Dymisja Deschampsa!!!!???
- pavel1988
- Juventino
wtopa, DD naprawdę dużo zrobił i mógłby dalej prowadzić JUVE. Jeżeli potwierdzi tą informację oficjalnie - trudno, trzeba będzie kogoś znaleźć ALE BŁAGAM TYLKO NIE CAPELLO - nie kojarzy mi się najlepiej. Lippi - jestem na tak.
FORZA JUVE!!
- Sajan
- Juventino
Z tego co czytalem to Lippi ma byc zatrudniny do Lyonu poniewaz zwolnil sie trener Lyonumarcin_juventino87 pisze:
ale jesli by wrócil Lippi nie plakał bym :-D
Co do Capello to bylaby to najgorsza decyzja Juve juz raz sie wykazal ze jest drewniany na stanowisku trenera lub Juve za bardzo wymagajace
wiec albo DD albo ubiec Lyon i zabrac im z pod nosa Lippiego

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Nie wielce prawdopobne tylko już przesądzone, nie sądze, żeby myliły się wszystkie gazety z Dello Sport na czele w tej sprawie. Zobacz na tytuły z gazet DD odchodzi, teraz tylko trza czekać na oficjelów z juventus.com o info, oczywiście najlepiej z Lippim jako nowym trenerem.UlTrAs pisze:A tutaj się teraz okazuje, że jednak jest to wielce prawodpodobne.
Też o tym czytałem na pilkanozna.pl, ale myśle, że Marcelo skusiłby się na powrót do Turynu, kocha ten klub nie ma to tamto.SAJAN pisze:Z tego co czytalem to Lippi ma byc zatrudniny do Lyonu poniewaz zwolnil sie trener Lyonu.
- Aniolek
- Juventino
Wedlug mnie zle postapił DD skoro prowadzil zespol przez cały sezon wywalczajac z nim awans do Serie A to powinien dalej prowadzic druzyne gdyz to jest jego sukces i zawodników a jezeli juz tak chciał odejsc to mogł chociaz do konca sezonu prowadzic druzyne, i oczywiscie zapewne bedzie teras prowadzil druzyne Olimpique Lyonu
- Kamil_on
- Juventino
To nie jest wina Didiera. On mial zupelnie inna polityke transferowa ktorej zarzad nie chcial chocby czesciowo spelnic . Ja mysle ze to jednak prawda, trombia o tym wszystkie wloskie gazety i strony internetowe . A jesli chodzi o to kto mialby zastapic DD to najlepiej by bylo gdyby to byl Marcello Lippi ale czytalem ze najblizej do obiecia tej funkcj mialby trener Sampdorii. Oto link : http://www.futbolnet.pl/news/albo_desch ... 28019.html
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Chyba mi się wydaje, że poprowadzi Juve w ost. meczach Serie B, chyba, że już zarząd ma zatwierdzony kontrakt Lippiego (?!). Co do tego, że zle robił... DD widocznie miał własna wizję nowego Juve, a zarząd nie był wstanie tego zrozumiec, trzeba to uszanować. Trochę głupio wyszło, ale Ddier był dla mnie zawsze świetnym zawodnikiem, trenerem i człowiekiem, za to co zrobił dla Juve, jak walczył na MŚ z Francją no i wkońcu, że podjął się pracy w cięzkim okresie. Życzę, mu jak najlepiej, GRAZIE DIDER !Aniolek pisze:Wedlug mnie zle postapił DD skoro prowadzil zespol przez cały sezon wywalczajac z nim awans do Serie A to powinien dalej prowadzic druzyne gdyz to jest jego sukces i zawodników a jezeli juz tak chciał odejsc to mogł chociaz do konca sezonu prowadzic druzyne, i oczywiscie zapewne bedzie teras prowadzil druzyne Olimpique Lyonu
- Sajan
- Juventino
prosze bardzo http://www.pilka.pl/?mid=1&show=71659jarmel pisze:Jezeli juz, to chyba predzej DD wejdzie na stanowisko Houliera.SAJAN pisze:Z tego co czytalem to Lippi ma byc zatrudniny do Lyonu poniewaz zwolnil sie trener Lyonu
ale ta informacja jest nie pewna i mam nadzieje ze jezeli prawda bedzie rezygnacja DD to M. Lippi powroci
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Baala
- Juventino
Prosze cię nigdy się nie poddaje :rotfl: Jako pierwszy spie***lił z klubu po degradacji.figc1898 pisze:Ja zawsze ceniłem Capello tam gdzie był, czyli w Milanie, Romie, Juve i Realu - zawsze gra o najwyższe cele i nigdy się nie poddaje w przeciwieństwie do Deschampsa.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Figc chciał zażartować, ale coś mu nie wyszło (?)figc1898 pisze:Ja zawsze ceniłem Capello tam gdzie był, czyli w Milanie, Romie, Juve i Realu - zawsze gra o najwyższe cele i nigdy się nie poddaje w przeciwieństwie do Deschampsa.

