Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE
- @Maras@
- Juventino
Akurat to uważam za dobry ruch. Nie ma co go pchać na siłę, tylko po to żeby zwiększyć szansę na odnowienie (jakby nie było poważnej) kontuzji...Vimes pisze:Quagliarella dostał w kolano w meczu z Chivas i teraz postanowili chyba chuchać na zimne.zagroo pisze:Ja mam takie pytanko, byłem na wczasach i nie miałem jak przeglądać JP ale teraz patrze na składy z meczów sparingowych i nigdzie nie widze Fabia Quagliarelli, on ma jakąś kontuzje czy co? :roll:
PS. W ogóle to nie zdziwię się jeśli zobaczę jutro Vidala na lewym skrzydle bo Conte będzie chciał go tam sprawdzić (tym bardziej po tych informacjach o chęci ściągnięcia kolejnego środkowego pomocnika - Carlos Eduardo, MAscherano). Chyba że te pomysły sprowadzenia kolejnego środkowego prowadzą do zmiany koncepcji na 4-3-3. Wydaje się że przy tych zawodnikach którymi dysponujemy takie ustawienie jest najbardziej rozsądne...

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie
Barca bedaca jeszcze w 1/4 w wakacyjnej formie na lajcie ogrywa spiety Real Maryt. A gdzie jest Juventus? W czarnej (_,_)
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Lypsky
- Juventino
Jacky pisze: Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubie

Podobno niezłe, daj znać jak spróbujesz.
Jeśli jutro po raz kolejny odwalimy bardachę, żarty się skończą.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
W biało czarnej!Jacky pisze:No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubieBarca bedaca jeszcze w 1/4 w wakacyjnej formie na lajcie ogrywa spiety Real Maryt. A gdzie jest Juventus? W czarnej (_,_)
Czuje że będziemy mile zaskoczeni po jutrzejszych meczach.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jutro wygramy
, bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.
Myślę, że nawet te okoliczności nie pozwolą nam wygrać jutro. Zresztą, to i tak nic nie znaczący turniej, ja chciał bym zobaczyć jakiś progres w naszej grze.Elo Vidal:) pisze:Jutro wygramy, bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Kamex22
- Juventino
Elo Vidal:) pisze:Jutro wygramy, bo Inter bez Eto'o i Maicona, a Milan gra rezerwami. Chyba chcą nam ułatwić wygraną jedynego do wygrania trofeum w tym sezonie :roll:. Bo też mi się coraz mniej widzi to Juve Conte. Jeden wielki chaos.
Ja myślę... Dziś jechałem z kuzynem jego samochodem, a że wielki fan interu to katował mnie ich hymnem... Tfeh! Mam nadzieję, że jutro przytrę mu nosa

PS. Będzie mecz na Al-Jazeera Sport? Bo niestety nie mogłem takiego info znaleźć (w pierwszym poście nie jest wymieniony, ale ten program zwykle pokazuje zmagania Juve)
- jarmel
- Redaktor
Mhm, ciekawe skąd Ty to wszystko wiesz.Jacky pisze:No to sie jutro pośmiejem :-D jak bedziemy konać męki ze zdziesiatkowanym Milanem i dostaniemy łomot od anty-wloskiego Interu.
Juz naprawde dostaje biegunki na widok tego, co sie wyprawia w tym bialo-czarnym klubieBarca bedaca jeszcze w 1/4 w wakacyjnej formie na lajcie ogrywa spiety Real Maryt. A gdzie jest Juventus? W czarnej (_,_)
Jeśli stanie się tak jak piszesz to dla mnie to powodem do śmiechu nie będzie, może dla Ciebie.
Skończcie już ten lament, niektórzy widzę po kilku sparingach wiedzą wszystko :doh: a tak naprawdę pierwszy poważniejszy sprawdzian czeka nas dopiero dzisiaj.
#AllegriOut
- preclix
- Juventino
Tak, przy okazji, pełna rozpiska numeracji kanału OSI na poszczególnych platformach:
Kanał Orange sport info jest także dostępny w ofertach:
- IPTV i SAT Telekomunikacji Polskiej na kanale 5
- Cyfry + na kanale 108
- Polsatu Cyfrowego na pozycji 20
- platformy "n" na pozycji 68.
Ze strony Orange.
Kanał Orange sport info jest także dostępny w ofertach:
- IPTV i SAT Telekomunikacji Polskiej na kanale 5
- Cyfry + na kanale 108
- Polsatu Cyfrowego na pozycji 20
- platformy "n" na pozycji 68.
Ze strony Orange.