Serie A (25): JUVENTUS 0-0 Torino
- The_Stig
- Juventino
@Kędzior- A jednak na C+ sport, pisze na oficjalnej stronie :-D 
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- darek
- Juventino
Mecz na pewno łatwy nie będzie. Jednak MUSZĄ wygrać ten mecz. Nie wiem jak to zrobią, nie obchodzi mnie jak. Ważne żeby wygrali.
Skład mamy dość mocny. Brakuje tylko Treze. Torino łatwo się nie da, ale myślę że Juve pokaże charakterek i pokona stołeczny zespół.
PS. A Palladino nie musi pauzować za kartkę?

Skład mamy dość mocny. Brakuje tylko Treze. Torino łatwo się nie da, ale myślę że Juve pokaże charakterek i pokona stołeczny zespół.
PS. A Palladino nie musi pauzować za kartkę?
- Sapo
- Juventino
Trzeba wygrac ten mecz, obojetnie w jaki sposob
trzeba pokazac cieniasom ze Turyn jest Biało-Czarny 8) mam nadzieje ze w ataku zagraja Iaquinta i Palladino a za nimi Del Piero
oczywiscie Buffon tez musi zagrac
jesli zagramy na 100% i sedzia bedzie dobrze prowadzil mecz to WYGRANA mamy w kieszeni
stawiam 2-1 dla nas 

- RavaneVialli
- Juventino
I żadnego napastnika na ławce... A Palladino ostatnio do perfekcji opanował sztukę ukrywania się na boisku, w meczu z Regginą nie zrobił dla zespołu nic pożytecznego.Sapo_JuveFan pisze:Trzeba wygrac ten mecz, obojetnie w jaki sposobtrzeba pokazac cieniasom ze Turyn jest Biało-Czarny 8) mam nadzieje ze w ataku zagraja Iaquinta i Palladino a za nimi Del Piero
- juveluck
- Juventino
Proponuję czytać to co piszą inni...Kędzior pisze:Na zadnym. Lista kanalow na ktorych bedzie transmisja w 1 poscie.The_Stig pisze: Mecz ma być na C+ sport czy na C+ sport 2??
EDIT:
Rzeczywiscie. W sobote nie bylo jeszcze tego meczu w programie. Ok czyli jutro o 20:25 przed TV

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ten mecz będzie niezwykle istotny z kilku powodów.Po pierwsze będziemy mieli ponownie szansę zbliżenia się do Romy na 1 punkt,jeśli przyjęlibyśmy wersję z przegraną ekipy Spalettiego z zespołem Manciniego w środę.Po drugie jestem przekonany,że zwyciężymy w najbliższym spotkaniu i będzie to próba pokazania złości,irytacji po "przegranym" pojedynku z Regginą.Forza
- Del
- Juventino
Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.Siewier pisze:Niebezpieczne zagranie Sissoko w polu karnym, ewidentny karny.Juventino43 pisze:drugi gol z kapelusza.
Az sie boje o wynik dzisiaj. Ciekawe ktory sedzia sedziuje?
- `V!nc3nT~
- Juventino
mecz będzie napewno zacięty jak na derby przystalo , to czy wygramy ten mecz zależy wyłącznie od psychiki naszych zawodników...i oczywiście poziomu prowadzenia zawodów ze strony "ostatnich sprawiedliwych"
liczy się tylko zwycięstwo !
liczy się tylko zwycięstwo !
"Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta"
- ArtHur
- Juventino
Zgadza się, ale gdyby Sissoko go nie trafił.Del pisze:Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.
Dziś wielkie derby, mam nadzieję, że pokonamy ten cieniutki klub z "naszego" miasta i pokażemy jeszcze raz kto rządzi w Turynie, ale jestem pełen obaw, powoli staje się loterią to, czy Juve zagra dobrze czy źle.
- alex_pl
- Juventino
Dokładnie- ArtHur ma racje, Sissoko kopnął w ramię napastnika Regginy, a to już nie jest niebezpieczne zagranie a zwykły faul, karny był jak najbardziej słuszny.ArtHur pisze:Zgadza się, ale gdyby Sissoko go nie trafił.Del pisze:Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.
A co do derbów to ważne jest aby po ostatnim meczu się szybko pozbierać i w ładnym stylu pokazać Torino kto rządzi w Turynie.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie jestem co do tego pewien. Wydaje mi się, że Sissoko w czasie składania się w powietrzu do wybicia został również w powietrzu zepchnięty przez wtryniającego się w jego nogi Amoruso. Ja tu raczej widzę pośredni za niebezpieczne zagranie. Zobaczcie. Momo był już w powietrzu kiedy Amoruso zaczął wyskakiwać i go nie widział. Wszystko można zobaczyć na powtórkach.alex_pl pisze:Dokładnie- ArtHur ma racje, Sissoko kopnął w ramię napastnika Regginy, a to już nie jest niebezpieczne zagranie a zwykły faul, karny był jak najbardziej słuszny.ArtHur pisze:Zgadza się, ale gdyby Sissoko go nie trafił.Del pisze:Tutaj powinien przyznac rzut wolny posredni, a nie karny. Bo to bylo "niebezpieczne zagranie" a to jednak (jeszcze) nie faul.
A co do derbów to ważne jest aby po ostatnim meczu się szybko pozbierać i w ładnym stylu pokazać Torino kto rządzi w Turynie.

