BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2009, 20:05

Judzio pisze:ale my z wódki sobie zupę gotujemy :D
razem z kiełbasą, wtedy jest najlepsza :D
co do grania, jeśli sie kołujemy to może meczyk z jakimiś cieniasami ? :P
panowie, ogarnijmy się. można chyba odpisać czy pasuje czy nie, prawda? proponuję środę, 18.00, tam gdzie ostatnio. pasi?

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 17:23

Mi środa pasuje oby pogoda dopisała.(mam nadzieje że tym razem odzew będzie większy)

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 17:26

jutro o 18:00 tam gdzie wtedy

będę

wezmę koszulki Wam, a Wy mi kaske, po 30 zł :P

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2009, 20:44

piter_b pisze: A po drugie to wódke pije się zimną :) nie trzeba jej podgrzewać :)
Piter kto jak kto ale my tu spod ruskiej granicy dobrze wiemy jak się czystą pije :prochno:

Co do grania mnie nie będzie jutro niestety. Ale mamy już opanowane stałe fragmęty i rzuty z autu na wysokości pola karnego :D

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2009, 16:44

Ja wracam z jeziorka w niedzielę lub środę.

Gramy tak jak umawialiśmy się we środę u białasa gdzieś tam tak ? O godz. 18:00.
Gorn masz być :D napiszcie jak coś dla Magika bo on był chętny i spytacje tam nie wiem jeszcze kogo, gila np. czy cuś i może sie uda jakiś meczyk pyknąć.

I alkohol w dzień wyjazdu kupujemy, jak coś się zmieni dawajcie znać, ciao

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2009, 19:50

Ja w środę odpadam mi tylko pasuje albo ten weekend albo wtorek .

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2009, 15:49

Jakby powiedzieć na mecz pewnie się nie ustawimy (albo beze mnie). Więc trzeba się już jakoś umówić z wyjazdem.
1. Ile ci gorn kasy za gaz szykować?
2. O której i gdzie się spotkamy jeśli tak jak ustalaliśmy zajeżdżamy po prowiant :-D przed wyjazdem to albo na miejscu pod jakimś marketem albo gdzieś w centrum. Rozmawiałem ze znajomym który twierdzi że najlepiej będzie nam wyjechać kolo 9 tak żeby ominąć korki w Warszawie więc można wcześniej się umówić i do jakiegoś marketu po 8 skoczyć.
3. I jaką składkę na % robimy? Czy ustalimy na miejscu?
Najlepiej żeby się jak najszybciej wypowiedzieć i coś ustalić może byc tez przez gg choć gorn rzadko na nie zagląda.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2009, 18:53

Panowie jeśli odpowiada dzień jutrzejszy na granie (ja prawdopodobnie we środę i czwartek odpadam), to zapraszam na Wygodę, przeciwnik zapewne jakiś się znajdzie. boisko jest przy ulicy Kluka (szkoła podstawowa nr 52 chyba). dojazd autobusem nr 18. wysiadacie na przystanku Chełmońskiego/Rubinowicza, cofacie się 100 metrów i skręcacie w lewo w ulicę Kluka. przejdziecie 50 metrów i będzie widać szkołę po lewej stronie. jakby ktoś był chętny, to dajcie mi znać na komórkę, bo dzisiaj i jutro już dostępu do neta nie będę miał. proponuję godzinę 18.30. sprawę zlotu dogadamy na miejscu. pozdro.

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 07:48

Ja jestem chetny jak cos. Jak mozecie to niech ktos do mnie zadzwoni jak bedzie granie, bo nie mam wyswietlacza w telefonie wiec moge tylko odbierac rozmowy

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2009, 17:39

Dobra czas wrócić do nabijania postów :D . A więc tak wszystko na to wskazuje iż w 1 weekend serie A canal plus pokaże mecz Genoa - Roma więc spotkanie w pubie odpada, jedyna możliwość to oglądanie na necie u kogoś. Należy tylko liczyć że mecz z Romą już w tv będzie i zainaugurujemy wspólnie nowy sezon w escapadzie.
P.S Moglibyśmy w gałę pograć jeśli macie czas i ochotę

Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę :wink: skróciłem ten temat - wcześniejsze posty nie zostały usunięte, a przeniesione do niewidocznej części forum. Gdyby ktoś chciał z jakiegokolwiek powodu przejrzeć poprzedniej posty to niech się ze mną skontaktuje.
/Siewier

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2009, 20:18

Siewier - spoko wodza, dobrze jest :D

Co do pierwszego meczu, jeżeli będzie jakaś pewna transmisja i nie bede miał kłopotów z netem to zapraszam do mnie ;)

Obrazek
Przemoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2009, 20:08

Witam!

Jestem fanem Manchesteru United, pomyślałem, że fajnie byłoby rozegrać od czasu do czasu towarzyski mecz kibicowski w Białymstoku.

Taki mały pojedynek kibiców Juventusu i Manchesteru, będzie ciekawie :-P Co Wy na to?

Piszcie pod spodem co o tym sądzicie, jeśli pomysł się przyjmie podam swoje gg :]

Pozdrawiam, Przemoo

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2009, 11:51

Jeżeli będziemy w komplecie to coś tam można zagrać ;)

P.S takie pytanko chłopaki, ktoś chętny 3 września do Babska jechać ?
http://club.juvepoland.com/news.php?id=188
(pytanie głównie do Gorna, chyba że ktoś inny zadeklarowałby się jechać samochodem :D)

Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2009, 23:20

Judzio pisze:P.S takie pytanko chłopaki, ktoś chętny 3 września do Babska jechać ?
http://club.juvepoland.com/news.php?id=188
(pytanie głównie do Gorna, chyba że ktoś inny zadeklarowałby się jechać samochodem :D)
jeśli mi praca pozwoli, a pewnie tak się stanie, to ja jak najbardziej jestem chętny.

@Gorn, to jak będzie z autem? może spotkamy "pussy" :D

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2009, 14:55

Wracając do głównego tematu mecz jest w niedziele o 20-45 i transmisji w tv brak za to będzie transmisja za tydzień z Romą w niedzielę o nowej godzinie 18 . Więc pozostaje nam internet w ten weekend. Co do wyjazdu to jest dla nas około 260 km w dodatku w środku tygodnia więc ciekawe czy Gorn ma czas.

ODPOWIEDZ