Serie A (25): JUVENTUS 0-0 Torino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2008, 16:14

@Kędzior- A jednak na C+ sport, pisze na oficjalnej stronie :-D :wink:

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2008, 16:36

Mecz na pewno łatwy nie będzie. Jednak MUSZĄ wygrać ten mecz. Nie wiem jak to zrobią, nie obchodzi mnie jak. Ważne żeby wygrali. :D
Skład mamy dość mocny. Brakuje tylko Treze. Torino łatwo się nie da, ale myślę że Juve pokaże charakterek i pokona stołeczny zespół.
PS. A Palladino nie musi pauzować za kartkę?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2008, 16:47

Trzeba wygrac ten mecz, obojetnie w jaki sposob :D trzeba pokazac cieniasom ze Turyn jest Biało-Czarny 8) mam nadzieje ze w ataku zagraja Iaquinta i Palladino a za nimi Del Piero :D oczywiscie Buffon tez musi zagrac :) jesli zagramy na 100% i sedzia bedzie dobrze prowadzil mecz to WYGRANA mamy w kieszeni :) stawiam 2-1 dla nas :)

RavaneVialli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2008, 17:10

Sapo_JuveFan pisze:Trzeba wygrac ten mecz, obojetnie w jaki sposob :D trzeba pokazac cieniasom ze Turyn jest Biało-Czarny 8) mam nadzieje ze w ataku zagraja Iaquinta i Palladino a za nimi Del Piero :D
I żadnego napastnika na ławce... A Palladino ostatnio do perfekcji opanował sztukę ukrywania się na boisku, w meczu z Regginą nie zrobił dla zespołu nic pożytecznego.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2008, 17:43

Kędzior pisze:
The_Stig pisze: Mecz ma być na C+ sport czy na C+ sport 2??
Na zadnym. Lista kanalow na ktorych bedzie transmisja w 1 poscie.

EDIT:

Rzeczywiscie. W sobote nie bylo jeszcze tego meczu w programie. Ok czyli jutro o 20:25 przed TV ;)
Proponuję czytać to co piszą inni...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 11:52

Ten mecz będzie niezwykle istotny z kilku powodów.Po pierwsze będziemy mieli ponownie szansę zbliżenia się do Romy na 1 punkt,jeśli przyjęlibyśmy wersję z przegraną ekipy Spalettiego z zespołem Manciniego w środę.Po drugie jestem przekonany,że zwyciężymy w najbliższym spotkaniu i będzie to próba pokazania złości,irytacji po "przegranym" pojedynku z Regginą.Forza

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 13:06

Siewier pisze:
Juventino43 pisze:drugi gol z kapelusza.
Niebezpieczne zagranie Sissoko w polu karnym, ewidentny karny.
Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.

Az sie boje o wynik dzisiaj. Ciekawe ktory sedzia sedziuje?

`V!nc3nT~

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 13:10

mecz będzie napewno zacięty jak na derby przystalo , to czy wygramy ten mecz zależy wyłącznie od psychiki naszych zawodników...i oczywiście poziomu prowadzenia zawodów ze strony "ostatnich sprawiedliwych"
liczy się tylko zwycięstwo !

"Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta"
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 13:27

Del pisze:Ciekawe ktory sedzia sedziuje?
Rizzoli.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 14:11

Del pisze:Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.
Zgadza się, ale gdyby Sissoko go nie trafił.
Dziś wielkie derby, mam nadzieję, że pokonamy ten cieniutki klub z "naszego" miasta i pokażemy jeszcze raz kto rządzi w Turynie, ale jestem pełen obaw, powoli staje się loterią to, czy Juve zagra dobrze czy źle.

alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 14:18

ArtHur pisze:
Del pisze:Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.
Dokładnie- ArtHur ma racje, Sissoko kopnął w ramię napastnika Regginy, a to już nie jest niebezpieczne zagranie a zwykły faul, karny był jak najbardziej słuszny.
A co do derbów to ważne jest aby po ostatnim meczu się szybko pozbierać i w ładnym stylu pokazać Torino kto rządzi w Turynie.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 14:29

alex_pl pisze:
ArtHur pisze:
Dokładnie- ArtHur ma racje, Sissoko kopnął w ramię napastnika Regginy, a to już nie jest niebezpieczne zagranie a zwykły faul, karny był jak najbardziej słuszny.
A co do derbów to ważne jest aby po ostatnim meczu się szybko pozbierać i w ładnym stylu pokazać Torino kto rządzi w Turynie.
Nie jestem co do tego pewien. Wydaje mi się, że Sissoko w czasie składania się w powietrzu do wybicia został również w powietrzu zepchnięty przez wtryniającego się w jego nogi Amoruso. Ja tu raczej widzę pośredni za niebezpieczne zagranie. Zobaczcie. Momo był już w powietrzu kiedy Amoruso zaczął wyskakiwać i go nie widział. Wszystko można zobaczyć na powtórkach.

Obrazek
Patrzcie gdzie znajduje się już Momo, a gdzie gracz Regginy. ten pierwszy już zawisł w powietrzu a Włoch dopiero zaczął myśleć o wyskoku..

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 15:23

Po jakze bolesnej porazce przyszedl czas na derby.Derby,ktore rzadza sie swoimi prawami.Mecz z Torino bez watpienia bedzie trudnym spotkaniem,ktore trzeba wygrac, jezeli marzymy o lm.Torino gra w kratke,ale na mecz z Juve napewno sie zmobilizuja,wkoncu to walka o Turyn.
Wierze,ze Juventus zagra ze wszystkich sil tak jak np z Roma,poniewaz nie tylko chodzi o prestiz jak o honor i byc moze zblizenie sie do Romy(czyt. mecz inter-Roma).
Licze na wynik jak w sezonie 2002/2003 czyli 4-0 :twisted:

Forza Juve :!:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 15:30

Nie jestem co do tego pewien. Wydaje mi się, że Sissoko w czasie składania się w powietrzu do wybicia został również w powietrzu zepchnięty przez wtryniającego się w jego nogi Amoruso. Ja tu raczej widzę pośredni za niebezpieczne zagranie. Zobaczcie. Momo był już w powietrzu kiedy Amoruso zaczął wyskakiwać i go nie widział. Wszystko można zobaczyć na powtórkach.
Obrazek
Patrzcie gdzie znajduje się już Momo, a gdzie gracz Regginy. ten pierwszy już zawisł w powietrzu a Włoch dopiero zaczął myśleć o wyskoku..
To daje dużo wyjaśnień. Karnego rzeczywiście nie powinno być, ale sędzia był za daleko. Dopiero kamery takie rzeczy wyjaśniają. Tylko wyjaśnij to teraz ludziom na fcinter.pl...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 16:02

Mam tylko nadzieję,że dzisiejsze spotkanie nie przysporzy nam podobnych emocji,bo nie ukrywam,że liczę na pewne 3 punkty.Co do meczu,o którym koledzy wspominają powyżej-rzeczywiście macie rację.Jednak w ostateczności sędzia i tak mógł podyktować karnego za zbyt wysoko uniesioną nogę i zinterpretował to prawdopodobnie jako niebezpieczne zagranie(coś na podobieństwo nakładki poza polem karnym).Nie ma jednak wątpliwości,że sam Dondarini zdał sobie po spotkaniu sprawę z faktu,że rzeczywiście pozbawił Juve 3 punktów,które nam się należały.Można to było wyczytać z jego wyrazu twarzy i bojaźliwej reakcji(kartki)po zarzutach zawodników.

Zablokowany