BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
razem z kiełbasą, wtedy jest najlepszaJudzio pisze:ale my z wódki sobie zupę gotujemy

panowie, ogarnijmy się. można chyba odpisać czy pasuje czy nie, prawda? proponuję środę, 18.00, tam gdzie ostatnio. pasi?co do grania, jeśli sie kołujemy to może meczyk z jakimiś cieniasami ?
- Gorn
- Juventino
Piter kto jak kto ale my tu spod ruskiej granicy dobrze wiemy jak się czystą pijepiter_b pisze: A po drugie to wódke pije się zimnąnie trzeba jej podgrzewać

Co do grania mnie nie będzie jutro niestety. Ale mamy już opanowane stałe fragmęty i rzuty z autu na wysokości pola karnego

- Judzio
- Juventino
Ja wracam z jeziorka w niedzielę lub środę.
Gramy tak jak umawialiśmy się we środę u białasa gdzieś tam tak ? O godz. 18:00.
Gorn masz być
napiszcie jak coś dla Magika bo on był chętny i spytacje tam nie wiem jeszcze kogo, gila np. czy cuś i może sie uda jakiś meczyk pyknąć.
I alkohol w dzień wyjazdu kupujemy, jak coś się zmieni dawajcie znać, ciao
Gramy tak jak umawialiśmy się we środę u białasa gdzieś tam tak ? O godz. 18:00.
Gorn masz być

I alkohol w dzień wyjazdu kupujemy, jak coś się zmieni dawajcie znać, ciao

- Winner
- Juventino
Jakby powiedzieć na mecz pewnie się nie ustawimy (albo beze mnie). Więc trzeba się już jakoś umówić z wyjazdem.
1. Ile ci gorn kasy za gaz szykować?
2. O której i gdzie się spotkamy jeśli tak jak ustalaliśmy zajeżdżamy po prowiant :-D przed wyjazdem to albo na miejscu pod jakimś marketem albo gdzieś w centrum. Rozmawiałem ze znajomym który twierdzi że najlepiej będzie nam wyjechać kolo 9 tak żeby ominąć korki w Warszawie więc można wcześniej się umówić i do jakiegoś marketu po 8 skoczyć.
3. I jaką składkę na % robimy? Czy ustalimy na miejscu?
Najlepiej żeby się jak najszybciej wypowiedzieć i coś ustalić może byc tez przez gg choć gorn rzadko na nie zagląda.
1. Ile ci gorn kasy za gaz szykować?
2. O której i gdzie się spotkamy jeśli tak jak ustalaliśmy zajeżdżamy po prowiant :-D przed wyjazdem to albo na miejscu pod jakimś marketem albo gdzieś w centrum. Rozmawiałem ze znajomym który twierdzi że najlepiej będzie nam wyjechać kolo 9 tak żeby ominąć korki w Warszawie więc można wcześniej się umówić i do jakiegoś marketu po 8 skoczyć.
3. I jaką składkę na % robimy? Czy ustalimy na miejscu?
Najlepiej żeby się jak najszybciej wypowiedzieć i coś ustalić może byc tez przez gg choć gorn rzadko na nie zagląda.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
Panowie jeśli odpowiada dzień jutrzejszy na granie (ja prawdopodobnie we środę i czwartek odpadam), to zapraszam na Wygodę, przeciwnik zapewne jakiś się znajdzie. boisko jest przy ulicy Kluka (szkoła podstawowa nr 52 chyba). dojazd autobusem nr 18. wysiadacie na przystanku Chełmońskiego/Rubinowicza, cofacie się 100 metrów i skręcacie w lewo w ulicę Kluka. przejdziecie 50 metrów i będzie widać szkołę po lewej stronie. jakby ktoś był chętny, to dajcie mi znać na komórkę, bo dzisiaj i jutro już dostępu do neta nie będę miał. proponuję godzinę 18.30. sprawę zlotu dogadamy na miejscu. pozdro.
- Winner
- Juventino
Dobra czas wrócić do nabijania postów
. A więc tak wszystko na to wskazuje iż w 1 weekend serie A canal plus pokaże mecz Genoa - Roma więc spotkanie w pubie odpada, jedyna możliwość to oglądanie na necie u kogoś. Należy tylko liczyć że mecz z Romą już w tv będzie i zainaugurujemy wspólnie nowy sezon w escapadzie.
P.S Moglibyśmy w gałę pograć jeśli macie czas i ochotę
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
skróciłem ten temat - wcześniejsze posty nie zostały usunięte, a przeniesione do niewidocznej części forum. Gdyby ktoś chciał z jakiegokolwiek powodu przejrzeć poprzedniej posty to niech się ze mną skontaktuje.
/Siewier

P.S Moglibyśmy w gałę pograć jeśli macie czas i ochotę
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
/Siewier
- Przemoo
- Juventino
Witam!
Jestem fanem Manchesteru United, pomyślałem, że fajnie byłoby rozegrać od czasu do czasu towarzyski mecz kibicowski w Białymstoku.
Taki mały pojedynek kibiców Juventusu i Manchesteru, będzie ciekawie :-P Co Wy na to?
Piszcie pod spodem co o tym sądzicie, jeśli pomysł się przyjmie podam swoje gg :]
Pozdrawiam, Przemoo
Jestem fanem Manchesteru United, pomyślałem, że fajnie byłoby rozegrać od czasu do czasu towarzyski mecz kibicowski w Białymstoku.
Taki mały pojedynek kibiców Juventusu i Manchesteru, będzie ciekawie :-P Co Wy na to?
Piszcie pod spodem co o tym sądzicie, jeśli pomysł się przyjmie podam swoje gg :]
Pozdrawiam, Przemoo
- Judzio
- Juventino
Jeżeli będziemy w komplecie to coś tam można zagrać 
P.S takie pytanko chłopaki, ktoś chętny 3 września do Babska jechać ?
http://club.juvepoland.com/news.php?id=188
(pytanie głównie do Gorna, chyba że ktoś inny zadeklarowałby się jechać samochodem
)

P.S takie pytanko chłopaki, ktoś chętny 3 września do Babska jechać ?
(pytanie głównie do Gorna, chyba że ktoś inny zadeklarowałby się jechać samochodem

- białas
- Juventino
jeśli mi praca pozwoli, a pewnie tak się stanie, to ja jak najbardziej jestem chętny.Judzio pisze:P.S takie pytanko chłopaki, ktoś chętny 3 września do Babska jechać ?
(pytanie głównie do Gorna, chyba że ktoś inny zadeklarowałby się jechać samochodem)
@Gorn, to jak będzie z autem? może spotkamy "pussy"

- Winner
- Juventino
Wracając do głównego tematu mecz jest w niedziele o 20-45 i transmisji w tv brak za to będzie transmisja za tydzień z Romą w niedzielę o nowej godzinie 18 . Więc pozostaje nam internet w ten weekend. Co do wyjazdu to jest dla nas około 260 km w dodatku w środku tygodnia więc ciekawe czy Gorn ma czas.