Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2011, 23:39

Vimes pisze:
zagroo pisze:Ja mam takie pytanko, byłem na wczasach i nie miałem jak przeglądać JP ale teraz patrze na składy z meczów sparingowych i nigdzie nie widze Fabia Quagliarelli, on ma jakąś kontuzje czy co? :roll:
Quagliarella dostał w kolano w meczu z Chivas i teraz postanowili chyba chuchać na zimne.
Akurat to uważam za dobry ruch. Nie ma co go pchać na siłę, tylko po to żeby zwiększyć szansę na odnowienie (jakby nie było poważnej) kontuzji...

PS. W ogóle to nie zdziwię się jeśli zobaczę jutro Vidala na lewym skrzydle bo Conte będzie chciał go tam sprawdzić (tym bardziej po tych informacjach o chęci ściągnięcia kolejnego środkowego pomocnika - Carlos Eduardo, MAscherano). Chyba że te pomysły sprowadzenia kolejnego środkowego prowadzą do zmiany koncepcji na 4-3-3. Wydaje się że przy tych zawodnikach którymi dysponujemy takie ustawienie jest najbardziej rozsądne...

ObrazekObrazekObrazek
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 00:25

No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie :angry: Barca bedaca jeszcze w 1/4 w wakacyjnej formie na lajcie ogrywa spiety Real Maryt. A gdzie jest Juventus? W czarnej (_,_)

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 00:27

Jacky pisze: Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie :angry:
Obrazek
Podobno niezłe, daj znać jak spróbujesz.

Jeśli jutro po raz kolejny odwalimy bardachę, żarty się skończą.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 01:08

Jacky pisze:No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie :angry: Barca bedaca jeszcze w 1/4 w wakacyjnej formie na lajcie ogrywa spiety Real Maryt. A gdzie jest Juventus? W czarnej (_,_)
W biało czarnej!

Czuje że będziemy mile zaskoczeni po jutrzejszych meczach.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 01:10

Jutro wygramy :smile: , bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 01:15

Elo Vidal:) pisze:Jutro wygramy :smile: , bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.
Myślę, że nawet te okoliczności nie pozwolą nam wygrać jutro. Zresztą, to i tak nic nie znaczący turniej, ja chciał bym zobaczyć jakiś progres w naszej grze.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 01:18

Elo Vidal:) pisze:Jutro wygramy :smile: , bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.

Ja myślę... Dziś jechałem z kuzynem jego samochodem, a że wielki fan interu to katował mnie ich hymnem... Tfeh! Mam nadzieję, że jutro przytrę mu nosa ;)

PS. Będzie mecz na Al-Jazeera Sport? Bo niestety nie mogłem takiego info znaleźć (w pierwszym poście nie jest wymieniony, ale ten program zwykle pokazuje zmagania Juve)

Pałlo3

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 09:14

Czemu w Milanie nie będzie Mexesa?
Mexes leczy kontuzję kolana ( której nabawił się bodaj w meczu Romy z Juve) i wróci na przełomie września i października.

FORZA MILAN!
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 12:27

A De Silvestro wypadł już z planów trenera?

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 14:12

Jacky pisze:No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Mhm, ciekawe skąd Ty to wszystko wiesz.
Jeśli stanie się tak jak piszesz to dla mnie to powodem do śmiechu nie będzie, może dla Ciebie.
Skończcie już ten lament, niektórzy widzę po kilku sparingach wiedzą wszystko :doh: a tak naprawdę pierwszy poważniejszy sprawdzian czeka nas dopiero dzisiaj.

#AllegriOut
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 15:01

Mam dwa życzenia na dzisiejszy wieczór:
1) Bez kontuzji
2) Pasquato gra dobrze i przekonuje Conte do siebie, co oznacza rezygnację z ochłapów typu Cerci czy Giaccherini.

Obrazek
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 15:53

Tak, przy okazji, pełna rozpiska numeracji kanału OSI na poszczególnych platformach:

Kanał Orange sport info jest także dostępny w ofertach:
- IPTV i SAT Telekomunikacji Polskiej na kanale 5
- Cyfry + na kanale 108
- Polsatu Cyfrowego na pozycji 20
- platformy "n" na pozycji 68.

Ze strony Orange.

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 16:07

SLASH! \m/ :D

Też liczę, że Pasquato będzie się dobrze prezentował i zostanie z nami na ten sezon.

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 16:20

preclix pisze: - platformy "n" na pozycji 68.
Na ence kanał 120.

Obrazek
cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2011, 19:44

mnowo pisze:Tak na marginesie - kto ma C+, znajdzie Orange Sport Info na kanale 108.
wielkie dzieki :D mniam ;D

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Zablokowany