sensu. Na wszelki wypadek.
PS. nie wiem, skąd zdziwienie opaską Cegły. Toż już od dobrych 2 sezonów Kuczer na sparingach ma z nią styczność

- Alex_10
- Juventino
Motta jaka wrzutka, zostawiamy go

Hahaha teraz to już musimy go kupić. Szarpie z tą 16 na plecach niczym Camor z najlepszych czasów. :lol:

Hahaha teraz to już musimy go kupić. Szarpie z tą 16 na plecach niczym Camor z najlepszych czasów. :lol:
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 17:34 przez Alex_10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Marco Motta :rotfl:

- tabo89
- Juventino
- pumex
- Juventino
Llorente ma kawał techniki jak na swój wzrost, a jego rajd przez pół boiska przy bramce Teveza - fajny
Rossi raczej nie daje rady na pozycji Pirlo, częściej Ogbonna rozgrywa niż młodzik.
Cóż, trochę nudy, ale to normalne na popołudniowym pikniku.

Rossi raczej nie daje rady na pozycji Pirlo, częściej Ogbonna rozgrywa niż młodzik.
Cóż, trochę nudy, ale to normalne na popołudniowym pikniku.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Pytanie takie - czemu Bonucci gra z numerem 45?

Dobry link, mecze też tu będą w przyszłym sezonie? Nawet na moim necie z poczty polskiej śmiga bez zarzutówdaroo89 pisze:E: tutaj śmiga całkiem nieźle: http://aliez.tv/live/juventus_tv_10118/

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 17:56 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak dla mnie, to tego typu sparingi traktuję jak te wewnętrzne gierki podczas treningów (nawet Motta może tutaj zabłyszczeć). Fajnie jest móc zobaczyć Teveza i Lloretne w akcji, ale pierwszym, prawdziwym testem dla nich będzie Superpuchar Włoch.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mecz piknikowo-Januszowy, ale kilka ciekawych akcji oglądaliśmy.
Kapitalna asysta Llorente (dobrze wiedzieć, że ten człowiek potrafi nie tylko wykańczać akcje, świetne opanowanie piłki w kilku sytuacjach, fajna technika i rozegranie), bardzo ładna bramka Teveza.
Ogbonna nie miał wiele do roboty, ale mam wrażenie, że ten człowiek emanuje wręcz spokojem i opanowaniem.
Kapitalna asysta Llorente (dobrze wiedzieć, że ten człowiek potrafi nie tylko wykańczać akcje, świetne opanowanie piłki w kilku sytuacjach, fajna technika i rozegranie), bardzo ładna bramka Teveza.
Ogbonna nie miał wiele do roboty, ale mam wrażenie, że ten człowiek emanuje wręcz spokojem i opanowaniem.

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 17:58 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
To nie on? O w mordę, a z twarzy taki podobny z daleka :shock:Marat87 pisze:Kto?Kimi pisze:Pytanie takie - czemu Bonucci gra z numerem 45?
E: Teraz spojrzałem w skład i wychodzi na to, że to Pol Garcia Tena albo Rossi.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 17:58 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.