Patrzcie gdzie znajduje się już Momo, a gdzie gracz Regginy. ten pierwszy już zawisł w powietrzu a Włoch dopiero zaczął myśleć o wyskoku..
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po jakze bolesnej porazce przyszedl czas na derby.Derby,ktore rzadza sie swoimi prawami.Mecz z Torino bez watpienia bedzie trudnym spotkaniem,ktore trzeba wygrac, jezeli marzymy o lm.Torino gra w kratke,ale na mecz z Juve napewno sie zmobilizuja,wkoncu to walka o Turyn.
Wierze,ze Juventus zagra ze wszystkich sil tak jak np z Roma,poniewaz nie tylko chodzi o prestiz jak o honor i byc moze zblizenie sie do Romy(czyt. mecz inter-Roma).
Licze na wynik jak w sezonie 2002/2003 czyli 4-0 :twisted:
Forza Juve :!:
Wierze,ze Juventus zagra ze wszystkich sil tak jak np z Roma,poniewaz nie tylko chodzi o prestiz jak o honor i byc moze zblizenie sie do Romy(czyt. mecz inter-Roma).
Licze na wynik jak w sezonie 2002/2003 czyli 4-0 :twisted:
Forza Juve :!:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To daje dużo wyjaśnień. Karnego rzeczywiście nie powinno być, ale sędzia był za daleko. Dopiero kamery takie rzeczy wyjaśniają. Tylko wyjaśnij to teraz ludziom na fcinter.pl...Nie jestem co do tego pewien. Wydaje mi się, że Sissoko w czasie składania się w powietrzu do wybicia został również w powietrzu zepchnięty przez wtryniającego się w jego nogi Amoruso. Ja tu raczej widzę pośredni za niebezpieczne zagranie. Zobaczcie. Momo był już w powietrzu kiedy Amoruso zaczął wyskakiwać i go nie widział. Wszystko można zobaczyć na powtórkach.
Patrzcie gdzie znajduje się już Momo, a gdzie gracz Regginy. ten pierwszy już zawisł w powietrzu a Włoch dopiero zaczął myśleć o wyskoku..
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam tylko nadzieję,że dzisiejsze spotkanie nie przysporzy nam podobnych emocji,bo nie ukrywam,że liczę na pewne 3 punkty.Co do meczu,o którym koledzy wspominają powyżej-rzeczywiście macie rację.Jednak w ostateczności sędzia i tak mógł podyktować karnego za zbyt wysoko uniesioną nogę i zinterpretował to prawdopodobnie jako niebezpieczne zagranie(coś na podobieństwo nakładki poza polem karnym).Nie ma jednak wątpliwości,że sam Dondarini zdał sobie po spotkaniu sprawę z faktu,że rzeczywiście pozbawił Juve 3 punktów,które nam się należały.Można to było wyczytać z jego wyrazu twarzy i bojaźliwej reakcji(kartki)po zarzutach zawodników.