TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- juvefan85
- Juventino
A więc tak - dowiadywałem się w Roosterze w Gdańsku i niestety nie robią rezerwacji na finał. Ale gościu poradził żeby przyjść z pół godziny wcześniej to na pewno wyhaczymy jakiś stolik.
Rozmawiałem z Abdulem i plan jest następujący:
Spotykamy się o 19:00 w Gdańsku pod budynkiem LOT-u (charakterystyczne miejsce, łatwo trafić dla przyjezdnych) i uderzamy do Roostera, który jest rzut beretem.
Tam na spokojnie rozkoszujemy się browarkiem, a od 20:45 sceptycznym 8) wzrokiem oglądamy finał
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby też ubranie koszulek Juvepoland.
Dajcie znać co myślicie o tej akcji.
Rozmawiałem z Abdulem i plan jest następujący:
Spotykamy się o 19:00 w Gdańsku pod budynkiem LOT-u (charakterystyczne miejsce, łatwo trafić dla przyjezdnych) i uderzamy do Roostera, który jest rzut beretem.
Tam na spokojnie rozkoszujemy się browarkiem, a od 20:45 sceptycznym 8) wzrokiem oglądamy finał

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby też ubranie koszulek Juvepoland.
Dajcie znać co myślicie o tej akcji.
31 SUL CAMPO !!!
- darel
- Juventino
Witam. Z chęcią wybiorę się na spotkanie. Mam tylko małą prośbe. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak dotrzeć do tego Roostera, bo tak dokładnie sie jeszcze po Gdańsku nie orientuje
.
Przyszedłbym najprawdopodobniej troszke później, może na sam finał LM, bo w tą środe, do 20 będe miał kolokwium.

Przyszedłbym najprawdopodobniej troszke później, może na sam finał LM, bo w tą środe, do 20 będe miał kolokwium.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- juvefan85
- Juventino
Jak wchodzisz na ul. Długą od strony LOT-u właśnie to pierwsza knajpa po prawej stronie, za Zieloną Bramą.darel pisze:Witam. Z chęcią wybiorę się na spotkanie. Mam tylko małą prośbe. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak dotrzeć do tego Roostera, bo tak dokładnie sie jeszcze po Gdańsku nie orientuje.
Nie da się przeoczyć

31 SUL CAMPO !!!
- Paulo
- Juventino
Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych innych planów, dlatego mogę się stawić w umówionym miejscu i czasie :-D Zagadałem też z kumplem z fanklubu Barcy i powiedział, że przyłączy się z miłą chęcią, chyba nie macie nic przeciwko ??? 

- Abi
- Juventino
No własnie, mam teraz dla Was kolejne ogłoszenie.Cyro92 pisze:jak nie to innym razem na pewno
Polsat Sport Extra, w całej swej wspaniałomyslności

Daj mi na PW swój nr telefonu, to się zdzwonimy jak już będziesz w Gdańsku.Bierii pisze:bede ..... tylko ak jak bedzie jechal ze mna moj ziomek to trafie jesli nie ktos bedzie musial wyjsc po mnie na dworzec lol
- MarioG
- Juventino
ja niestety nie dam rady, ale zycze wam milej zabawy i mam nadzieje ze uda mi sie w przyszlosci wpasc na takie spotkanie

a wiesz jak dziala system studiow zaocznych?Plus - to sobota, więc nawet jak wrócicie do domów po północy, to nie będzie trzeba wstawać rano do pracy/szkoły.

- Paulo
- Juventino
No panowie zostały dwa dni do finału, myślę że czas zadeklarować oficjalnie kto będzie na 100 czy 99%, a kto nie żebyśmy wiedzieli kogo się spodziewać i na kogo czekać. Ja oficjalnie zgłaszam chęć przybycia, prawdopodobnie będzie ze mna dwóch kolegów (fani Barcy), niech popatrzą jak ich tytuł przechodzi w inne ręce
kto następny ?

- juvefan85
- Juventino
Heja wszystkim!
Dzięki za wspólny wypad na meczyk (szkoda że taki drętwy ale czego można było się spodziewać)
Myślę że była to dobra okazja do zapoczątkowania częstszych wypadów.
Tak jak Wam mówiłem w sobotę nie dam rady, ale na kolejnych 'piwobraniach' postaram się pojawić.
Pozdrawiam wszystkich.
Dzięki za wspólny wypad na meczyk (szkoda że taki drętwy ale czego można było się spodziewać)
Myślę że była to dobra okazja do zapoczątkowania częstszych wypadów.
Tak jak Wam mówiłem w sobotę nie dam rady, ale na kolejnych 'piwobraniach' postaram się pojawić.
Pozdrawiam wszystkich.
31 SUL CAMPO !!!
- Abi
- Juventino
Nie było źle, no i jeszcze jakiś tam mecz sobie obejrzeliśmy
W każdym razie: jako że Rooster nie ma w pakiecie Polsatu Sport, dzwoniłem do Scruffy Murphy, a tam koleś oznajmił mi, że nie robią rezerwacji jako takich(chamy wredne!). Jeżeli więc chcemy zobaczyć ten mecz, trza się stawić powiedzmy godzinke wcześniej i już zająć sobie miejsca, licząc, że nam wyświetlą(tego dnia jedynym ciekawym wydarzeniem sportowym będzie walka bodajże Włodarczyka - modlę się więc, żeby nie znaleźli się żadni fani boksu).
Z chętnych mamy już 3 osoby(wycofajcie się to zabiję :naughty: ) + ja. Potrzeba więcej. Gdynia nie przyjedzie, to może chociaż te nieszczęsne Kolbudy(na które czekaliśmy prawie godzinę pod LOTem) sprobowałyby się pojawić. Wpisywać się i, co ważniejsze, stawić się w sobotę.
Termin i miejsce zbiórki jeszcze dogadamy.

W każdym razie: jako że Rooster nie ma w pakiecie Polsatu Sport, dzwoniłem do Scruffy Murphy, a tam koleś oznajmił mi, że nie robią rezerwacji jako takich(chamy wredne!). Jeżeli więc chcemy zobaczyć ten mecz, trza się stawić powiedzmy godzinke wcześniej i już zająć sobie miejsca, licząc, że nam wyświetlą(tego dnia jedynym ciekawym wydarzeniem sportowym będzie walka bodajże Włodarczyka - modlę się więc, żeby nie znaleźli się żadni fani boksu).
Z chętnych mamy już 3 osoby(wycofajcie się to zabiję :naughty: ) + ja. Potrzeba więcej. Gdynia nie przyjedzie, to może chociaż te nieszczęsne Kolbudy(na które czekaliśmy prawie godzinę pod LOTem) sprobowałyby się pojawić. Wpisywać się i, co ważniejsze, stawić się w sobotę.
Termin i miejsce zbiórki jeszcze dogadamy.
- Okoń
- Juventino
no na finale bylo calkiem sympatycznie i mysle ze na kolejnych takich spotkaniach atmosfera sie rozluzni i bedzie weselej:)no jezeli chodzi o sobote to jak mowil Abdulowi na obecna chwile jestem chetny i trzeba faktycznie znalezc pewen miejsce do obejzenia.pozdrawiam