Bardzo śmieszny temat. Przeczytajcie:))))
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Agnieszka powiem Ci tak: mistrzostwa obojetnie jakie nie zaleza jedynie od stadionow i poziomu sportowego ale od ustroju(w Ukrainie i Bialorusi ustroj mozna nazwac dyktatura :evil: ) samych wladz,komunikacji(drogi przedewszystkim i dojazd)hotele oraz sama w sobie turystyczna atrakcyjnosc panstwa i wiele wiele innych.A jesli chodzi o wodke to ja akurat jak se walne troche procentow to owszem jestem bardzo energiczny ale nigdy nie jestem agresywny tylko spiewam ,tancze i jak reszta ekipy glupio gadam 

- Peja48
- Juventino
buhahahahha u nas w Bochnia na Uzborni w lesie jest zarypiste boisko są tam drzewa jedna bramka metalowa druga z drzewa na boisku znajduje się około 15 drzew mecze tylko mogą być rozgrywane o 21:30 w tedy jest tak ciemno że zboczeńcy w kszakach mogą oglądać ten mecz dla mniej zainteresowanych obok boiska jest boisko do kosza z tym że na jednym koszu nie ma obręczy! 200 metrów od boiska jest SkatePark można pojeżdzić na desce lub rolkach gdyby komuś kiszki marsza grały poza laskiem 200 metrów jest a nawet są 2 sklepy spożywcze serdecznie zapraszam <=========Zapraszam Bochnia
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- bleblok
- Juventino
A mnie nie dziwi ten pomysł Listkiewicza ponieważ musi on cos wykombinować żeby moc marzyć o wygraniu następnych wyborów na prezesa PZPNu. Bo pomyślcie w które słowa Listkiewicza prędzej byście uwierzyli: "przestanę kraść, zwolnię wszystkich niekompetentnych kumpli, zatrudnię dobrego selekcjonera, zbawię nasza piłkę" czy "zrobię mistrzostwa europy".
- daj5stuff
- Juventino
2012?? Czy my tego dozyjemy
Zartuje. Chyba i tak nic z tego. Zakopane tez kiedys ubiegalo sie o organizacje Igrzysk Olimpijskich i zostalo odrzucone wlasnie z powodu problemow komunikacyjnych. Nasze drogi sa fatalne i dopoki nic z tym nie zrobimy to mozemy zapomniec o organizacji Misrzost Swiata, Europy, Igrzysk Olimpijskich itp.
:( :evil:

- Reggie
- Juventino
To wspaniały pomysł, stadiony lekko wyremontujemy: jeśli będzie za mało miejsc dostawimy krzesła, jeśli oświetlenie za słabe wszystkim kibicom damy latarki (mecz Polska-Niemcy akcja Balacka speaker stadionu wydaje komende i kibice gaszą latarki :lol: i jest ciemno jak w ... nosie)
Ale będą jaja
Ale będą jaja

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli