TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2007, 19:32

BIANCONERI pisze:Niemniej jednak bledy moga sie zdarzac nawet takim asom jak ja.
Co ty jestes jakas karta z talii? Zwariowales?

juvefan85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2007, 12:14

A więc tak - dowiadywałem się w Roosterze w Gdańsku i niestety nie robią rezerwacji na finał. Ale gościu poradził żeby przyjść z pół godziny wcześniej to na pewno wyhaczymy jakiś stolik.

Rozmawiałem z Abdulem i plan jest następujący:
Spotykamy się o 19:00 w Gdańsku pod budynkiem LOT-u (charakterystyczne miejsce, łatwo trafić dla przyjezdnych) i uderzamy do Roostera, który jest rzut beretem.

Tam na spokojnie rozkoszujemy się browarkiem, a od 20:45 sceptycznym 8) wzrokiem oglądamy finał :ball:

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby też ubranie koszulek Juvepoland.
Dajcie znać co myślicie o tej akcji.

31 SUL CAMPO !!!
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2007, 17:08

Witam. Z chęcią wybiorę się na spotkanie. Mam tylko małą prośbe. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak dotrzeć do tego Roostera, bo tak dokładnie sie jeszcze po Gdańsku nie orientuje :).
Przyszedłbym najprawdopodobniej troszke później, może na sam finał LM, bo w tą środe, do 20 będe miał kolokwium.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
juvefan85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2007, 20:32

darel pisze:Witam. Z chęcią wybiorę się na spotkanie. Mam tylko małą prośbe. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak dotrzeć do tego Roostera, bo tak dokładnie sie jeszcze po Gdańsku nie orientuje :).
Przyszedłbym najprawdopodobniej troszke później, może na sam finał LM, bo w tą środe, do 20 będe miał kolokwium.
Jak wchodzisz na ul. Długą od strony LOT-u właśnie to pierwsza knajpa po prawej stronie, za Zieloną Bramą.
Nie da się przeoczyć :ok:

31 SUL CAMPO !!!
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2007, 10:28

Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych innych planów, dlatego mogę się stawić w umówionym miejscu i czasie :-D Zagadałem też z kumplem z fanklubu Barcy i powiedział, że przyłączy się z miłą chęcią, chyba nie macie nic przeciwko ??? :whistle:

Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2007, 15:41

bede ..... tylko ak jak bedzie jechal ze mna moj ziomek to trafie jesli nie ktos bedzie musial wyjsc po mnie na dworzec lol :)

Cyro92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2007, 19:04

Zobacze czy będe to zalezy od rady starszych i czy znajde autobus na powrot jak bede to dobrze:) jak nie to innym razem na pewno

Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
Okoń

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2007, 19:28

A no na spotakniu tez sie pojawilem i poparlem ten pomysl. Pojawie sie oczywisice w srode i pogadamy sobie troche.pozdrawiam

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 13:26

Cyro92 pisze:jak nie to innym razem na pewno
No własnie, mam teraz dla Was kolejne ogłoszenie.

Polsat Sport Extra, w całej swej wspaniałomyslności :P , postanowił nas uszczęśliwić - w sobotę(26.05) puści mecz Juve. Minus jest taki, że z sześciogodzinnym opóźnieniem. Plus - to sobota, więc nawet jak wrócicie do domów po północy, to nie będzie trzeba wstawać rano do pracy/szkoły. Wszystko jest do obgadania jeszcze(najlepiej we środę), w każdym razie: jest okazja na dwa mecze w jednym tygodniu - czy życie nie jest piękne? :dance:
Bierii pisze:bede ..... tylko ak jak bedzie jechal ze mna moj ziomek to trafie jesli nie ktos bedzie musial wyjsc po mnie na dworzec lol :)
Daj mi na PW swój nr telefonu, to się zdzwonimy jak już będziesz w Gdańsku.

MarioG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 21:40

ja niestety nie dam rady, ale zycze wam milej zabawy i mam nadzieje ze uda mi sie w przyszlosci wpasc na takie spotkanie

Plus - to sobota, więc nawet jak wrócicie do domów po północy, to nie będzie trzeba wstawać rano do pracy/szkoły.
a wiesz jak dziala system studiow zaocznych? :prochno:

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 23:12

No panowie zostały dwa dni do finału, myślę że czas zadeklarować oficjalnie kto będzie na 100 czy 99%, a kto nie żebyśmy wiedzieli kogo się spodziewać i na kogo czekać. Ja oficjalnie zgłaszam chęć przybycia, prawdopodobnie będzie ze mna dwóch kolegów (fani Barcy), niech popatrzą jak ich tytuł przechodzi w inne ręce :D kto następny ?

juvefan85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 23:38

Heja wszystkim!
Dzięki za wspólny wypad na meczyk (szkoda że taki drętwy ale czego można było się spodziewać)
Myślę że była to dobra okazja do zapoczątkowania częstszych wypadów.

Tak jak Wam mówiłem w sobotę nie dam rady, ale na kolejnych 'piwobraniach' postaram się pojawić.

Pozdrawiam wszystkich.

31 SUL CAMPO !!!
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 15:23

Nie było źle, no i jeszcze jakiś tam mecz sobie obejrzeliśmy :P

W każdym razie: jako że Rooster nie ma w pakiecie Polsatu Sport, dzwoniłem do Scruffy Murphy, a tam koleś oznajmił mi, że nie robią rezerwacji jako takich(chamy wredne!). Jeżeli więc chcemy zobaczyć ten mecz, trza się stawić powiedzmy godzinke wcześniej i już zająć sobie miejsca, licząc, że nam wyświetlą(tego dnia jedynym ciekawym wydarzeniem sportowym będzie walka bodajże Włodarczyka - modlę się więc, żeby nie znaleźli się żadni fani boksu).

Z chętnych mamy już 3 osoby(wycofajcie się to zabiję :naughty: ) + ja. Potrzeba więcej. Gdynia nie przyjedzie, to może chociaż te nieszczęsne Kolbudy(na które czekaliśmy prawie godzinę pod LOTem) sprobowałyby się pojawić. Wpisywać się i, co ważniejsze, stawić się w sobotę.

Termin i miejsce zbiórki jeszcze dogadamy.

Okoń

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 16:49

no na finale bylo calkiem sympatycznie i mysle ze na kolejnych takich spotkaniach atmosfera sie rozluzni i bedzie weselej:)no jezeli chodzi o sobote to jak mowil Abdulowi na obecna chwile jestem chetny i trzeba faktycznie znalezc pewen miejsce do obejzenia.pozdrawiam

altar6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 18:22

Witam. Przyjezdzam do Gdanska na studia w srode, ale koniecznie chcialbym zobaczyc niedzielne DERBY Turyny :D wiec czy są w Gdansku jacys kibice Starej Damy chetni do obejrzenia meczyku na zywo :D ??

ODPOWIEDZ