Capello jest wędrownikiem, sprzedaje się każdemu wielkiemu klubowi, jak nie powiem kto... (domyślcie się), gdy tylko go chcą, jest gotów poleciec jak piesek. Nie chce żeby tak jak do Realu powracał po raz kolejny. Niech zostanie tam gdzie jest. Juventus to nie byle jaka drużyna.
- LordJuve
- Juventino
Hmm, no Lippi swego czasu twierdzil, ze zrobi sobie jakis roczek przerwy od pilki i wroci...od MŚ juz niespelna rok minał, wiec
Sam Lippi zawsze wypowiadał sie cieplo o Juve, mysle, ze wolalby wrocic do Turynu niz isc do Lyonu.
Poza tym, jaki wielki trener chcialby trenowac klub w 2 lidze? Nawet, jesli idzie o Juve. DD dostał szanse poprowadzenia wielkiego klubu, poprawadzil dobrze(napisałbym bardzo dobrze, ale wtopa z PW), teraz jego prestiż podskoczył i moze dalej rozwijac swoja kariere. Lippi natomiast od dawna uwazany jest za jednego z guru, dlaczego mialby zajmowac sie 2 liga? Zrobil ciezka robote na MS, musial, chciał odpocząc, zrobił to i teraz w klarownej sytuacji, gdy druzyna wraca do pierwszej ligi on tez moze wrocic.
Ja mam nadzieje, ze zarząd juz ma wszystko ustalone z Marcello.
Szczerze, to tez mnie to MOCNO zaskoczyło, nigdy bym sie nie spodziewał, ze DD odejdzie, lubiłem go, teraz, jesli nie wroci Lippi to zarząd zrobi najwiekszą glupote jaka mogl kiedykolwiek zrobic.
Capello - NO!

Poza tym, jaki wielki trener chcialby trenowac klub w 2 lidze? Nawet, jesli idzie o Juve. DD dostał szanse poprowadzenia wielkiego klubu, poprawadzil dobrze(napisałbym bardzo dobrze, ale wtopa z PW), teraz jego prestiż podskoczył i moze dalej rozwijac swoja kariere. Lippi natomiast od dawna uwazany jest za jednego z guru, dlaczego mialby zajmowac sie 2 liga? Zrobil ciezka robote na MS, musial, chciał odpocząc, zrobił to i teraz w klarownej sytuacji, gdy druzyna wraca do pierwszej ligi on tez moze wrocic.
Ja mam nadzieje, ze zarząd juz ma wszystko ustalone z Marcello.
Szczerze, to tez mnie to MOCNO zaskoczyło, nigdy bym sie nie spodziewał, ze DD odejdzie, lubiłem go, teraz, jesli nie wroci Lippi to zarząd zrobi najwiekszą glupote jaka mogl kiedykolwiek zrobic.
Capello - NO!
- Quake
- Juventino
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... usu,916888 Ostatnio bardzo głośno o tym że Didier nas opuści.. Według mnie jeżeli jego miejsce miałby zająć Marcello Lippi to jestem zdecydowanie za.. Ale to tylko moje osobiste odczucie. A czy według Was to dobra wieść dla Juve?
Forza Juve
- sushi
- Juventino
Ja osobiście chciałbym żeby DD został z nami na następny sezon i dopiero można było by coś po sezonie w seria A stwierdzić myśle że jest dobrym trenerem i myśle że zostanie ale czas pokaże . Jak ma odejść to tylko Lippi mógł by go zastąpić ale zapewne wezmą jakiegoś średniego trenera i w nastepnym sezonie nawet ciężko będzie walczyć o PU
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe