Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter
- cysiekchmiel
- Juventino
chyba nie, patrzyłem na str cyfry + i nie znalazłem$urfer pisze:Czy cyfra+ posiada Canale 5??
- olecki1
- Juventino
- olecki1
- Juventino
- Okoni
- Juventino
Kurczę :doh: Jakby było w Rai to bym se obejrzał, a tak to zostaje mi internetolecki1 pisze:Też tak mi się wydajęKeRmit19 pisze:Mysle, ze dwa sklady. Z tego co pamietam to chyba zawsze bylo tak, ze jeden squad z Interem, a drugi z MilanemA co do tych transmisji, to dziwi mnie że nie pokazuje tego telwizja Rai, w zeszłym roku dawali

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W zeszlym roku bodajze tez lecialo na Canale 5,ale z tego co pamietam to chyba zakodowali i siedzielismy na relacji Juvepoland i na czacie,wiec mam nadzieje,ze w tym roku nie zakoduja i bedzie mozna obejzec w spokoju caly turniej,bo lekko mowiac sie "napalilem" na te meczyki 
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
wynik calkowicie niewazny. mozemy przegrac oba mecze nie bede sie jakos specjalnie smucil z tego powodu.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- del_juve
- Juventino
w zeszłym roku Canale5 zakodował chyba transmisje z Birra Moretti, ale za to Trofeo Tim można było oglądnąć. A jak będzie w tym roku to chyba dowiemy się o 20:30. ja się puki co nie napalam, bo nie chce się rozczarować tak jak rok temu na Birra MorettiMati1990 pisze:W zeszlym roku bodajze tez lecialo na Canale 5,ale z tego co pamietam to chyba zakodowali i siedzielismy na relacji Juvepoland i na czacie,wiec mam nadzieje,ze w tym roku nie zakoduja i bedzie mozna obejzec w spokoju caly turniej,bo lekko mowiac sie "napalilem" na te meczyki